Ja sam uzela cijeli taj prvi tjedan godisnjeg jer mi i mala krece u jaslice, pa da se par dana posvetimo samo novim pocecima
Printable View
Ja sam uzela cijeli taj prvi tjedan godisnjeg jer mi i mala krece u jaslice, pa da se par dana posvetimo samo novim pocecima
I smo imali roditeljski u 6mj.i tu smo dobili popis sto sve treba kupit od biljeznica i pribora.
01.09 imamo ponovno roditeljski gdje cemo dobit knjige i prvi dan idemo u 13 sati.
Ja sam dva tjedna na go, da budem uz njega da se koliko
toliko prilagodi, jer kad krenemo radit, par sati ce biti sam doma dok mi ne dodjemo ili ne krene u popdnevnu smjenu
Mi smo isto spremni :klap: Torbu smo kupili u ožujku kad je cura imala rođendan, po preporukama tu sa foruma, herlitz midi na sniženju sa 550 na 370 kn.
Knjige sam naručila preko e kupi, došle prije 10 dana. Sa omotima. Pribor smo kupovali svugdje pomalo, isto smo imali roditeljski u lipnju i dobili popis pribora. Još moram nabaviti tu neku zaštitu za klupu za likovni, rekli su komad plastičnog stoljnjaka ili vreća za smeće, ali vidjela sam da ima za kupiti baš tu neku foliju. I poljepiti naljepnice sa imenom na sve. I ne znam da li treba i bilježnice omotati, valjda ne ?
Tenisice smo kupili, još par tunika i tajica moramo, čekamo otvorenje c&a :-)
Nama su za biljeznice rekli da uzimamo one s malo debljom koricom, ne one sa skroz tankom
Ali da nista ne uzimamo ustvari prije sastanka sa uciteljicom jer ce nam one reci tek tocno koliko cega
Herlitz torbu sam isto ulovila snizenu, al sad u 8. Mjesecu i tisak media, platila sam je 330, a jos je i najljepsa koju smo vidili :)
Njima u početku bilježnica traje maksimalno mjesec dana, tak da je bez veze kupovat 3-4 puta skuplje bilježnice, koje su većinom na favorit junake
Mada te deblje imaju i deblje listove, što je zgodna kvaliteta pri puno lijepljenja i brisanja
Bilježnice se pretežno stave u skidive omote
jel kod koga od vas već izvješeno na školi u koji razred idu?
kod nas još ništa
Ni kod nas jos nista, gledala sam kad su lani stavili na fejs: 1.9.
Kod nas je područna škola koja je jako mala pa je samo jedan prvi razred i nema nikakvih iznenađenja,ove godine će biti dosta veliki razred,čak 19 prvašića :)
Učiteljicu znam iz viđenja pa otprlike znam i kakva je.
Kod nas je sve spremno,pošto sam i prošle godine imala prvašicu znam što im otprilike treba pa smo već sve pokupovali.
Crtančice sam uzela samo po jednu za hj,pid,gk i eng,dalje pisanke A.
Za likovni sam uzela komplet kutiju,tako sam i prošle godine starijoj od Hlapića,nešto joj je i ostalo,tako da smo samo nadopunili kutiju.
I
Kod nas nemogu imati papuče u razredu,već tenisice s obzirom da tjelesni vježbaju u razredu,škola nema dvorane :(
Kod nas će biti 2 razreda po 20 djece, isto ne znamo tko će u koji razred, rekli su da ćemo to saznati tek 05.09 kada dovedemo djecu i pogledamo predstavu za dobrodošlicu :-)
Prvi tjedan će imati skraćene sate po pola sata umjesto 45 min. I popodnevna smo smjena :-x
Ja sam gledala ne uzeti najjeftinije bilježnice, valjda će zdurati svoje. Ali nisu ni one s likovima. Za pid, geometriju imamo velike bez crta, a za lektiru sa debelim koricama za sva 4 razreda će im biti. Ovo ostalo su male (crtančice i pisanke, matematička).
