tikki, za ogromnu betu sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Printable View
tikki, za ogromnu betu sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
hvala vam ženice drage...uz vas je sve ovo puno lakše..:-)
moramo biti strpljive i čekati,jer malo zlato negdje čeka na nas...
svima vama za sve što vam treba..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~: heart:
tiki_a mmm fina kavica..
kiara, trgnut će se folikuli! Navijam za tebe!
evo sad čekamo betu 31.03 nakon fet-a i nadamo se najboljem... :-):-)
Kiara, uvijek se sjetim jedne svoje frendice koja je prije dvije godine krenula u svoj prvi postupak, folikul (jedan jedini, a primila preko 40 menopura) se toliko sporo razvijao da je dr već htio stati s postupkom, ali je ipak nastavio s terapijom. Danas je ponosna majka prekrasne djevojčice iz tog jedinog postupka.
~~~~~~~~~~~~~~~za isti ishod.
draga.. sve je to ok.. ja sam sada imala punkciju 15dc... i još su bili skroz stali s rastom... pa ih je doc razdrmao sa 3 ampule gonala a do tada sam dobivala 2 ampule.. i sve je ispalo ok...
biti će sve dobro.. mora.. znam da nije laka ova igra živaca.. ali znam da ti to možeš!
thanks jesen82 ti si prava pozitiva i nadam se da cemo svi zavrsiti kao ti-ostati trudne!!! joj sutra kod dr i vec me strah sto ce reci za endometrij... i kad je tocno punkcija.
čuj... ja sam bila konstantno u brizi kroz postupak... pa još kada su bili stali... doc se i sada toga sjeti... nikako da to zaboravi:-)
ali eto... na kraju je uspjelo.. i razumijem da brineš ali budeš ti to.. znam ja! i ja ti želim da završiš kao ja... pa da i tebi naš doc s toliko sreće kao meni danas gleda ultrazvuk... kako je bio happy:zaljubljen: kaže on meni.. sve je ok.. a sad mi dajte da se divim koju minutu što vidim na ekranu:heart: zato ja znam da si u najboljim rukama.. prepusti mu se.. vjeruj... uistinu mu je stalo i svaka od nas mu je važna i jedinstvena...
draga glavu gore, hrabro i ponosno dalje.. vidiš što si već prošla i da ima u tebi snage i hrabrosti i da samo hranro grabiš dalje:love2:
Evo fine,mirisljave :coffee: za ugodan pocetak dana i prociscavanje misli.Kome nije dosta jedna,evo jos:coffee:,ali ne pretjerivati :mrgreen:
Svima sretno u postupcima!
Sneki :cekam:rezultate!
Bab uskoro:preskaceuze:
evo ja danas brojim 3dpt i sad počela neka nervoza.dva dana bili u mb,nisam na to mislila,ko da smo išli na mali odmor :-) a sad sama doma samo to na pameti..uh moram nekamo zbrisat..drugo niš ne osjetim,još mi je čudnije jer nema ni utrića-a baš mi ni ne fale :-)
Danas mi je 12 dnt,nikakvih,ama baš nikakvih simptoma nema....strah me da će i beta biti sukladno simptomima :(
Baš sam :(
tinkica ne daj se,možda se baš ugodno iznenadiš-navijamo za veliku betu:-D
aslan, bit će to super, a onda smo skupa čekalice dobitne bete!
Tinkica, nema to veze, znam osobno puno cura koje su bile uvjerene da nisu trudne jer od ET nisu imale apsolutno nikakvih simptoma, a sada se npr. jedna od njih ne miče s wc-a koliko jadna povraća. Budi lijepo pozitivna, uskoro skačemo s tobom od veselja!
Sela, ma kuhaš najfinije jutarnje kafice... :-)
Evo mene s 2. folikulometrije. Kaže dr. da su jajnici već ogromni, a i na monitoru sam vidjela hrpu folikula, dosta baš onako velikih. Nastavljam s po 1 gonalom, a dodao mi je i 1 cetrotide dnevno. Za što su ono ti cetrotidi?
Vala cetrotid ti je supresija
Dakle njegova funkcija bi bila da folikuli koje imam ne bi pod utjecajem mojih hormona nekontrolirano rasli ili pucali, što li? No ne djeluje li on onda također i na ostale folikule koji još trebaju sazrijeti?
evo i mene na odbrojavanju do bete 2.4. , dobila 2 mrvice na čuvanje pa se nadam da će tu i ostati
Hvala cure na podršci,mm mi neda da radim test ni betu do srijede,a ja ću prošvikati! Milim u pitanju su 2 dana,al eto...pozitiva,pozitiva dođi k meni!
tinkice , ja isto nisam imala nikakvih simptom,kad ono beta 220
da zaželim svim dragim curama puno uspjeha, prekrasne folikule, još lijepše stanice i najljepše zametke:-) a svim čekalicama prekrasne duplajuće bete:heart:
Tako ni meni moj nije dao da napravim test, a na kraju je ionako bio negativan. Drzi se bit će sve pet.
