Ja cu isto doci sutra. Ne mora nas uvijek biti 20. Kako kome pase neka naleti na kavicu u 17.
Printable View
Ja cu isto doci sutra. Ne mora nas uvijek biti 20. Kako kome pase neka naleti na kavicu u 17.
Lipo se naćakulajte, mi isto preskačemo ovu kavu
i mi :durise:
Ajd samo da pitam gdje je kava, na Zametu ili? Ja stalno racunam da je to u subotu a sad vidim da je ned. Trebala bi ic do mame sutra, sad sve ovisi kad krenemo nazad, mozda i stignem na kafe.
Nedjeljom ne radi Premier, tako da je sutra kava svakako na Zametu, ono gore, klasika.
kikica1 ti dođi do mene na kafe!
Ja ipak ne mogu :(
Dobar provod cure!!! Pusa novim trudnicama :kiss:
E vidis Sneki, dalo bi se! Al nis ne garantiram.
Uzivajte na kavici, mi u Rovinju!;-)
Jučer je lajao tko je mogao a sad dižem temu za slijedecu subotu, Zamet u 17!
:) Baš su nas krenule te kavice :-D .
Ja se stavljam na listu!
I ja i ja :-D
I aaaajmo noveeeee!!!!!! Javite seeee!!!!!!
Ova cranky je ovisnica...ccc...
hocu i jaa :coffee::klap:
Da, da, ajde se sad nalazite svake subote bez mene!! :oklagija:
Arđo, pričat cemo o tebi na kavama ako zelis...
OK, al i da se na zidu dvorane projiciraju moje slike
Slike stopala u japankama pred porod :belj:
Jos sam "samo" par kila u plusu pa si dopustam ali ne vracajte mi to kad se udebljam
ja sam nazalost bila na putu, a idem opet... :-( nadam se da će se nastaviti ova nova tradicija čestih kavica, pa da ću vas uskoro vidjeti!!!!:-) svima big :-* i uživajte!!!!
Di vam više paše Zamet ili Premier?
Gledat ću se pojaviti, i mene zanima priča o pp:mrgreen:.
Eh sad, doći ću kamo se dogovorimo, malo više navijam za Premijer, to nam je ono 'primarna štacija' ali kud svi tud i :sadvišenetakomalimujo:
Lipe moje, pozdrav svima!
E, i da napomenem da bi mi bilo drago vidjeti i nova lica, cure, bez straha, bude nam jako lijepo!
I ja bi se priključila kavici.. :) Moj glas ide za Premier (ako se misli na onaj u gradu) :)
Ja sam za Zamet ako bude lijepo vrijeme, lijepo je vani, na zraku, dok se još može :yes: ...
Navijam za Premier :mrgreen: ali dolazim gdje god..... Zamet mi je na drugom kraju grada a za vikend bih htjela malo više biti s djetetom jer me totalno ignorira od kada sam počela raditi... :roll:
Phiphy hoce li doci M?
Morat ću je pitati da li joj se ide :lol: (radije bih da kaže da joj se ne da, da nemajka dobije par sati samo za sebe :) ).
Na kavama sve vole biti "nemajke". Pitam zbog komocije, kolica...da znamo Zamet ili Premier. Tikiica, da onaj u gradu ali ako bude Zamet, objasnimo ti di, dobrodosla!
Ok, računajte na mene! Samo se dogovorite gdje ;)
Meni, naravno, paše di god se dogovorite ;-) Ali kako je krenulo....
Oćemo ovako?:
Još ovaj put na Zametu, jer je lijepo vrijeme pa možemo na terasi, a onda zimske opet u Premieru (fali mi već Rašo ;-) )?
Tako i "nemajke" mogu do zadnjeg časa kalkulirat ;-)
tikiica dobrodošla, kafić Galaxy u novoj Dvorani Zamet. Znaš di je?
Hvala Cranky.. Znam gdje je :) Opet u 17h?
Javite mi kako ću vas prepoznati.. bed mi je upast nekome za stol i pitat jesu s rode :D
Šefice, mudra si ti :mrgreen: . Probat ću se izorganizirati da dođe i M., trebat će nam model za pp :lol: .
Tikiica, zakasni 5 minuta, do tad će već sigurno 3, 4 stola biti spojena i kokodakanje će biti u punom jeku, e, to smo ti mi :) .
Tikiica setaj zbunjeno okolo ko ja zadnji put pa ce te cranky pobrat :lol: premier mi je drazi al doteglit cu se do zameta..
Yep, neće biti problem prepoznati moju zbunjenu facu :mrgreen:
Ja dolazim s kolačima, a vjerojatno i s opremom za bockanje jer nekcije dajem od 5-7 popodne... i da, to je prvi dan bockanja pa će mi možda trebat pomoć nakon dvije godine pauze 8-) (tigrice jel stižeš? ;-))
ajme sara38, to je super vijest :heart: