Mravak ne razumijem ovo s betom.... pojasni malo, jesi bila u kakvom postupku u Ri da mi je promaklo.
Printable View
Mravak ne razumijem ovo s betom.... pojasni malo, jesi bila u kakvom postupku u Ri da mi je promaklo.
Mravak čestitam :-D ... sada sam pročitala na odbrojavanju!! Ovaj u Mariboru ti neće ni trebati. Želim ti dosadnu školsku trudnoću!
Bila sam u postupku u RI, vraćene su mi dvije blastociste i izgleda da se je jedna primila za svoju mamicu :yes:
Naša Diabolica je jučer rodila sina Andreja! Čestitam od srca i šaljem puse!
diabolica :-D:-D:-D
čestitke!!!!!!!!!!
:zaljubljen:
Čestitke mamici našoj!!!! :-D:-D
Čestitke i našoj Mravak na predobroj beturini i nadam se da ce ti trudnoca biti jaaaaaaaaaaako dosadna!!! :*:*
I ja sam danas na humanoj bila i dobila protokol kratki pise Decapeptyl 0.1 mg od prvog dana ciklusa i Menopur 3 amp od treceg dana ciklusa... e sad mene zanima kako to ide koliko to dana traje, gdje me bockaju itd molim iskusne pomoc!! pozzzic svima!!
Diabolica :-D čestitam na malom pišulincu!!!!!! :zaljubljen:
Mravak :-D čestitam na beturini i želim ti školsku trudnoću! To je bilo iz zamrznutih js, jel tako?
innu vibrice do neba :heart:
Lucija83 koliko traje ovisi ti o ciklusu. Ali računaj bar 12-tak dana (možda i kraće) pa štoperica. Gdje te bockaju? Ne kužim, gdje kao mjesto ili kao dio tjela? U ambulanti kod sestre i bockaju u ruku, a na traženje može i u trbuh. Od 3dc ćeš dobivat 2 bocke svaka u svoju ruku.
Sreeeetnoooo!!!! :heart:
Diabolica:-D :-D čestitam!!!!
:zaljubljen:
:-D:-D ....Diabolica napokon sretno.....:-D:-D
Diabolica, čestitam na malom slatkišu!!! Naravno i TM!
Cranky puno hvala na odgovoru, da zanimalo me u koji dio tjela nas bockaju moj ciklus traje kako kad prosli je bio dobrih 6 dana vidjet ce mo ovaj uglavnom javim se i joj kak sam vesela radi svih dobrih vjesti na nasem forumu!!!!
Diabolica čestitam ti od srca na malom smotuljku !!!! :-D:-D:-D
Cranky.. zamrznute mi nisu dale ploda... ovo su bile dvije svježe blastociste, od kojih se je jedna primila... moja srećica ;)
Cure moje hvala na čestitkama :)
Mravak jesi ti danas bila tamo crna cura sa naocalama???
Diabolica čestitam :heart: :heart:
Mravak čestitammmm od sveg srca!! :-))
Diabolica čestitam na rođenju tvoga sinčića neka Vam je puno sreće i zdravlja. :-))
Ja se slažem da je blizanačka trudnoća rizična i sama biram transfer samo jednog embrija. Ali ne u Hrvatskoj, gdje postoji ovaj grozan zakon koji zabranjuje zamrzavanje embrija.
Ne znam znate li, ekipa u KBC Rijeka je godinama radila na tome da počnu zamrzavati embrije, da nabave opremu, to je skupo.... kad su konačno uspjeli, zakonom im je zabranjeno da to rade. Naravno, baciti embrije je dozvoljeno.
Da nema Milinovićevog zakona, Ambra bi sad imala 2 kvalitetna smrzića. (i ne bi morala ići u Ljubljanu, koliko vidim po potpisu)
Diabolica čestitke od srca, a Andreju velika dobrodošlica!!!!
Mravak tebi još jednom ogromne čestitke i ovdje!
Lucija83 Imamo isti protokol, osim što mislim da je meni prepisao 2 Menopura. I nije mi navedeno kako ih uzimam, jer dolazim po njih slijedeći tjedan (kad dođe M) i valjda će mi tada objasniti.
Koje lijepe vijesti iz našeg KBC Rijeka, nadam se da će se nastaviti u tom duhu....
Mravak iskrene čestitke!:-D
Diabolica , prekrasno, čestitam od srca!:klap:
Diabolica čestitke do neba, uživaj i ljubi svoje čedo :heart:
Mravak čestitke na velikoj Beti!
Mene čekaju moje 2 smrzotine......
Svim curama u postupcima, čekalicama i ostalima :bye:
Napokon super vijesti iz Ri!!!