Pa nemaju tjelesni svaki dan, bar ne po rasporedu
I mi smo prezadovoljni sa torbom, stvarno je prekrasna, prvi put smo se oko nečega slozile :yes: Malo me brine to što je svjetla, več sam proučila sve savjete o pranju torbi. Dobili smo unutra 2 pernice i vrečicu za papuče. I bila sam uvjerena da su u pernici set bojica i set flomastera, a kad ono set tankih i set debelih bojica. Ali ok, potrpat ćemo flomastere u ovu praznu pernicu.
Ma ok su tanje bilježnice, moji oboje su bili brisanju i tipovi i sve je bilo ok, što se tiče olovka uzmite hb ili b olovku i meku gumicu, takve definitivno nisu one na likove, te su ipak malo tvrde
mi još niti ne znamo hoće li biti dva ili tri odjeljenja i prema tome hoće li biti razred s malo učenika (17) ili poprilično (25/26)
a di je onda najpovoljnije uzimat bilježnice?
ja sam uzimala u Konzumu, ali bile su ili te skroz tanke, ili ove debele i na likove s licencom, pa dođu po 10kn.
Ima u bili te deblje po 5 kn sada
kod nas će popis bit u petak
svećano primanje u 11 sati ponedeljak
Kod nas objavljen popis razreda, mi smo 1d i ima ih 22 u razredu
kod nas popis izašao jučer, ima ih 26 u razredu
u K razredu ih je 20 - 10 curica i 10 dečkića :) . u ponedjeljak dolazimo u 17 sati u školu s torbom da preuzmemo knjige. bit će neka priredbica za prvašiće i nakon toga će s nastavnicama otići u svoje razrede. još ne znamo smjenu :/ .
Kada ćete prvi tjedan dolaziti po djecu? nama je sugerirano na sastanku roditelja cijeli tjedan u pola 12. Što znači da smo trebali planirati godišnji, a nismo...
da, u boravak, zato i pitam...
ja sam na godišnjem samo prvi dan. ostale dane će ići u boravak.
I kod nas boravak pocinje id utorkaa prvase i drugase, prvi dan imaju svi samo 3 sata isim prvasica oji imaju predsravu,predstavljanje razreda i yzimanje knjiga
evo još jedna opaska, mi već unaprijed kupili šlapice Borovo, sama ih je birala, kad su nam naknadno rekli na sastanku da kupimo bolje tenisice u kojima će ići i u razred i na tjelesni. to mi je ono malo ??? pa kakva će im noge biti? mislim znoj i to...
i da ne kupujemo mape za likovni, to ide preko škole.
tako da najbolje čuti obavijesti pa tek onda kupovati.
Kod nas je u skoli dogovor da se kupe startasice kao pomoc Vukovaru, al tenisice, da u njima mogu po razredu i na tjelesni, mada nama te tenisice/slapice ne odgovaraju, jer nosimo uloske.
Mape isto kupujemo preko skole, da svi imaju iste
Danas imamo roditeljski i dobivamo knjige.
Moja će isto od utorka ostajati u boravku, na roditeljskom je samo bila preporuka da ih se prvi tjedan-dva ne ostavlja u dežurstvu ako je moguće..Dežurstvo počinje u 16.
Ovo što kažete za Startasice...to onda nisu one platnene? Za one šarene su meni u Borovu rekli da niti nemaju za djecu..
A u školi su nam rekli da dijete treba imati za tjelesni baš prave tenisice, ne platnene.
Za razred papuče tipa Frodo,Ciciban.. (Ne nužno njihove naravno :-) )
to su ovo borovo http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/...---448405.html
O...pa fora su. Pogotovo roze i ljubičaste za moju M. :-) Sad mi je skoro žao što su joj dobre papuče koje sam kupila u 5. mjesecu za vrtić.
cvičke su u pitanju i još jedne ( mora lili znat koje). cvičke su super ko školske šlape velim za tjelesni viših razreda baš i ne
išla gledat cvičke su od 30-36 znači za nas ništa
e sjetila sam se bili smo na jednom mažuretanskom predstavljanju i klinci mali su imali cvičke, a veliki startasice, nije to loše izgledalo,( usput ta grupa koja je bila predstavljena imala je 2 dečka cca 9-11 godina)
Cubana nisu samo cvičke u ponudi imaju i Startasice neki drugi model.