maštovita imena sva na L :-)
Printable View
maštovita imena sva na L :-)
nasa curka bi trebala uskoro.termin je 29.11.2013 :-)
Prvo dvoje mi je rođeno u 3. mjesecu sa razlikom od 5 godina ( 2002. i 2007.) i oboje su ljevaci. Sada, sa 37 god.ja i 38. mm, čekamo treće dijete opet u 3. mjesecu! A sama trudnoća nam je bila, blago rečeno, iznenađenje!! Još ako je i ljevak....čudno. Božja volja! Nadam se susretu u Vinogradskoj negdje u 3.mj sa mamama sa foruma, ako netko planira tamo roditi! Svejedno me strah!
o sve nas je vise u 2014. , bas se lijepo , sve nas je vise i vise!!:-D
meni je prošao termin, tj.oba datuma, pa kad rodim-javim kad je bio :)
nami pa ti si u jos u jednom komadu? A da se javis svom ginicu , po kojem datumu su ti racunali termin poroda?
ovdje M od Nanimire koja je danas rodila 4.450grama tesku i 53cm dugačku bebu curicu. vise o samom porodu budete od nje saznali kad se vrati doma i priblizi kompjuteru. ugl. doktori i UZV su fulali sve kaj se da fulat :).
i za kraj jedna smjesna cestitka koju smo dobili; "cestitamo vam na djetetu koje vec ima mjesec dana :) "
Bravo nanimira...napokon!!!!
Čestitam na veeelikoj curici
nanimira :-D čestitam tebi i tatici na vašem velikom zlatu!!! :zaljubljen: Čekamo lijepu pričicu kad se malo skrasite. :love2:
Nanimira, čestitke od srca tebi i cijeloj obitelji!!:-D A velikoj curi topla dobrodošlica!!!
Čestitke Nanimira i tatica! :-D
Jedva čekam da čujem detalje!
Bebolino je 4450g? Wow, bio je to onda vraški porod :-)
Nanimira :-D čestitam tebi i tm na vašoj princezi :heart:
Sad lijepo uživajte u zasluženoj sreći :-D
I obavezno nam javi dojmove kad se malo uhodate u papanju i spavanju ;)
:*
Evo i nas :)
Termin 25.04.2014, prvo dijete
Nanimira cestiteke mami i tati na maloj princezi:D! Vjerujem da jee tak velika beba rođena carskim rezom . tanjina mi se prica cini ful zanimljiva kaj ako zena ima sve troje djece rođene na isti datum i ljevoruke, ful zanimljivp.
Muž piše; malo smo napravili dar mar u ovoj temi - al kad neznam gdje inace takve stvari pisete; nije carski zato sam prije i rekao da su doktori sve krivo isprognozirali - al nanimira je sve izvukla kak spada... samo je malo duze trajalo... :) oce vam se i ona javit samo nema kako pa cete morati pricekati jos malo. pozdrav
Aaaaa, nanimira! :-D:-D Čestitke od srca! Čestitke i tati!
super mi je revni muž koji javlja da se ne brinemo 8-)
a beba je stvarno beba i pol!
sad slijedi veselje :-D
i naravno čestitke!!!!
mami i tati iskrene čestitke na rođenju njihove srečice,a malenoj-velikoj curici velikaaaaaaa dobrodošlica!!:heart:
Bravo Nanimira :klap: čestitam od srca na prekrasnoj velikoj bebolini. Šaljem vam puno pusica :kiss::heart:
13.11.2013. nas je iznenadila naša Leonica u kasnim večernjim satima (22:32 h).došla je na svijet teška 2.450 kg i duga 47 cm :)
malo smo uranili i iznenadili mamu i tatu jako jako al sada imamo najljepšu curicu <3
Čestitam <3
cestitam nanimira (mogli smo otvoriti temu za cestitanje)!
Nadam se da si doma spremila robicu za bebu od 3 mjeseca :) Svaka cast! Prestigli ste i nasu bebu od 2 mjeseca, kupovat cemo mi robicu od tebe :)
Mo Cassino čestitam vam na rođenju vaše princeze! :zaljubljen:
Mo Cassino čestitam vam na rođenju princeze!!
Mo Cassino, čestitke na bebici! :)
Mo Cassino i Nanimira čestitam!!!
Mo Cassino čestitke na maloj mrvici.
hvala svima puno puno :))) <3
Nanimira i Mo Cassino čestitam , i uŽivajte u vašim bebicama.
Drage cure,da ne brljam po temi-Hvala vam na čestitkama, imala sam relativno brz porod obzirom da sam prvorotka i da je kompletan bio induciran ( 20 sati) ali morali su zbog zdravlja mene i bebe.
Mo cassino i tebi čestitam, rodila si na jedan od mojih termina :D
Nanimira, još jednom čestitke!! I s nestrpljenjem očekujemo priču s poroda.
Mo Cassino tebi također čestitke na curetku!!! I tebe posebno molim za detaljnu priču, obzirom da me zanimaju dojmovi iz riječkog rodilišta, baš i nema puno postova zadnje vrijeme o njemu.
pa evo tretmanom sam i zadovoljna i nisam.rodila sam u 15 min al trudovi su me držali cca 2 sata ranije pa kad sam počela vikati su mi uvalili epiduralnu :mrgreen:
to je dio kojim sam zadovoljna al sam strašno nezadovoljna šta se nisam mogla ni 15 min od poroda odmorit jer je beba odmah došla u sobu a nisam dobila upute ni kako hraniti,kako nositi bebu,kako ju smiriti i slično tako da prvu noć i sljedeći dan nisam spavala dok mi jedna sestra koju znam nije malo pojasnila.nadalje cura koja je samnom u sobi bila je dobila 10 različitih uputa jer joj bebica nije jesti htijela i nije znala kako dijete nahraniti i kad je zamolila da malo bebu pričuvaju da ona odspava su držali bebu na pultu u košarici i pustili ju da se dere.dali su nam lijekove protiv bolova koji trudnice i dojilje nesmiju koristiti etc.sa bebama su dosta grubi jer ih ko krpe razbacuju i glavu uopće ne drže.moja leona se bila uneredila i zvala sam sestru ako mi ju može previti jer se dijete dere na šta je rekla da je to sterilna stolica i previla ju je tek par sati kasnije.
pri dolasku u sobu nismo se smijele odjenuti nego smo još iz rađaone imale krvavu krpu među nogama još par sati a bebe su nam kupali tekućim sapunom kolko sam iz kreveta vidjela.....ugl užas,blagi užas.obroci bože sačuvaj al ajde bar su bili sviježi....
e da još za napomenu...u rađaoni kad su me jači trudovi počeli loviti ama baš nikog pol sata bilo nije da me uputi ili bar smiri malo i da čašu vode.da nemam neka poznanstva tko zna kako bi me tek onda tretirali
Zagušile smo malo temu :oops: Moramo se preselit pa neću duljiti, ali...Mo Cassino baš mi je žao, ali pokušaj zaboraviti i usmjeri se sad na vašu princezu, sad ste doma. :heart: daj prebaci informacije na drugu temu - porod, (ako stigneš) tako da informacije budu na pravom mjestu...zanima me koja je to bolnica.