cvijeta73 prvotno napisa
al, u stvari, ja se slažem s tobom, onako, kad zažmiriš na jedno oko :mrgreen:
neće me bit baš briga jel znaju što znači kukasti križ, il slovo U na majici. mislim, to će sigurno znati jer ću im objasniti :mrgreen: nit će me bit briga oće li ili neće nošenje kukastog križa utjecati na njihov karakter u budućnosti il se odnosi na trenutnu debilanu kako ti kažeš. a bez obzira na političku korektnost, ja se slažem, da su djeca - djeca. i imaju pravo na debilane.
niti će me biti briga hoće li se iza ugla presvući u majicu s kukastim križom kad izađu iz kuće. to će biti ZABRANJENO.
imam još jedan primjer za razmišljanje, s nekim još ozbiljnjijim godinama. od mame prijatelji. kćerka se zaljubila s 20 godina. on 35. oženjen, dvoje djece, iz drugog grada. oni - šta će, zaljubila se, šta sad oni tu mogu - ništa. on je dolazio kod njih doma, prespavao, kao ono - normalna veza. 20 godina kasnije, ona 40, on 55, i dalje oženjen, s istom ženom, ona i dalje ljubavnica, cijeli život žena br 2, bez djece,koju je htjela. kud će on, dosta mu je njegovih dvoje, ne treba mu još djece.
ne kažem da bi bilo drugačije da su se roditelji drugačije postavili. ali, uz podršku, il bez podrške roditelja - jednostavno nije isto.
u mom stanu taj ne bi taj spavao. nek uzmu hotel i nek spavaju u hotelu (trošak više, npr), nek kupi stan (bar bi joj stan ostavio, ako ništa drugo). ovako je bilo prelako. :-/