Cure....beta 289,40 jel to ok. ???
Poslano sa mog Samsung Galaxy S 5 uređaja koristeći tapatalk
Printable View
Cure....beta 289,40 jel to ok. ???
Ives pa i više nego duploooo :-D
sad možeš biti i mirna do pregleda, veceras ne ocekuj previse ali bude ti gin vec sve objasnio
Joj ...sad sam mirnija.. doktor će mi se javiti tek navečer a do tad bi očelavila od muke. Kad se ne kužim u to... grrrrr
Da, Ives, divno pravilno duplanje :-)
Lady.... ne želim ti davati lažne nade ...ali znaš i sama da je tako i meni bilo. Ti trnci prema preponama..grudi blago bolne i naotečene.. ipak su simptomi malo drugačiji od pms-a ... držim fige da je to to!
Ma bit ću dobro i ako nije :dancingfever: fakat nije još dugo prošlo...
Ej Ives znaš kaj je najluđe? Ti si otvorila ovo odbrojavanje 7 :) Bio je to već znak!
Ives,pa što ja to vidim,prva stimulacija pa pogodak??:-D
Ives, draga, cestitam! Fino se beta poduplala, sad polako dalje! Kiss
Lady... hahaha pa da.. možda i ima nešto u tome :)
Zadad skukirana... eto , i moj doktor je još u šoku hahaha a ja da ti i ne pričam. Kako si nam ti?
Tanita, hvala ti draga.. :*
Ives rekla sam ti!
Bravo!!!
LadyB da i ja sam imala to kao u preponama i blago uvećane cicke.. Moguće je! Vidis kako je nama uspjelo iz 2. Odmah!
Dominik draga, znaš i sama koliko je ustvari to sve puno raznih paranoja, ali fakat pokušavam biti skulirana jer ne mogu utjecat na ništa :)
Piškit ću ovih dana do menge (svih 7 za svaki slučaj ;) )
Lady, naravno da nije tragicno....:-) bitno da si imala razlog i potrosila testic da ne propadne :-) a takvi simptomi i mene prate....ja kupila test pa cu sutra pis pis....
Ives suuuper, samo nek se dupla...Sad smireno dalje, bit ce sve ok...pusaaa
Romeo :fige:
Uf... napeta sam ako ne zbog sebe onda zbog vas... meni nikad nije dosadno... jedva cekam rezultate... ajmo curke piškiriškit :D
°•○●°•○●°○○●°○○●°• ●°•○●°•○●
Cure, test negativan....
Ali dok god ne dodje vjestica, znaci jos nekih 7,8 dana, ja se nadam :rock:
Romeo, još uvijek stigne pokazati + samo pozitiva :* I ja se nadam s vama
Ives beta je školska!
Romeo i Lady držim fige da testići lažu...
Meni krenuo spotting, znači M samo što nije..a baš sam polagala velike nade ovaj mjesec, uhvatila O s lh trakicama, pokrili dane i opet niš..
Ives, lijepo se dupla :-D
P.S: Pun ti je inbox, brišiiii :mrgreen:
Ives kako je bilo na uzv??
Ma nisam na kraju išla, čula sam se sa sestrom navečer rekla je da ne trebam još dolaziti jer je doktor odlučio da ipak malo pričekamo. Poslije 20-tog će mi se javit, kad točno da dođem.
Mogu vam reći da mi je ovo dobro došlo jer bih skrenula da su me tražili da vadim još jednu betu... (stres majko mila :cupakosu:) .
Sad sam se malo opustila i eto čekam da dodje taj dan kad bi mogla vidjeti svoju mrvu. :zaljubljen:
Ne mogu vjerovat da me mučnine peru tako rano, i osjećam s lijeve strane onako u ravnini trtice i jajnika tupu bol koja se pojavi par puta dnevno..najviše kad sjedim...jel to normalno???? Strah me jako vanmaternične... nadam se da je sve u redu :unsure: ne želim više tržiti po internetu jer se jako isprepadam i onda se sam isfrasiram...:ban:
Bez brige normalno je, kod vanmaterične bol je oštra.
Bolje ovako da odeš ipak malo kasnije iako ce i tada biti rano. A mučnine su i meni odmah krenule i prije nego sam test napravila. I evo jos traju a skoro sam 13tj
A i bila si na hsg jajovodi su ti prohodni tako da mislim da bezveze se brineš ;)
Ives, nemoj vrtiti te lose scenarije po glavi. Bolje sto nisi isla, sigurno ne bi vidio plod, onda bi se sekirala zasto ga nije vidio iako realno znas da je rano.
Koliko god dobar bio ovaj forum i razmjena iskustava nekada je i malo deprimirajuci jer vidis brojna negativna iskustva - ne razmisljaj da si u toj statistici, nema razloga da budes.
Evo i sad ležim jer ovo rastura.. ali može bit da mi je to od dužeg sjedenja jer sam bila jutros za laptopom i sjedila sam na tvrdoj stolici..pa je moguće da je zbog tog..
Dominik, s tim se nekako tješim non stop.
Biserko , živa istina..pročitam svašta i onda sam sva neka plašljiva..
Ej sve je ok normalno je da boli pogotovo tako rano mene je tek sad malo popustilo ili sam se naučila sto je isto moguće. Uglavnom stalno nesto boli
Ives ja sam stvarno zadnja koja ce ti pametovat oko toga koliko strahovi imaju smisla jer ustvari trebas uzivati i slaviti sto ste uspjeli i nadati se izgurati do kraja.. Slazem se da nema potrebe za tako ranim UVZ jer i tako sada slijedi proces na koji nitko ne moze utjecati. I nema razloga da se izludujes :* mazi bušicu ;)
Ma budem se i ja naviknula.. još sam ipak nova u tomu.. hvala vam curke po 100000 x opet ste me umirile ^^
ives, svako pikanje, probadanje, peckanje, zatezanje, rastezanje je - normalno :)
mene i danas kod kihanja ili naprezanja zaboli desni jajnik s kojeg sam ovulirala u dobitnom ciklusu, a ispocetka je bilo bas turbo bolno kod svakog mokrenja.
beba si radi kucicu <3
za koga danas navijamo? :mrgreen:
Sent from my A0001 using Tapatalk
Melange,
Sve mi je ovo nova. Znam u pravu si .
I ti i curke. Zbilja bih se trebala napokon opustit pa što bude bit će, jer kao što ladyB kaže ..ionako ne mogu na ništa utjecati.
Joj sve sam ja to tako dobro znala, ali sad kad sam u toj situaciji kao da više ništa ne znam i sva sam neka luda :lol:
vjerojatno se nećeš opustiti.
i to je isto normalno. i za očekivati :psiholog: :mrgreen:
kad pomisliš samo, tolika promjena, nisi je još ni svjesna.
i svaki tjedan donosi nešto svoje, neku svoju fazu, neko novo manijakalno guglanje i pretraživanje :škartoc:
Jao xD
Dobro je biserko rekla... forumi i google koliko su i dobri toliko ih i nije pametno čitati.
Ali eto meni je pomglo ..smirile ste me. Pa sam jako sretna što postoji ovo divno mjesto. :* svima
samo da vam prijavim da sam piškila, 9dpo (6 dana do M) al nula bodova...znam koliko je rano ali kako sam zadnji put ulovila neku sjenu baš na 9dpo morala sam :-)
ladyb, bolje da umre selo nego običaji :mrgreen: :love:
Lady ulovit cemo mi vec nesto, hehe...ako ne sad, iduci ciklus je blizu :-)