Sretan Uskrs moja ekipice (i novim curama)!!!
Želim vam svima što prije jedan veliki plusić! Iako više nisam s vama, pratim vas budnim okom ;-)
Printable View
Sretan Uskrs moja ekipice (i novim curama)!!!
Želim vam svima što prije jedan veliki plusić! Iako više nisam s vama, pratim vas budnim okom ;-)
Sretan Uskrs drage moje! Znate što nam svima želim :*
Muma tebi posebna :*
Listu ću staviti ubrzo, čim dođem do kompa
Drage moje Sretan Uskrs !
LISTA ZA 31.3.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
Šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
Peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
ODBROJAVALICE:
Mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Vatra velika :* i tebi
Sretan Uskrs drage moje hrabre curke i samo vam želim jednu željuuuuuu,da što prije budete trbušaste,pusaaaaaa
Bok cure, jutros mi je pala bazalna i to opako i sat vremena nakon toga stiže M.
Molim te Mucica da mi sutra staviš na listu 2. DC.
Novi ciklus, nova nada. :yes:
nek vam Uskrs bude sretan, rodan i plodan :*
broculla, :love2:. nema odustajanja.
LISTA ZA 1.4.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
Šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
Peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
ODBROJAVALICE:[/QUOTE]
Mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro drage moje...
Broculla :love2: žao mi je što je vještica stigla, al nema odustajanja, glavu gore i u nove pobjede :*
Peony jučer sam ti zaboravila poželjeti dobrodošlicu u ljubičice pa eto danas sa isprikom dobro došla draga i ~~~~~~ da nam javiš plusić
Cure nadam se da uživate sa mužićima u blagdanskom okruženju :) šaljem vam svima brdo ~~~~~~~~~~~~~ za sve za što vam treba :*
p.s. Ja jutros ipak pišnula test i minus ko kuća velik :( (sad sam malo u depri al nadam se da će ubrzo proći, mora valjda jednom i nama sunce osvanut...)
mucice bude bolje , drzi se i nemoj biti u depri!
Mucica jel nije malo prerano pao testic??? ...meni je na 25dc pokazao jako slabu crticu...
Zeljana02 da je bar prerano al meni je danas 13 dpo, sad bi već pokazao bar blijedu crticu da sam T... A i mislim da će sutra M jer sam sad imala lagano roskasti iscjedak na vc-papiru :(
Mucica, ne sjećam se sad kolio su ti dugi ciklusi, ali mnogima se na 13, dpo ne vidi niš, a na 16. se već sve vidi. pričekaj još malo. oke, ak roskasti iscjedak postane prava M, onda bu sve jasno. ali ja se ipak nadam za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*.
Pozdrav svima!
Znam da je off topic, ali nemrem si pomoći... Prije 2 tjedna dobila sam anđela, a jutros me je zauvijek napustila prijateljica :( A molila sam Boga da mi bar nju ostavi...
Eto, taman sam se pomalo počela vraćati životu i opet šamar. Ne zamjerite mi, ali s vama sam od prvog dana mog pristupanja Rodi pa ste mi kao familija, a i tipkovnica trpi svašta...
Neće me biti ovdje do daljnjeg. Kad budem spremna, vraćam se! Nadam se da ću se vratiti na neko novo odbrojavanje :)
:kiss: :kiss: svima!!!
Mucica :love2:
carmina draga odtuguj na miru :love2:
Meni krenulo neko smeđarenje pa stalo. Ne znam kaj da mislim! Ako već je M nek krene da bar znam na čemu sam.
Mucica, :-D za listicu!
zeljana02, slaba crtica na testu za T? Wow, mislim da imamo napokon trbušastu!
Carmina, stvarno mi je žao. Stvarno teško za proći tako nešto. Drži se!
Meni ovih dana ludnica od tih blagdana. Sutra krece ludnica po gradu i obavljanju svga što nisam u posljednjih godinu dana. Mislim da taj stres utječe loše na mene. Jučer radila LH trakicu. Nema nikakve naznake O. Ni najslabija crtica. Ništa. :-x
Još uvjek sam na vrhu listice :mrgreen:..
onaj dan kad sam napravila test vidjela sam spoting i više ne.. niš se ne nadam jer apsolutno svaki puta kad bi se pojavio spoting došla bi i M , osim onaj puta kad sam bila trudna..
Odlučila sam ak ne dođe do četvrtka ponovit test onak iz fore, da bacim još 30 kn..:lol:
Mala mi je pokupila u jaslicama rotavirus pa sam sva nikakva i sve me šarafi i frče.. tak da i ne kužim jel M stiže.
mislim da je zeljana02 govorila za svoju prethodnu trudnoću, da je na 25. dc ugledala crticu (jer danas je 22. dc), iako ni sad ona nije za bacit :mrgreen:.
šiškice, ma i ti si mi potencijalna :*.
vidim ja, ima tu još potencijala, bit će ovo proljeće veselo ;).
carmina, :love2: i brzo se vrati.
Aaa, ups..to je bio Mucicin test. malo sam se pogubila. Budete mi oprostile.
Mozda je ipak prerani test bio. Kad ponovo piskas?
