:lol: hvala argente!! :pivo: i hvala svima za srecu :-)
jedan folikulić i sad jos da je i cista pa poludila bi... oprostite sto sam digla prasinu.. ne prepoznajem samu sebe tako glupavu! :neznam:
Printable View
:lol: hvala argente!! :pivo: i hvala svima za srecu :-)
jedan folikulić i sad jos da je i cista pa poludila bi... oprostite sto sam digla prasinu.. ne prepoznajem samu sebe tako glupavu! :neznam:
Hvala cure svima...
Tetagogolina cestitam,to bi trebalo biti to,drzim fige da beta bude ogromna..
Iako smo trebali vaditi betu u ponedjeljak 13.10 ....ja(mi...ludi) više nisam mogao čekati pa sam maloprije skočio do dežurne ljekarne i kupio na savjet jevtiniji gavignost mini test od 16 kn.........rezultat prvi put u životu TEST pokazuje DVIJE crte-trudnoća!!!(prije smo imali loša iskustva pogotovo prima.....skupi test,pokazivao negativno a beta preko 500) tako da je žena u euforiji a ja blijed ko krpa blejim u te dvije crte i provjeravam.....Pozdrav svima i držite nam fige!
Sto oznacava c.s. na uzv?
:-d:-d:-d
neznam zasto ovi ne skacu.... ali zelim vam puno srece
Lh pozitivan ko kuca bio u 11h! U 13:15 primila ovitrelle, sutra u bolnicu u 7h da dogovorimo tocno vrijeme aih-a :fige:
od 6 js -dobili smo 2 oplodjene stanice tj. dva zametka, koji su smrznuti 2 dan i sada cekamo FET, 3 dc moram na pregled, uh jedva cekam.
kleoparta cestitam i držim fige, :klap:
sladja01- kako je prošla punkcija, koliko js ste dobili? da li ste imali ET ili ste ostavili za sljedeći mj. FET?
Moja punkcija dobro prosla, malo bolna, ali upjesna :-) 10 jajnih stanica, doktorica predlozila da mi vrate jedan embric ovaj put... dosla 3. dan iza punkcije na transfer, ali me odgodili za 5.dan, tj.sutra :-) receno mi je samo da je sve ok i da se razvijaju :-) tako da jedva cekamo sutra da vidimo sta ima i sta nema :-)
Bubekica kako je kodd vas? Sta ima novoga. Eto ja se polako spremam na zadnji prirodni preko hzzo. Ako ne uspije idemo put za Prag.
Antony,
ja sam sutra gore na folikulometriji nakon 5 dana klomifena. Vidjet cemo ima li reakcije, prvi put idemo s klomifenom.
Sladja, vidimo se ujutro! :-)
Sladja-o pa vi ste super dobili js, to se sada razvija do blastica, super, javi kako je sutra proslo. onda ce ti sutra vratiti 1 embrij? držim fige.
Bubekice držim fige i tebi,
Antony34 koliko si puta imala IVF?
Bubekice, prije 8 sam gore :-)
A daaa, lijepa brojka...i samim time sto cekam 5.dan nadam se bar jednom lijepom embricu :-) A doktorica je tako predlozila zbog straha od hipera iako je meni ok, malo me jajnici bole na stisak rukom, ali nadam se da to nije strasno. Hvala i javim se sutra :-)
Bubemica ja sam bolje reagirala na klomice nek na menopure i gonale. Nadam se da ce ti uspjeti.
lexus,tetagolina, ivana.sky sretno!
Ivana.sky. ja sam imala dvije inseminacije i dobila sam oba puta bolovanje od 14 dana tj. do testa.
od 6 js oplodile su se 2, tako da smo dobili dva zametka koji su smrznuti 2 dan i sad cekam 11 mj. i FET.
Sladja, bit ce tu vise od jedne blastice ;-)
Antony, ja imam pcos pa nikad ne znamo do punkcije kakvo je stanje. Ima ona -pcos is like a box of chocolate - you never know what you'll get.
