čestitke ovčice :-D:-D:-D, za školsko dalje ~~~~~~~~~~~~
Printable View
čestitke ovčice :-D:-D:-D, za školsko dalje ~~~~~~~~~~~~
Evo prijavljujem i ja prvi dan bockanja, napokon :-D
prijavljujem se na odbrojavanje za ozujak :-) i dr kaze da ce tada zakon biti na snazi po njihovim ocekivanjima :)
Geceta pa to je odlično! super baš sam sretna zbog tebe, a ožujak je tu ..:-D
Curke evo javljam vam se da me skinete s popisa,
da ja sam jedna od onih kojima se dogodi, jos me strah vikati od sreće, ali popiških + u ponedjeljak.
U zadnji čas rekla bi,imam pregled kod doka 5.3, a 6-8.3. imam narucene sve pretrage za ispunjavanje uvjeta za IVF.
Trebam otkazati odvjetnika i pravnika, a cekala bi dokovu zadnju.
Čekaj cekaj jel ti nama hoćeš reci da si prirodno ostala T prije postupka? Nisam bas skuzila sorry..
Da,
postupak je trebao biti u ozujku,ja sam ostala prosli ciklus trudna.. :)
Nevjerojatno, zato mi jos je sve ko u snu.
Melem33 pa to je sjajno! Blago ti se:-) Čestitke!
Ja sutra dobivam štopericu :klap:
Melem čestitam od srca..to je bio i moj san da mi se tako nesto dogodi..
Strategija koliko imas folikula?
Imam preko 20 folikula. U bolnici su me malo preplašili jer kažu da očekuju hiperstimulaciju. Vadila sam i jučer i danas estradiol i kažu da je za sad sve pod kontrolom. Danas i sutra nemam više terapije a za štopericu sutra su mi dali Ovitrelle da bi mi danas popodne javili da ću dobiti neku drugu (nisam zapamtila koju) a Ovitrelle da vratim.
SIJEČANJ 2012.
Alcantra, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF), sve na VV
VELJAČA 2012.
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
Melem33, prirodno (u pripremi 1.IVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
27.2 meki
27.2 marincezg
27.2 RuMo
29.2 dreamgirl
1.3 trantincica
1.3 sunasce
5.3 njoka
5.3 dola
5.3 vulkan
5.3 Chiara
6.3 linalena
6.3 miba
7.3 malecka
9.3 nati
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
25.2 nina32, anddu,
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
kameleon, 24.2 bubili
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
barkica, kleopatra, strategija, ivka, lberc , Medicandy, BigBlue, kilkeny, Bubimitka81
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
rimela, venddy, Vedre, BillieJean, peugeot206,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2.mjesec: Dea84, Lejla37, Maybe baby, Lutkica, malenaab, luna1, Vita22, luna1, lucija83, ruža82, plavuša 007, M@tt, Melem33, piki, applepie, kiki30, butterfly101
3.mjesec: Argente, bili, kitty , boss, mimi81, Bluebella, Rominka, Strašna, Phiphy, olivera, darmar, Cana73, geceta,
4.mjesec: tatjana76, BlaBla123, ivka13, tikki, b.a.b.y., Snekica, sanda1977, CorinaII
5.mjesec: Tikica78,
Linalena, prekrasan avatar.:zaljubljen:
Svima brzinski šaljem vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~
eeee, ovakva trudnička lista nakon one početne pustinje već bolje izgleda :heart::heart::heart:
27. nam je nova invazija ß, curke drži te se ~~~~~~~~~~~~~
Meki,marincezg,rumo sretnoooooo u pon!!!!! Vi ste sljedece trudnice!!!!
Prijavljujem pikanje od sutra - ne vjerujem da smo napokon došli do toga!
Crna ovco, dobila sam za početak 10 Decapeptyla, u subotu ujutro smo kod njega na uzv 3 DC pa ćemo vidjeti šta dalje, znam da će biti gonali ali ne znam koliko, kako sam skužila, daje ih od pregleda do pregleda pa ni ne znam šta me čeka... Spremna sam na sve pa kako bude :-)
Melem bravo, čestitam!!!