ValaMala za tebe i tvoje folikule~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ od srca i za sve ostale djevojke kojima su potrebne.
tikki jesi vadila betu?
Vadila brtu, sad čekam MM s rezultatima (u 15h). Ali jutros mi je temperatura pala sa lijepih 37 na 36.7, isto tako mi je bilo prošli put, na dan bete tepeeaturni pad. A vidjet ćemo za 45 min... Nemam dobar feeling :(
pozdrav svim hrabrim ženama ovdje.
ja sam danas tek pristupila ovom formu..... ne znam si ni potpis još napraviti :) pa ću Vam se ovako pretstvaiti: ja 1979 bez jajovoda, mm 1974 sve ok (malo varira s-gram, ništa strašno).
toliko ste pozitivne da nisam mogla ne javiti se. sve smo mi prestrašene i pondekad sklone crnim mislima, ali vaše priče, savjeti, tješenja su me fascinirali. mi vam se pridružujemo na listu čekalica :) imamo pikice u frižideru i čekamo m pa da se počnemo pikati. vjerujem da će uz vas sve biti lakše.
svima puno sreće
tikki draga...nemoj se bedirati prije vremena...pa ni onda.
Ako ne bude sada, bit će drugi put...znam da ćeš sada reći lako je njoj pričati, ali za dva-tri dana ćeš već imati novi plan i bit će lakše, vjeruj mi.
A opet, možda te baš iznenadi debela beturina...ja jako ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za takav scenarij :)
Smarta, dobrodošla među nas...nadam se da ćeš se brzo preseliti na neke veselije pdf-ove. Ne kažem da kod nas nije veselo, ali znaš na što mislim ;-)
Želim ti da ti ove pikice budu zadnje i da za 9 mjeseci u naručju držiš svoje malo zlato.
pusa svima:-*
Moj rezultat opet negativan :(
U 4.mj smo naručeni za ivf pa možda bude više sreće...
Tikki draga...:love2:
brzo će 4 mjesec..a onda sljedi i pravi posao...drž' se !
tiki :love2:
smarta dobro nam dosla i sto prije trudna bila :yes:
tikkica 4 mjesec je pred vratima!!!:love2:
čekalicama beta puuuno~~~~~~~~~~~~~~~!
koliko god čekanje bete teško pada jedva čekam 5. mjesec pa da i ja opet iščekujem betu :-D:-D!
Drage moje cure,
hvala vam na dobrodošlici i lijepim željama. Divim se vašoj hrabrosti i ustrajnosti, a najviše vašoj snazi da hrabrite druge dok i same proživljavate teške trenutke isčekivanja ili loših vijesti. Ja sam do sada pokušavala prirodnim putem (zbog nekoliko faktora, ali neču sad o tome) i proživljavala ono loše sama sa mm. Sad smo mm i ja odlučili da idemo na ivf i sretna sam što sam našla vas hrabre žene. Možda same i niste svjesne koliko svaka vaša riječ može olakšati neke teške trenutke i koliko je lakše sve proživljavati kad se možete ipak jedna drugoj pojadati. Puno puta sam se rasplakala čitajući vaše tekstove, ali svi oni uljevaju nadu i čine nas jačima. Danas sam se "upisala" na ovaj formu dok sam bila na poslu pa vam nisam stigla odvojiti par minuta za par rečenica. Sad sam doma i imam potrebu napisati vam da ste hrabrije nego što mislite i da vaši tekstovi pokazuju veliku snagu. Nemojte odustajati.Sve nas čekaju dobre vijesti i ostarenje ovog cilja, samo neki moraju malo pričekati na to. Dok čekamo, bit će mi drago družit se sa vama.
Puno sreće svima
Venddy sretno cuvanje mrvica!
Tinkica za betu!!~~~~~~~~~~~~~~
Tikki mozda je tvoja beta ipak predvidjena za neki proljetni mjesec!!:heart:
Snekica!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najbezbolniju i savrsenu uspjesnu i plodonosnu punkciju u srijedu i ulov kao na olimpijadi ribolovaca!:mrgreen:
:love:
Tikki:love2:,ali sada ide proljeće,sve se budi.........
tikki, jako mi je žao:love2:
venndy, dobro čuvaj mrvice! Sretno!
smarta, dobro došla, i što prije na trudničke forume ošla!:klap:
a tinkici i snekici za srijedu šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!