hvala na kavi, mare, jesi me prestigla za tren; kavica baš prija na početku radnog dana uz rode, ali ništa zato barem te onda mogu potpisati jer si lijepo sažela sve što nam se valja
iz današnjeg jelovnika izdvajam
andream & amyx za 21. 2.
Printable View
hvala na kavi, mare, jesi me prestigla za tren; kavica baš prija na početku radnog dana uz rode, ali ništa zato barem te onda mogu potpisati jer si lijepo sažela sve što nam se valja
iz današnjeg jelovnika izdvajam
andream & amyx za 21. 2.
ne šaljem, znaš da sam ja zen trudnica :) evo i mene na kavici, samo što ja znam da naša mare umjesto kave naginje pivu a tu se šminka :P
i ja šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za andream i amyx
i za ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ naravno
šale i pošalice čim sunce izađe:-), nek i cure u postupcima budu zen i dobre volje:-)
Svima ~~~~~~~~~~~ a posebno čekalicama beta!
Ja sam izgleda propustila info da nam je Ksena28 trudnica :oops: Ksena, čestitam!
Ja ovih dana trebam donijeti odluku što sada dalje a ne osjećam se nimalo odlučno...
:oops: zato što sam ja tu info čuvala ko zmija noge do 12. tjedna, a onda puštala na kapaljku , charlie hvala :mrgreen:
evo me u 14. tjednu i već sam obla (kao prije nisam bila)
alma ,ima li kakvih vijesti?
bas nestrpljivo ocekujem
Charlie a u kom smjeru idu tvoja razmisljanja?
Jel tko vadio betu na VV? Zanima me koliko se čeka
jutro, cure!!!
evo da se i mi napokon javimo i zahvalimo svima na cestitkama...
kao sto je Kadauna javila, nasa se curka rodila 13.01. u 11h sa 3630g i 49cm!!! sve je super proslo i ovim putem pusu saljemo nasem najdrazem dr-u koji nas je spasavao kako kroz cijelu trudnocu, tako i na porodu.
sad smo vec veeeeliki, papamo, pavamo i puuuuuno se mazimo i uzivamo zajedno :zaljubljen:
svima saljemo puno pusa i zelimo svu srecu u cemu god vam treba :-)
poseban pozdrav i :-D za Mojcu, Matildu i Djuru!!! (trudnoce iz naseg omiljenog kluba nas ipak posebno obraduju :-))
pusa od nas dvije!
Frka suuuper!!!
Ksena, tcccc, tako lijepu vijest ne podijeliti odmah s nama! Šalim se, razumijem sve, i želim ti školsku trudnoću!!!!
Aurora* idu u svim smjerovima, Hrvatska ili inozemstvo, prirodni, polustimulirani ili stimulirani...skupljam vrijedno informacije i važem, važem.
Frka lijepo, lijepo!
prijavljujem se na čekalice bete za 22.2!!
imala sam 3AIH, i na pregledu prije mi je dr. rekla da je folikul puknuo. i kao da je to dobro! dal je ili baš i nije???????
ruža, naravno da je dobro ako znaju da je puknuo npr jučer.
drage moje... ni meni vibrice nisu pomogle:cry:
miba :love2:
miba:heart:
Hvala, draga, s tvoje tipkovnice u Božje uši :lol:
Miba :love2:
Frka, prekrasno, uživajte u svom smotuljku :zaljubljen:
Ksena, svaka čast na tako duuuuugoj tajnovitosti i čestitke od :heart: !!!
Da ne bi koga zaboravila, po svom dobrom starom običaju ću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima je potrebno, za šta god im je potrebno!
:* svima
:love2:miba..........ja danas sto misli u glavi.....Da li u Maribor ili Cito.....da li probati u Rijeci - možda koji prirodnjak.........nemam pojma....:unsure::zbunj:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima
Prijavljujem se u čekalice bete 24.02.:-)
:kiss:
Cure, prijavljujem se i ja za čekalice bete 22.02. Danas odrađen 2. aih. Sretno svima,
Cure moje samo da javim da nista pozitivno od moje bete nije bilo. Sutra moram zvati dr. jer kaze da mu nesto nije jasno????!!!! Ne kontam ali dobro,saznacu sutra.Ali mi nije rekao sta dalje sa tabletama(za vaginalete znam da trebam prestati ali one druge nemam pojma).Za svaki slucaj cu piti do sutra.Iz bolnice su mi vec poslali formular da potpisem da dajem pristanak za slijedece odmrzavanje.Nemam pojma koliko trebam cekati do slijedece FET.Sad sam popila persen da probam malo ovu knedlu u grlu smanjiti jer me vec gusi.Da nema vas drage moje mislim da bih vriskala po kuci i mislila da je kraj svijeta,ali kad vidim potpise od Blekonje,Gizmos,Pinky,Danny znam da i za mene ima nade i da ce me jednom ogrijati sunce.Hvala vam sto ste tu kad mi je najteze.Volim vas sve.
