Originally Posted by
red pepper
meni ni najmanje nije svejedno..nije poanta tko će ti izmjeriti folikul na folikulometriji nego je poanta u odlukama o tijeku postupka, protokolu, odgovornosti, otvorenosti doktora za dogovor, brzini kojom se stvari odvijaju.Ja sam mogla odmah ići u stimulirani IVF da sam htjela,a ajd ti to predloži dr S ili čak dr V,sumnjam da će ti to proći..Tvoj će se doktor uvijek više potruditi oko tebe nego netko tko dođe odraditi nešto jer tvog dr nema jer ako ja sjedim kod njega na konzultacijama 45 minuta svaki mjesec i dogovaram i ispitujem sve i svašta onda on nije prema meni isti kao neki drugi dr kojeg vidim na 5 minuta s vremena na vrijeme....i kakav su oni tim kada meni moj dr propiše estrofem da mi zbog tankog endometrija ne propadne postupak, a drugi dr nakon toga kaže da to ne smijem piti pa pod cijenu toga da mi propadne postupak..ili ja nakon neuspjele punkcije od svog dr normalno dobijem duphaston da dobijem mestruaciju da mogu čim prije opet u postupak, da ne čekam svoj ludi ciklus,jer čovjek razmišlja i o tome, a jedna cura neleti na dr S na zamjeni u toj istoj situaciji i ne dobije duphaston ni ništa, a ciklusi joj po 3 mjeseca..a da je bio njen dr normalno bi joj propisao, kao i meni..