Jutro cure! Nadam se da ste se nauživale za blagdane, i da niste previše :njam:. Ja sam se više umorila, nego odmorila..sad bi mi baš trebao još ovaj utorak da dođem sebi.. a još je baš kišan i tmuran dan, baš za izležavanje. Moja M još ide, al slabo..mislim da će još danas i to je to..onda idu nova nadanja.
šiškica:fige: da i dalje ostaneš na vrhu liste i da ne dođe, a onda da u četvrtak bude +!
carmina žao mi je draga, uzmi si vremena koliko god ti treba, a vrati nam se kad budeš spremna, mi smo ovdje.
lulu-mama nadam se da će uskoro O..
mucicažao mi je za testić, znam kako ti je...:love2:
zna li netko što je s murom?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
Dobro jutro svima!
carmina, tek sam došla, ali falit ćeš, ako ništa drugo ti si bila jedina mojih godina. Jasno mi je da se moraš oporaviti, nadam se da se brzo vratiš.:love2:
Nadam se Šiškica da M neće doći i da ćeš u četvrtak ugledati dvije crte. Mrzim rota virus, mojih dvoje su bili u zaraznoj kad su bili mali radi rota virusa. Nema li danas cjepivo?
Koji ovratan kišni dan... Hoću sunce!:cupakosu:
Jutroooo, kavica, čaj, kakao , nes, poslužite se !
Carmina stvarno mi je žao .
Ajme ovo vrijeme je koma.
lista za 2.4.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
pozdrav drage moje...
Šiškica držim duple :fige: da M ne dođe i da u čet bude veliki plus
ostatku ekipe šaljem kolektivne ~~~~~~~~~ i još malo ~~~~~~~~ našim ljubičicama da nam uljepšaju ovaj tmurni kišni tjedan :*
p.s. mislim da će moja M još danas, najkasnije sutra :(
mucica, ma neće. još jedno 9 mj. i kusur ;) :*.
Bok drage moje. Ja sam malo out sa događanjima na listi... vidim neke su visoko ~~~~~~| da M ne dodje 9+ mjeseci (kako je Franny predivno srocila). I svima ostalima, po potrebi ~~~~~
Ja ocekujem M nocas ili sutra, spotting mi je od nedjelje ali kako mi je O bila dva dana kasnije vjerojatno ce mi ciklus biti 30 dana.
Pusa svima!
bokić cure , svima vam držim palčeve.
Nisam se dugoooooo javljala jer sam prolazila kroz svašta i več odustala skoro od druge trudnoče.
No ipak ovaj mjesec smo krenuli u akciju.
Danas mi je 26 dan ciklusa i užasno sam nestrpljiva .
Inače ciklusi su mi na 30 dana .
Imam jedno pitanje na 13 dan ciklusa sam imala onu rastezljivu sluz kad je onda točno ovulacija bila¨?
Imali smo odnose na 12 , 14 , 16 dan ciklusa valjda smo pokrili te dane.
tikki pa nema te nigdje... baš je lijepo vidjeti tvoj post :-D
ja sam primjetila da već drugi ciklus nakon postupka nemam sluzi za vrijeme O na gaćicama, bude tek toliko, al zato kad se keksamo u vrijeme tih dana na njegovom malcu bude hrpa, jajnike osjećam.... ovaj ciklus čak oba jajnika
nadati se ili ne?!?! :štrika:
Bok cure!
barbara dobro nam došla ponovno.. i :-D za ponovnu akciju, i za nastavak borbe!
ljubilica tako i ja nekad osjećam oba jajnika..a što ćeš drugo nego se nadati..bar mrvicu..
Meni je završila M..i tako..jel tko čuo za ovo ili je koristio? http://www.fertilup-hrvatska.com/
vucice a koliko to cudo od lijeka kosta?
ja sam imala ovulaciju i plodne dane keksali smo ovih nekoliko dana, nadam se da mi m ne bude dosla!
nisam cula, ali ne bih uzimala proizvod za koji na sluzbenoj stranici ne pise sastav.
a i ovo..
"Vrijedno je pokušati sve mogućnosti začeća prirodnim putem. Srećom postoji rješenje - osim zdravog načina života, savjetujemo vam 3-mjesečno uzimanje FertilUp-a. Umjetna oplodnja predstavlja zadnju opciju. Vrlo je naporan postupak za žensko tijelo koji uključuje razne krvne pretrage, razne injekcije i jake lijekove. Prije donošenja konačne odluke o umjetnoj oplodnji, mnogi se parovi odlučuju za dopunu prehrani FertilUp. "
bolje da ne kometiram.
kad ih ja umjetno zamutim :oklagija: i dam jake lijekove (pa zar stručne osobe koriste termin Jaki lijekovi?!?!) :storma:
lista za 3.4.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
barbara25 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Barbara25 dobro nam došla natrag :-D i :fige: da nam za nekoliko dana prijaviš veeeliki plus
~~~~~~~~~~ za naše ljubičice, ajd cure razveselite nas malo i otvorite napokon novo odbrojavanje
~~~~~~~~~~~ i ostatku ekipe :*
i da, moj spotting se pojačava tako da brzo silazim iz gornjeg doma...