De ti njima raspali noć 100, 150 eura kako kojoj, pa ćeš vidit hoće li ti doci samo isprobavat ležaj i šta ce sve tražiti.
Printable View
i karlstad ima nekoliko boja
e sad, 150 eura noc za sobu s upotrebom kuhinje i kupatila
ti dajes novu dimenziju pojmu "malo bi si zaradili" :mrgreen:
Ma bit će boja. Ova stolica http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/70247201/ je na početku bila samo bijela, a sad već ima i crvenih (inače ima i plavih i crnih).
U bojama.
Sto se IKEA kauca tice, imam iskustva samo sa beddinge... i stvarno je super.
Spava se savrseno, i madrac je ok i nakon 7 godina (ne svakodnevnog spavanja)...
Dodse, u Italiji, kad sam kupovala, je bilo vise madraca za biranje, vidim da u hr ima samo jedan.
http://www.ikea.com/hr/hr/search/?query=beddinge
Al ima jastuke...
I potpis za gnjecilicu za cesnjak - najbolja!
Isteklo mi vrijeme za edit - htjela sam dodati da se i na nerazvucenom moze komotno spavati.
I rasklapanje i sklapanje je super jednostavno.
U biti, bas sam zadovoljna :mrgreen:
a to im je stvarno glupo
mislim, nit sam ikad vodila djecu u ikeu, niti ću
niti sam znala da postoji dječji meni
ali, moj šestogodišnjak je viši od nekih desetogodišnjaka
bezveze
Meni to stvara jos jedan problem ,a to je da mladi nece ostati tamo sam bez starijeg brata.
Osobno igraonicom u ikei (a i po drugim centrima) se ne zamaram, jer mi najmanji ionako nebre ući u 95% njih....
Idem kupim kaj mi treba...
Pitala sam za igraonicu zato sto imam samo 2scenarija na raspolaganju. Vuci svo troje klinaca sobom ili cekati jos 2tj.da pocne skola i vrtic..a to mi je sad nabrijanoj na ikeeu dugooooo (osobito kad pada kisa).
Ionako mogu boraviti sat sat ipol vremena, meni puno premalo za prijeći cijelu ikeu.....
Većinom mi treba tri sata :D
Jel bila koja jutros? Guzva ili?
Koliko sam vidjela s ac, danas je parking bio dupkom pun. Barem je tako izgledalo iz daljine (oko 10:30)
Da ne čitam cijelu temu, ima li i ova Ikea igraonicu za klince?
a ja cu i dalje samo s dalekog juga :(
i nadati se webshopu...
Postoji li ova opcija: da se avansno uplate artikli po ponudi. Da Ikea spakira i da po to dodje Overseas?
ma ne
ovi ljudi što voze pokupe narudžbe od pola dubrovnika, pa voze odjednom
Zna li tko, na ovom krevetu:
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/00228705/
ukoliko se koristi razvučen, tj. kao bračni krevet, kolika je razlika u visini madraca?
Pretpostavljam da treba kupiti dva madraca razlicite visine da bi stvar šljakala kako spada.
Hp exspress ima opciju slanja paletnih pošiljaka.
Mene je slanje kompletnih sanitarija, pločica i opreme za kupaonu od Zg- do Brača došlo 200kn
Ok, bratićevi radnici su robu preuzeli, paletirali, zamotali onom rastezljivom folijom i pozvali Hp djelatnike.
Oni su preuzeli paletu i za dva dana ju iskrcali mojoj mami u kuću. Za 200kn
Znači, trebate si organizirati tko će vam robu kupiti i zapakirati.
Nije teško, a ušteda je ogromna naspram prijevoznika.
bas sam gledala ove neke prijevoznike koji dovoze na moje podrucje, uopce nije velika naknada s obzirom da oni to i kupe.
evo konkretno do 400 kn - 50kn
400-800kn 150kn
800-1600kn 200kn
1600-7500 kn 15%
meni se to cini ok
Ne, madrac je jedan veliki koji se preklapa kad se krevet složi.
Madrac se prodaje posebno i biraš sama koji hoćeš, ali mora biti od pjene, ne opruge upravo zbog tog prelamanja.
Inače kad se izvuče ladica s drugim krevetom u njoj je letvičasta podnica kao na klasičnom krevetu i obje strane su iste visine.
Ja sam to baš proučavala u dućanu, raskopala krevet jer me zanimalo kako to unutra izgleda i prodavačica mi je tako objasnila.
Ima i onaj po 2300, a sad je na popustu po 2000 kn i taj ću si kupiti.
Masivan je i robustan.
Madrac je koštao 1000 kn onaj koji je bio izložen u dućanu i mogu ti reći da je naizgled jako dobar.
Za 3000 kn dobije se krasan krevet.