ne pijem Mg, osim Donat što popijem, ali neredovito
Ginger, jel se tebi trbuh spustio sad već?
Printable View
ne pijem Mg, osim Donat što popijem, ali neredovito
Ginger, jel se tebi trbuh spustio sad već?
Meni se cini da se spustio, a i mama mi veli da jest...
Inace, citala sam da se viserotkama ne spusta do samog poroda...al meni je ovako vec neko vrijeme...
Doduse, cijelu trudnocu mi govore da dosta nisko nosim...
Tebi se spustio?
Bas mi mama kaze da mi se spustio trbuh ....ja to ne vidim.. cak mi nije lakse ni disati ni spavati ni nista....al valjda je...ona me ne vidi svaki dan pa sam joj vsljda drugacija....
Valjda mame znaju...hehe
Je, to sam i ja rekla
I moja dosla jucer nakon koja 2-3 tjedna pa valjda vidi razliku
Al moram priznati, ovaj put me trbuh uopce ne smeta za spavanje
I uvela sam si obavezno popodnevno spavanje - da se odmorim za dan D
Malo me frka, malo sam euforicna kad se sjetim poroda, al u svakom slucaju-jedva cekam grliti svoju curicu
Mene nervoza rastura, 37+5, spustio se trba, zapravo nikad nije bio ona velika trudnicka lopta,uvijek taj aspekt niskog nosenja...boli me karlica,gusim se kako god da se namjestim, jedino disem kad sam na nogama,ali ne mogu duze od 15-20 minuta na noge...Nervira me dragi, postajem opsesivno ljubomorna...piz*ekam po citav dan sama na sebe, i idkreno,jedva cekam da se vratim u stanje prije trudnoce...
Meni se danas malac smjestio tako da jedva disem...uf. a neki dio tijela mu strsi i imam kvrgu,nije ugodno. Moj mali gimnasticar :)
Ja cekam jos 2tj, kad cu biti 36tt,i onda se nadam se micem s mirovanja strogog. Vidjet cu sto dr kaze iduci tj
Vrci, mi smo dan razmaka :-)
Jel ti normalno dišeš? :lol:
Pozdrav....mene danas boli moja pi.......imam osjecaj da mi beba skoro ps vani-eh kad bi to tako islo.....valjda se priprema izlaz.....obzirom koliko se gibam u ovoj trudnci bit ce cudo ako docekam termin.....ja jos ni torbu nisam dpremila a evo 38 tjedsn mi je......mogla bi ha?:-D
Budem i ja danad torbu slozila....ajde kupila jesam sve s popisa al bolje mi je da to i poslozim u torbu jer kad krene jos od uzbudjenja mogu zaboravit kaj.....nekako sam jako nonšalatna kako moji kazu s ovim trecim bebuljkom....u prvoj trudnoci je torba bila spremna u 34 tjednu...
jos ni ime nismo do kraja dogovorili-neznam kaj nam je-mozda zato kaj dmo u velikom poslu oko uredjenja potkrovlja jer su cure zasad s nama u sobi a njihove sobe se jos uredjuju.....stvarno smo docekali zadnjivtren za sve sto inace nije moj obicaj- inace jaaaaako organizirsna i dosljedna Djevica sad sam samo u tragovima.......joj fulam temu....uglavnom zbog toga svega i nervoze me valjda i boli sve....
Mene sve boli, prepone, gospoja, ledja...name it....
Ni sex nije kak sam si zamisljala, sve me boli i pece (a htjela sam primjeniti corininu metodu)
Sad sam se izdepilirala i sad je sve spremno...osim moje glave - malo sam euforicna, malo me frka...joooooj
sex, što je to?
ja upravo imam jednu bolnu BH kontrakciju, ali to mi je danas prva bolna
inače me popušta išijas, pa i nemam nekih bolova
Ginger, ti ćeš definitivno u VŽ?
baby3put, ja sam s prvim torbu složila tek sa 38 tjedana (a rodila ravno na termin), drugu sam rodila sa 38, a torba je bila spremna sa 36, pa slijedom toga, sad sam 34, i torba bi svakako trebala biti složena
Moja torba je složena, fali samo natočiti vodu u bočicu i uzeti fascikl s papirima.
Evo ja sad normalno dišem, ali nekad se mali očito tako namjesti da imam osjećaj da imam samo pola pluća
Je, rahela, vz definitivno
Mantram si da ce me docekati dobra smjena :-)
A gle, rodiliste mi je 5 minuta pjeske...negdje drugdje bih isla u austriju, al mm ne zeli ni cuti
Zagreb mi i nije neka opcija, eventualno bi mogli razmisliti o Cakovcu
A u koje ces ti rodiliste?
Btw, moja torba odavno spremna, a muz napet ko puska :lol:
aaaa, tek sad sam skužila da si ti tamo doma
ja ću na Sveti Duh, tamo sam Korinu rodila i bilo mi je ok.
Vratila se s pregleda, optimistično sam nosila spremljenu torbu, zatvorena 100 posto, neću brzo.
A da budem on topic, boli me cijela zdjelica, donji dio leđa, nema udobnog položaja za sjedanje i ležanje, a hodanje više nalikuje na jahanje nevidljivog konja
Ja moram sjediti ravnih leđa. Ako ih malo skvrčim onda mi neki dio bebe bode u rebra i to me boli :lol:
Isvetica - isto, zanosi me kad hodam,fali samo neka smijesna muzika u pozadini i kao lik iz crtaca. Boli sve...dole,gore, imam blage BH kontre ispod rebra... mjesecima se borila protiv kontrakcij, i sad nista... neko me za*bava. Nocu spavam lose, danju koma... Boooh, nista vise ne razumijem. E da,seprtlja sam.postala nevjerovatno,sve mi ispada iz ruku, prolazim kroz vrata,raspalim od stok istih... ma crtac.
twister - meni je neki dan pala četkica za zube iz ruku dok sam prala zube. Inače stalno gubim mobitel, pada mi dok nešto radim :lol:
I ja sam totalno nezgrapna
Kad pocnem hodati, nakon nekog vremena to jos i izgleda ok, al kad ustanem iz sjedeceg ili lezeceg polozaja...ajmeee, smijeh zivi
isvetica, mozda ti se sve promijeni u koja 2 sata, pa bude sve ekspres
Na temu spadaju i psihickr boli, kaj ne?
Ja zivcana ko pas
A najvise me izludjuju mama i sveki, vec sam im prijetila da cu ih izbaciti van kad me drugi put uznemire
Mama pogleda moj trbuh pa mene u facu i onda onako zabrinuto klima glavom i puse :cupakosu:
A sveki se primi za glavu i veli: joooj, sta te ceka :cupakosu:
Dodje mi da ih upucam
Samo da pozdravim cure koje su jos u komadu :) Oce se neka mozda mijenjati , uzimam 3 vase boli za jednu moju od rezanja :mrgreen:
Joj, Apsu,jel sjedis na kolutu?
innu, iskreno, boli me briga idem li ja njima na zivce, problem je sto oni idu meni :lol:
joj Apsu, suosjecam...
dva mjeseca sam bila u banani
bar je porod iza tebe :-) znam da te to ne tjesi, al ipak...
Ginger novosti od jucer ti u vzu postoji i predrađaona kaj budes znala! Znaci darling dok kad mozes budi domaeka!
Torba spremna...jeeee...al razmisljam da ju sutra malo smanjim....neznam...vidit cu jos......uglavnom evo stavila cure na spavanje......mene bas nesto boli kao menstrualna bol....al mislim da je to od umora danas....kako bilo spremna sam iako imam jos vremena....
Ginger kada si ti na zadnjem pregledu bila?
Mi smo isti termin....ja sam bila 30.12. I aad moram 13.01. Nekako ne mogu docekat da vidim jel se kaj desava dolje:-D
U petak ravnih 40 tj. Bolovi u preponama pri hodanju ustajanju i tako. Piškenje svakih 8min. Psiha od nervoze do euforije. U isti mah želja neka više sve krene pa onda iza toga panika što ako krene i tako dan po dan. Cijelu familiju gledam kroz nišan jer su mi se već na glavu popeli. Prvo je bilo nemoj roditi tad pa nemoj tad samo da ne rodiš prije termina (prvo djete sam rodila sa 36 tj) sad samo ispituju pa kada ćeš mogla bi u ovaj dan pa onaj pa vikend. Kao da ja mogu birati :(
Dal netko radja?
Mene sinoc sve bolilo a jutros sam supet dakle nista jos
Al lijepo sam spavala i sad stvarno imam osjecaj da se je spustila i da lakse disem.
Pozdrav!
Meni sinoc poceo odlaziti sluzavi cep. Jedan dio otisao sinoc a primjetila sam i malo prije jos djelova. Je li moguce da odlazi komad pokomad? Drugih naznaka skorom porodu za sada nema. Termin je sutra. Beba je puno puno mirnija sto me nekad jako brine jer ne znam imamo li dovoljan broj pokreta :(
sluzni čep može tako na rate
kad ideš na pregled?