Bubekica i ja sam pcos. S time da imam samo jedan jajnik i jajovod tako da se ipak necem nadam. Ako nista drugo da se desi cudo.
i ja isto na klomifenima po prvi put,suta mi je 3. kontrola,u petak mi se vidio jedan folikul na lijevom jajniku,kaže dr vjerojatno će ih biti još
Antonija koliko si klomifen uzimala i koji ti je sutra dan ciklusa?
Ivana.sky sto kazu u kbc osijek?
Koji ti je danas dan ciklusa?
Moja fm prosla ok, reagiram na klomifen, iduca u srijedu.
cure koje danas rade betu :fige:da nam javite lijepu brojku
~~~~~~~~~~~~~~~za sve čekalice punkcije i transfera i sve cure u postupcima u koj god fazi bile
opaa bravo za reakciju!! ;-) drzim fige da bude lijepih folikulića :fige: javljaj obavezno kako rastu...
meni danas 13.d.c. upravo se vratila iz bolnice, napravili AIH... jucer mi bio pozitivan LH u 11h, pa mi je poslo dr poruku, u sred krstenja sam isla na ovitrelle injekciju i da dodjemo ujutro u 7... a danas kad smo dosli, prijave bla i gledali smo plivace - super su decki :mrgreen: uzv prije postupka kaze da je dom.folikul jos bio nepuknut, sluz se na uzv nije vidjela ali kad me "rasirio" sluzi u cerviksu ko u prici... sad cekamo... 31.10. tek beta
napiso je da preporuca mirovanje, estrofem 2x1, vitamine i nastavak metformina... ako ipak dobijem M klomifen preskacem iduci ciklus, a kontrola kod njega za 1mj.. odmah sam se narucila, tek ima mjesta 28.11. - iako se nadam da mi nece trebat taj termin al neka stoji, jer da sam dosla poslije bete se narucivat cekala bi do poslije bozica i nove godine!
pitanje: mene su ostavili da lezim cca 30-40min, ne 2h (ko sto citam da bi trebalo?!) jer nisu imali plahte pa me nisu mogli smjestit u sobu nego sam lezala tam na stolu u toj prostoriji gdje se izvode postupci - mislim kbc osijek... sto drugo rec... i dali mi neku gazu i meni je sad to kad sam se ustala iscurilo malo van, i u tome sto je iscurilo ima i malo krvi :unsure: jel normalno da mi je to malo iscurilo i jel normalno da bude krvi??
Ne znam za krv,ali ja sam u Vinogradskoj poslije AIH ležala 15mjn,tko ti je rekao 2 h?
Pa poslije transfera ležiš 45 min,zašto bi poslije AIH ležala 2h?
535,4 :drama:
Bravo Žužy! Čestitam!
Žuži, super beta! Čestitam još jednom!
Žužy suuuuuper :-D :-D
Žuži :-D:-D:-D:-D:-D
Žužy :-D :-D čestitam
Zuzi super! Cestitam! Sad cemo cekat ljeto i nase bebice!!
kleopatra jesi ti radila betu
Fala cure :-)
Eto,13 minuta ležanja nakon transfera,sat i pol sjedenja u čekaonici čekajuči ot. pismo,i malo manje od dva sata vožnje do doma.
Istina,prvi i drugi puta sam ležala sat i pol otprilike i isto se uhvatilo. Očito nema pravila.
žužy dali si imala kakvih simptoma...još jednom čestitke i da bude prava školska trudnoća
žužiiiii!!!!! :-D :bouncing: :-D :bouncing: :-D
Od srca ti čestitam i želim da je to konačno to pa da već jednom dočekate svoje malo!
Bravo Žužy! Čestitam!
Bubekice držim fige i da bude lijepih i dobitnik folikulica,
Zuzy cestitam!