Rominka zajedno startamo s pikanjem, tj. ja sam danas prvu bocnula :-)
Sretno svima, da i u ožujuku bude ovako lijepa lista :-D
Sretno cure pikalice:-)))
bubimitka, ja sam bila na istom protokolu i odgovoriti cu na sva pitanja. Dr. L mi je rekao da sam super reagirala na Decapeptyl. Samo mi je jedno popodne bilo jaaako lose u mene je spasilo sto sam bila na godisnjem tijekom cijelog protokola i puno sam spavala i odmarala. I tebe Luči zeli srediti iz prve!! Samo ga slusaj i pitaj ga sve sto ti nije jasno.
samo da se javim punkcija dobro prošla,dobili smo 4 jajnih stanica,sad čekanje transfera
bubili odlično sretno nek bude tulum u labosu!
Napokon da su pocele lijepe vijesti
svim curama sa betama cestitke
svim cekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bete(posebno za linalenu;-))
svim pikalicama cekalicama i svima ostalima neka ovo bude i vase vrijemeˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Druga beta je 923.8 i sve za sada ide kako treba... Ovo je stvarno nestvarno.
crna ovco čestitam ti još jednom , uživaj u trudnoći!
evo da i ja samo prijavim danas aspiraciju 5 js,čekamo transfer u ponedjeljak ako sve bude ok. čestitam od srca novopećenim trudnicama i curama koje čekaju betu želim svu sreču!
Kao prvo čestitam na odličnoj beti, to je to!!! :-D
I sad kad kažeš da i mene želi srediti iz prve, dala si mi takav vjetar u leđa da je to nevjerovatno :-)
Rekao mi je neki dan da ne vjeruje da će mi trebati puno gonala, jer kao jajnici su mi dobri/jaki... Tako nekako.. Nisam baš shvatila, ali nešto pozitivno.. I da će nas biti lako za raditi.. Šta god mu to značilo :-)
Jedva čekam da se pohvalim sa ogromnom betom :-)))))
veliki pozdravi svima i puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D
danas 1.dn nakon transfera, 15.3. bhcg
:-) postupak je sekundarni od zamrznute 3 js tako da je transfer velika sreća!!
vratili nam 1 embrij :-D
Bubili...sretno..
svima ostalima također isto tako...
prosvercat cu se na ovo. jos bih dodala svim tuznicama big hug:love2:
nije me bilo 10ak dana pa dok sve pohvatam....
moj rezultat sekundarnog ivf icsi vidite u potpisu. agonija zavrsena nakon 10 dana neizvjesnosti, 7 dana bolnice, nadanja, razocaranja, plakanja i izmjenjivanja istog. srce jednostavno nije prokucalo a beta je pocela padati. srecom sve ce se zavrsiti bez kiretaze, barem se nadam, sad krvarim ono bas jako i uz jaaake bolove (ketonal je super stvar). u pon kontrola u mog soc ginica i nadam se da je to kraj. ili ti ga novi pocetak. koji ce ipak pricekati da mi se dusa i glava malo odmore od ovog rollercoaster-a emocija.
ipak sam prvi put dosla do pozitivne bete, koja se cak uduplala (barem onaj prvi put). isto je to veliki korak naprijed za mene.:mrgreen:
legal:heart::love2:
Legal drži se... Doći če i naše vrijeme. Mora...:love2:
legal alien, sreca u nesreci da je tako zavrsilo... Ja razmisljam vec danima kako se tesko opustiti kad milion stvari moze krenuti naopako... Ako nesto nije bilo uredu bolje je da se dogodilo sada... Saljem ti veliki hug o zelim ti brz oporavak!
tikica, vec danima razmisljam o tvojem postu gdje si napisala da su vam bebice otisle zbog nekog infekta unesenog utricima. Pitala sam jucer dr. L sto misli o tome, jer koliko god sa operes ruke, tri puta dnevno moram ulaziti prstom u rodnicu. Rekao mi je da ih mogu i piti ali da ce mi nuspojave biti puno gore...
i ja bi na listu, ako može- za travanj...
do tada, svim čekalicama koječega - sretno od :heart:!!!
od danas sam pikalica, dugi protokol decapeptyl:-)
moja danasnja beta je nazalost 0
krecemo ponovno u 5 mj.
Marincezg zao mi je....:-(
Sad nista drugo nego u nove pobjede!! Treba samo strpljenja!!!!