Diabolica čestitam na pišulincu i želim mu dobrodošlicu!!!!
Mravak pa šta reči?! Čestitan draga moja i ljubim te!
I nesmijem zaboraviti sumskovoce - sretan stakt i želim ti pogodak u sridu!!
Cure, tko je sad u postupku ili starta u 11. mj?
tigrical Mi smo u postupku i to već početkom slijedećeg tjedna...Naravno da se bojim da će moja M doći preko vikenda, ali sestra me umirila da mogu doć po lijekove i u nedjelju ako treba, samo da to bude ujutro...
Znam još jednu curu izvan foruma koja je u postupku, Lucija83 nam je isto u 11. mjesecu.. A ti? Kad ti startaš?
Samo da se pohvalim da sam prije pola sata dobila prvu injekciju decapeptyla. Sestra na KBC (mlada, plava) je odlična, nisam uopće osjetila ni peckanje ni bol i baš sam zadovoljna. Malo mi je mučno sada, ali ništa što se ne da potrpit. Baš sam uzbuđena što je postupak napokon počeo!! Sretno svima!!
Samo da poželi sreću svima koje krecu!!! ja cekam M sutra ili prekosutra bi trebala dobiti pa krecem i ja!!!! malo me strah pikanja ali dobro budem izdrzala...
lucija,traži da te pikaju u trbuh .puuuno manje boli.ma skoro pa ništa. i ja sam se prije toga grozila ali od kada mi je rečeno da moram samo u trbuh i nigdje drugdje,ne bi to mjesto više nikada mjenjala.želim ti da Gabriela od prve dobije bracu ili seku
Tigrical,ranga ,sumskovoce ....cure vama i ostalim koje nisam spomenula a pripremaju se ili već jesu u postupku ....sreeetnooooo iz petnih žila !!!!
mravak,tebi sam čestitala još dok si i sama sumnjala .čestitam ti još jednom :)
skandi, hvala! lucija83, neka ti pikanje prođe bezbolno kao što je i meni danas!!
lucija83, trigical i ranga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ovaj postupak bude dobitan, pikanje bezbolno, transfer isto, a bebice najljepše na svijetu!
Jako se radujem svom prvom postupku i svemu što dolazi, iako je prisutno i malo straha i treme....
skandi :* HVALA!
Meni JE bilo mucno nakon prvog decapeptyla, mozda je to normalno, ili reakcija sto sam si prvi put davala sama injekcije :) Inace, jucer bila punkcija, sada cekamo da vidimo sta ce biti. Cure koje krecete, sretno!
Kikica1 pa sta je vec pikanje proslo?? bogami brza si!!! nadam se da je punkcija bila izdrzljiva jajvljaj nam vjesti!!!
zavibrirat cu na odbrojavanju za sve nas!!!
Kikica1 pa sta je vec pikanje proslo?? bogami brza si!!! nadam se da je punkcija bila izdrzljiva jajvljaj nam vjesti!!!
zavibrirat cu na odbrojavanju za sve nas!!!
Nisu ih jos bili pobrojali sve kad sam isla doma, znam da su ih tada imali 4 a to je vise nego dovoljno. Punkcija - piece of cake, malo neugodno ali nista strasno kao ni zadnji puta. Malo sam skepticna kao i uvijek ali se ipak nadam najboljem ishodu na kraju. Jesi ti krenula luce moja draga?
lucija83, trigical , ranga, Kikica1 , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ovaj postupak bude dobitan, pikanje,punkcija i transferi bezbolni i beta velika !!
sumkovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvi postupak.... neka ti bude dobitan !! Napokon si dočekala postupak !!! Još malo .... :klap:
Svim ostalim Riječankama želim puno sreće u postupcima !!!!!!!!!! :zaljubljen:
Nadam se da je još koja riječanka ostala trudna jer na dan moga transfera 16.10. jer bilo nas je 6 na transferu !! :heart:
Cure hvala na čestitkama... ja još ne vjerujem da sam trudna.... imam glup osjećaj kao da čekam betu i kada idem na wc gledam ima li tragova menge :mrgreen:
:heart:
Mravak trudničice naša vjeruj vjeruj to se događa tebi i užvaj što više možeš i hvala na lijepim željama!!
Svim curama držim palčeve da vam uspije!!
Kod mene Kikica jos nista cekam i cekam.... ali super za lijep broj js i super sto te nije bolilo!!! mene je moja punkcija bolila za popiz**** a samo dvije sam imala... ako dobijem preko noci idem ujutro tamo jer je dr.Vlastelic dezuran cijeli dan...
cure imam jedno pitanje za vas koje ste pacijentice od dr vlastelica.do kad on radi i jel on na kraju ide od 1.1.2011 u mirovinu kako se prica?