Miba :( zao mi je
Draga, žao mi je. Baš sam čekala da vidim daljnji tijek. Nemoj se sekirati. Svi ste vi sa smrzlićima u istom sosu. Drži se i glavu gore.
alma, pa jesi li vidjela nalaz-kolika je beta? Drži se!
eva, alma je imala FET, a ne smrznute jajne stanice.
:love2:Alma žao mi je.....ali glavu gore.....i nama će jednom zasjati sunce.....
ksena, čestitke!
miba:love2:
alma_itd drži se, prespavaj, odboluj i ajmo dalje....
sali~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Ksena čestitke želim ti dosadnu školsku trudnoću!!!!:heart::klap:
Frka dobrodošlica malom smotuljku, čestitke mami i tati!:zaljubljen:
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~za velike tete bete i malene smotuljke!!!!:heart:
evo i ja na sekundu svratila vidit šta ima (u kratkoj pauzi između desne i lijeve cice) kad ono ksena nam trudna!!!!! e pa bravoooo!!!!!!!
Beta je 0 a mene tako boli sad stomak,jedva cekam da prestanem sa Progynova tabletama pa da dobijem menstruaciju,mislim da cu u cugu ''poroditi'' cijeli endometrij,hehhehe.Nasopala sam se persenima,pa mi se knedla u grlu smanjila,oprala zavjese i brdo drugih stvari i planiram kad mogu ponovo da se ukrcam na ''FET-a'' vlakic:)
Ajme ksenči moja draga ti si nam trudnaaaaaaaaa. Draga moja iskrene čestitke tebi i TM, sretna sam jako zbog tebe. Uživaj maksimalno u trudnoći. Velika pusa za tebe.
miba žao mi je draga moja. Drži se.
alma žao mi je draga.
Alma_itd žao mi je :love2:
Alma i miba jako mi je žao:love2::love2:, ne mogu ništa reći od čega će vama ovaj tren biti lakše, ali idemo dalje, sve mi koje još moramo stići do svojih bebica. Pusa cure
ksena čestitam od srca :heart:
baš sam bila zbunj kad sam vidjela da pitaš dolje na nekoj temi nešto vezano za farbanje i da li će to smetati tvojoj bebi, baš mi je drago da sam dobro mislila da si to ti i da si nam trudnica
svim djevojkama ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
Nora77, 1. IMSI, Adebar
Nikolina-Zagreb, 2x prirodno (nakon 3 AIH, 4x IVF, 1 X prir.trudnoča)
VELJAČA 2011.
Mojca, 1. ICSI, Cito
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Niki, 09.02.
Vala mala, 11.02.
Maja_st, 11.02.
Slava77, 15.02.
Dani82, 17.02.
Mare157, 17.02.
Đurđa76, 17.02.
Pirica 18.02.
Bab 18.02.
Innu 18.02.
Maja Lena, 19.02.
Ivka13, 21.02.
Andream 21.02.
Tikki, 21.02.
Amyx, 21.02.
Ruža, 22.02.
Eva133, 22.02.
Sali, 24.02.
Čekalice F(ET)~~~~~~~~~~
Seka35, 09.02.
Vedre
Slatkica
Ela28
Vita22
LilyOfTheValley
Tally
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
Medena8, 10.02.
Watson, 09.02.
NINA30, 09.02.
Pikalice~~~~~~~~~~
Tanja.V
TrudyC
Jesen82
delfin
Šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Lua, taca70, klikica,
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
zeena, kitty, pea, tajna30, aslan,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2.mjesec: zlatta, Maybe baby, plavuša 007, tikica, lela77, pinny, spa, Vanchriban, maslina1973,
m arta, science,
3. mjesec: Cannisa, bugaboo, snekica, pretorija, kriistiina, kiara79, ptica1, corina II, TOMISLAVA, missixty, tinkica, venddy, sezen, tikica_69, dorina199, maza975, sildad,
4. mjesec: Šumskovoće, Aurora blu, Crvenkapica 77, Tasha, marisela, goga69, mare77, glossy, milla2,, tlatincica, nety, Iberc, Mia Lilly,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Mery0908, dani39, chiara, morskavila, malena72, Tiki_a, jadro, rikikiki, ptica1, sonječka, zlatica, mala bu, inna28, anaea 40, mare41, sanja1, Iva Mia 2009, frodo, Dona, Charlie, deniii, palcicazg, Dada-55, tantolina, miba, alma_itd, linalena, brigitta, dadyakBda,
Mojca, čestitam i želim ti mirnu i školsku trudnoču :heart:
Ksena, lopovice jedna, čestitke i tebi, bravo :heart:
Svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što si poželite :heart:
cure hvala svima od :heart: