Da ima ono nešto, mislim da je baš onaj pravi frajer, a ne neki fejk.
Baš bi ga rado izcmakala....ajme da me čuje MM, pripišite to mojoj ludosti dok radim u uredu a većina ostalih odmara. :-)
Printable View
Da ima ono nešto, mislim da je baš onaj pravi frajer, a ne neki fejk.
Baš bi ga rado izcmakala....ajme da me čuje MM, pripišite to mojoj ludosti dok radim u uredu a većina ostalih odmara. :-)
da ne bude zabune pričam o Kovaču a ne Jimu.
Da, da... skroz razumijem... ali MD je toliko čiste glave da vrlo često pobjegnem staroj ljubavi... :drama:
(A i jednoj novoj, još mračnijoj...)
Kojoj, kojoj ?, sad smo znatiželjne:mrgreen:
(aha, dakle i ti imaš kojeg kostura u podrumu:mrgreen:)
Pa spomenula sam ga već na ovoj temi...
https://www.youtube.com/watch?v=FG0-cncMpt8
I tako odosmo mi od nogmeta i Nike Kovača, na Nick Cavea, volim biti žena:mrgreen:
Evo jesam, skroz tiho, jako jako lijepa balada, čak sam i riječi išla progooglati :-)
nije mali niko uopće loš, a ni njegov brat robert također :mrgreen:
ali baia nema nasljednika i gotovo :-P. a mali niko ima dobrog plastičara i vrhunski mu je sredio nosić. bome bi trebala njegov kontakt. sigurno je neki njemac jer ovi naši štancaju uvijek jedne te iste noseve. vidiš jednog, sve si vidio.
i u mom ormaru je prilična gužva. ti kosturi mi jedva stanu, a dalo bi se ugurati i još kojeg da se nađe :imamvelikiormar:
evo jednog mog http://www.youtube.com/watch?v=YcjQ2zV8RGo
Ja nikad nisam imala nešto puno protiv mišića, ako nisu puno razbacani. Ona dva Juranina od kojih je sve počelo su mi već tu mač. Ajme, bojim se da sam i čiste glave više volila. Bože, koja mlaka voda od tinejđerice :lool:
A Niko je zgodan, ali kad netko krene govorit svašta, meni tu prestaje svaka privlačnost. Ne bi ga niti odvela doma da mu objasnim par stvari :D
Njih uspoređuju sa braćom Kličko, samo što su Kovači kudikamo slađi!:mrgreen:
Ali sad ste me navukle sa ovom dobrom mjuzom. Nije možda najzgodniji muškarac na svijetu, ali glas cure, poslušajte samo taj glas:zaljubljen:
gregory porter
neću izgovoriti niti napistai nešto ružno - ali meni su ti Kovači sve samo ne zgodni i šarmantni
kaj se mene tiče ne trebaju niti progovoriti - vidi im se na licu
:lool: Jel ono ko David Beckham ili još gore :mrgreen:
više mi se sviđaju oni Mojcini ;) iz ormara
Ma da Niko Kovač ista valja bio bi moj :alexis: Nick Cave :?: al o ukusima se ne raspravlja
Meni je u ormaru duboko zatrpan Travolta,baš mi ima ono nešto....bar je imao
naravno da se ne raspravlja - ali kada su ga previše hvalile, morala sam napisati kontru
i meni, već sam se zabrinula da nešto samnom nije u redu, svima se svidja, a meni ono faca užas jedan, ne bih ga ni željela vidjeti uživo, a kamo li što drugo. njegov brat mi je malo manje loš, ali sve u svemu - ne sviđaju mi se ni Niko, ni njegov brat, također :-), bit će da ne mogu isključiti ton.
bilo bi dobro da igraju u tangama . onda bih i ja redovito pratila
Nisam mogla odoliti, nano spominješ sliku i ton - a što to nije u redu kad se začuje ton?
Imate predrasude cure moje. Simple as that.
A Nick Cave-a ne bih strujom takla, čovječe al fakat mi nije jasno da je on nekome zgodan uz to totalni mračnjak (uvijek se sjetim one pjesme gdje curi razbija glavu o kamen) al dobro o ukusima se ne raspravlja.
Svi tako kažemo pa ipak iznesemo svoj stav, valjda mogu i ja :mrgreen:
o ukusima se ne raspravlja, istina. nije niti meni Nick Cave nešto, ali bome niti Niko koji je tu dobio puno hvalospjeva. Nema se tu puno šta opisivati - o je meni tip muškarca koji mi se ne sviđa i kojeg mislim da nikada ne bih niti imala priliku negdje sresti pa niti popričati jer jednostavno je suprotan od onoga što ja zapažam i što mi se sviđa. no, to mogu reći i z većinu nogometaša i bivših nogometaša - sada zvuči kao predrasuda. A to je zato jer nisam niti ja manekenka :)
I što se mene tiče Niko moze šutjeti :mrgreen:
Mislila sam reci da je odmah malo zgodniji :mrgreen:
jučer je bila Jimova obljetnica smrti :heart:
Da, Pariz, u noći s 03. na 04. srpnja... Davne 1971.
kaj DAVNE?!
banat ću te
ajd sad i ti ne pretjeruj :mrgreen:
meni je ta ekipa koja je umrla u kojoj ono? 27? godini zivota, previse isfurana cijela. umrli su dok su jos imali uvjerenja i dok ih zivot nije natjerao na kompromise. a mozda sam jutros samo u svom mrgud stilu. vidjecu za koji dan :coffee: