hvala vam curke, bas sam happy :)) recite mi jel mislite da mi je rano iduci tjedan na pregled otici?
Printable View
hvala vam curke, bas sam happy :)) recite mi jel mislite da mi je rano iduci tjedan na pregled otici?
MonaLi,temperatura od oko 37 stupnjeva je normalna za drugi dio ciklusa. Dan,dva prije dolaska menge ona padne,nekome i na sam dan menge.
Danas ti je negdje 11. dpo? Koji dpo ti obično dojde menga,kolko ti traje lutealna faza?
Nije još kasno za plusić,puno ti ovisi i koje osjetljivosti test si pišnula.
:fige: da temperatura ostane gore još dugo i sutra,preksutra dođe i plusić!
Progesteron isto povisuje temp.,si ju več mjerila pod duphićima?
I ja se nadam da ti neče doči:love:
A ti je rekla kaj nakon ta tri mjeseca? Možda te tad namjerava poslati na neke pretrage,ako do tad ne uspije...si več radila kakve?
Cure kod mene M jos ni traga. Al vec se drugi puta od kad sam dosla iz bolnice borim sa candidom. Stalno nesta guram u sebe pa sam propustila i plodne dane. Vec sam frustrirana i luda od svega
Anka kupi citrofit. To ti je super za candidu.
Bog curke!
Kod mene nema ništa novo. Prekjučer malo krvarenja, jučer još manje, danas ništa. Možda menga ipak ne dođe, daj bože :-) Nemam pms simptoma niti ikakvih drugih.. Osim te glupe hunjavice koja traje već mjesec dana..
Monali, držim fige !
Kristinice, kad piskis?
Mona, hoce te vjerovatno na uvz staviti da vidi kad ovuliras.
Boook curke. Slabo se javljam. Nekak se sve zaguzvalo pa nikak ulovit vremena. Mami 4 dc?? Meni jos ni na vidiku m...
Mona26 dc je rano. Osim ak su ti m po 26 dana. ;)
I ja sam se nabacala love i love na te testove. Vec sam si uzv mogla kupit
Pokusavam polovit sve al ima preeevise za citat. Pa ak kaj fulam uspricavam.se unaprijed
Tanita, ne bi piskila prije 25dc, uvjek pisnem prije pa se razočaram.
Strpiti ću se još malo, ako uopće dobijem šansu..
Hvala cure na svim odgovorima, nemate pojma koliko mi to znaci :)
Ipak se vise od mene razumijete, svaki put pred mengu sam tako napeta, pa kad dobijem razocarana i onda kroz koji dan opet imam volju za sve od pocetka... Mislim sigurno me razumijete :/
Mamy danas mi je 1dc :-(
:/
Kristinica, pa tebi su dosta kratki ciklusi. Nemam sad vremena kopati, si vadila hormone?
Mona, ja pozelim da ne znam ni kako se djeca uistinu rade; sto vise znam, to sam opterecenija.
Btw, svi nalazi su mi ok; i stitnjaca i brisevi. Jeeee :)
Kristinica- drzim fige za ovaj ciklus, mozda je ovaj bas taj :)
Ja jos uvijek 37.2 temperaturu, cekam kroz dan dva mengu, tj ne cekam.
I jos ne razumijem kako je normalno imati toliko temperaturu ako nije trudnoca u pitanju. Osjecam se vec 5 dana grozno. Koda sam bolesna. Kaj tako svi vi?
Psiha je cudna stvar. Ja sam u ne trudnim ciklusima imala gro simptoma, a u trudnim 0. Ako ti je ovo dnevna temp, vec smo rekle da je normalna u drugoj fazi ciklusa, pogotovo ako si na terapiji. Moze biti trudnoca, a i ne mora. Ja se vec mjesecima svaki dan osjecam bolesno :)
Tanita, ciklusi su mi od 22-24 dana. Spolni hormoni i hormoni štitnjače su u redu. Kod mene i kod mm je sve ok. Ovaj ciklus opet idem na folikumetriju, zadnja šansa :fige:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :12.10.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice::mama::-D
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31. dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26. dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25. dc
Odbrojavalice: :fige: :love2:
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6. dc
kristinica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Ja mislim da je meni jucer bila O, nisam pratila al me je bolilo kao nikad s lijeve strane, doslovno u par navrata nisam mogla hodati ni sjediti, jel se kome to dogadjalo?
meni :mrgreen:
barem ustedis na lh trakicama taj ciklus hehe
u ciklusu u kojem sam zatrudnila cijeli tjedan sam imala zatezanje s desne strane i dosta jake bolove.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Ma mi nismo bas pokrili radi vise sile haha dan prije, taj dan i dan poslije pa vidjet cemo hoce li upaliti hh
Ajme pa to je divno!!!!! Čestitam ti od srca :klap:
Sada samo pozitivno i javljaj nam se samo sa lijepim vjestima !
Zola, iiiiii???? Šta kažu nalazi, nadam se da je sada sve u redu i da se ti i TM možete baciti na posao :-P
xavii :lol:, kako kod vas onda izgleda kad se potrudite xD za mene je i ovo poprilično dobra brojkica... ma samo neka je sa srećom. Držim :fige:
Kristinice :ghug:
Eto a ja napokon sutra pićim na pregled...možda saznam i spol mrve.. uff uvijek me trema pred kontrolu
cure ja sam danas bila na pregledu i nazalost jos se nista ne vidi. testovi su i dalje pozitivno. dr kaze da je stvarno prerano i za gv :(
Vikice polako, ima vremena, ako si bas nestrpljiva mozda da izvadis betu da sebi olaksas.. ives bas si me nasmijala hahaha inace se trudim par dana prije O pokriti tako da oni budu na pravom mjestu u pravo vrijeme haha
joj vikica, zašto se mučiš?
trudna si i to je to.
rani odlasci na uzv ti ni u čemu ne pomažu osim što te čine nervoznom i bezveze dovode u glupe situacije.
vidi se, ne vidi se, rano je, kad je bila ovulacija, drž nedaj.
pričekaj punih 7tt od prvog dana zm i fino rasterećeno na pregled.
do tad će ti već i mučnine krenuti ;) :love2:
Drage moje, hvala na zagrljajima. Hoce me netko podsjetiti šta treba jesti
Za podebljanje endometrija?
Vikice, slažem se s curkama.. polako ..sad uživaj dok mučnine ne krenu ;)
Kristinice, meni su pomogli al jako ... sok od cikle i svježi ananas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za :13.10.2015. :iskušenje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice::mama::-D
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32. dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29. dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27. dc
zenii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26. dc
Odbrojavalice: :fige: :love2: