sponetic,sretno draga cuvaj se,eto hvala bogu još koji dan i tvoje bebice ce biti s tobom.pozdrav
Printable View
sponetic,sretno draga cuvaj se,eto hvala bogu još koji dan i tvoje bebice ce biti s tobom.pozdrav
Tibi ja bi voljela da me još puste kući jer mi doma vrijeme leti a ništa ne radim stalno ležim, doma je najljepše!
Aneri to bi ti mogle biti gljivice,ako ideš na pregled dr. će odmah primjetit. Ja sam zadnji put osječala neku nelagodu, bez svrbeža, mirisa i iscjedka i odmah je rekao da su gljivice dobila plimicol vaginalete jer u bolnici nisu imali canesten i sve prošlo.
Hvala na odgovoru, sad sam saznala da imam zakazan pregled za sutra pa ćemo vidjeti.
Daj da te još nešto pitam. Ja sam na Duphastonu zbog krvarenja, ali mi je prošli put rekao da će mi ukinuti i preventivno uvesti Partusisten zbog placente previe. Vidim da si i ti to koristila pa me zanima kako si reagirala na njega i jesu li ti dali još kakvu terapiju?
Meni su ga dali preventivno u 27 tjednu kada su me otpuštali iz bolnice, iako nemam kontrakcije. Uz partusisten koji pijem 2x1 pijem i ormidol od 100 mg i prepisan mi je normabel 3x2 ali to ne pijem jjer su mi rekli da to ne moram ali ako mi treba za opuštanje da pijem. Ja ga dobro podnosim evo već ga pijem dva tjedna.
Naškodit ti neće a zbog tvoje diagnoze koja uzrokuje prerani porod dobro je da piješ, doktor ti ne bi bez veze to prepisao. U koju bolnicu ti ideš?
Idem u bolnicu u SB. Pitala sam te za njega jer me zanima ta reakcija drhtavica i lupanje srca. Ja i inače pa i sad kroz trudnoću pijem Atenolol jer imam aritmiju srca pa me frka da mi to ne pojača, a opet s druge strane sve ću napraviti samo da bebe budu dobro.
Zato su mi dali ormidol da nemam tahikardiju srca. Jesi spomenula doktoru da imaš aritmiju srca?
Jesam, zna za to u knjižici je. Za tablete mi je to rekao kad me otpuštao iz bolnice prije dva tjedna da će mi ih uvesti, e sad ćemo vidjeti. Kod kuće sam, uglavnom ležim, relacija je do wc-a i to najmanje 20-ak puta dnevno. Na zadnjem pregledu sam bila skroz zatvorena, tako da ne mogu dočekati sutra pregled da vidim kakva je situacija.
Sutra ćeš sve znati, vjerovatno ću i ja imat sutra pregled kada dođem u bolnicu.
Javim detalje i držim fige da što duže svi ostanemo u komadu.
Sretno tebi i dečkima!:heart::heart: i evo im pusa od moje dvije cure:kiss::kiss:
TRUDNICE U 2011.g. (termini poroda):yes:
maja.ks - 03.2011. ???
Tibi - 04.06.2011.
sbonetic - 04.07.2011.
vilenjak - 05.07.2011.
nina1 - 10.07.2011.
pinky - 04.08. 2011.
aneri - 13.08. 2011.
ivanova - 26.08.2011.
blizanac - 14.10. 2011.
fresia - 14.10.2011.
MAME U 2011.:
sandric 16.2.
denny 11.4.
na žalost, makla sam strumpficu sa liste jer je izgubila obje bebe u 20.tt :cry::cry:
strumpfice moja iskrena sućut.
Grozna vijest :-(
Strumpfice iskrena sućut :cry:
ajme pinky otkud ti to za strumpficu???? u soku sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi smo u dan isto (bile) trudne
joj strumfice, strašno mi je žao, ovo je veliki šok!! Moja sućut.:cry:
ajme strumpfice :-o:cry::cry:
moja iskrena sućut, u šoku sam :cry:
Štrumpfice, moja iskrena sućut, stvarno nemam riječi.....
ajme štrumpfice jako mi je žao :cry::cry:
Štrumpfice draga iskrena sućut :cry: :cry: :love2::love2:
O Bože :-o, jako mi je žao zbog štrumfice, previse tužna i šokantna vijest :cry:
štrumfice jako jako mi je žao nemogu ni zamisliti kako ti je,molim te cuvaj se.pusa
štrumpfice jako mi je žao!
Puštena kući još 10 dana, bebice napreduju danas 28+6 iimaju 1300 g i 1280 g. Glavno da sam ja zatvorena i totalno su promjenili položaj a ja se stalno brinem da ne osjetim obojicu a oni se skroz izokrenuli.
bravo sbonetic !
super sbonetic :klap:
Kako je naša denny? ima li kakvih informacija o njoj i bebicama?
sbonetic super !!!
aneri kako je prošao pregled?
Sve je ok za sada. Samo me vaginalno pregledao bez uzv-a. Kaže zatvorena kao "čep" i sljedeća kontrola za tri tjedna. Nije mi uveo za sada nikakvu novu terapiju, nego je rekao Duphaston do kraja i mirovanje.
Nek bebice što prije ojačaju da budu s svojom mamicom kući!
Aneri glavno da je sve ok i da si zatvorena!
pozdrav imam jedan problem vec 3dana me boli po malo krsta i stomak,jutros mi na gačicama malo svjetlo smedje,zvala sam svog doktora al on radi drugu smjenu.Interesuje me dali je neko imao slican problem? P.s.skidam se sa utrogestana stavljam jednu dnevno,mozda mi je rano da prekinem sa utricima.
blizanac u kojem si sada tjednu? kako je to smeđe izgledalo? kao tamnožuti iscjedak ili kao smeđi spoting od stare krvi? sve u svemu, moraš malo zaleć i mirovati. bol u stomaku i bol u leđima - sve ovisi u kojem si tjednu, isto ko brljavljenje, pa ajde pliz napiši
pinky evo lezim vec 2dana,jutros mi je bilo smedje tamnije a poslije svjetlo smedje i tamo zuto.Sad mi je tamo zuto i svrbi me duboko unutra,sad sam 14nedelja.
žućkast/tamno žućkast iscjedak u trudnoći je normalan. a bolovi u leđima i stomaku su normalni za te tjedne, poslije budu samo gori.
bitno je samo da ne bude krvi.
a ako te svrbi i iscjedak je tu, pametno bi bilo poći na briseve, ako nisi.
utrogestan već u tim tjednima možeš piti, nemoj još dodatno prčkati dole.
nisam nikako vadila briseve,samo mi je dok.rekao da u 16nedelji povadim neke nalaze zato sto sam negativna krvna grupa
hvala ti puno pinkyi lakse mi je samo mi zuto izlazi,pa po malo me svrbucka dole.
je, ponoviti rh faktor i krvnu grupu. pa ćeš morati ponovo u 26.-28. tjednu (ja taman pokupila uputnicu za istu stvar)
obavezno mu napomeni za svrab i da bi volila napraviti briseve.
u međuvremenu kupi lactogyn u ljekarni i pij ga, puno pomaže
http://www.lactogyn.com/intimnozdrav...=content&id=12
blizanac nije normalno imat žuti iscjedak, to su najvjerovatnije gljivice koje su česte u trudnoći. Javi se svom ginekologu vjerovatno će ti reći da uzmeš canesten, normalan ti je bjelkasti iscjedak. Javi mu i za taj smečkasti iscjedak, ja osobno nisam imala ali imala sam žučkasti i to su bile gljivice.