Jutri.
Ives piši 2 DC.
Printable View
Jutri.
Ives piši 2 DC.
Monali mislim do vas je sve moj je iso tri put a i iso bi jos 503 da je morao :) ne pita se njega, salim se ali stvarno misli pogotovo sto imas samo taj spermiogram ionako bi morala cekat dok povadis sve nalaze, a hormone ionako moras na VV. A za HSG ne vjerujem da ces moc drugdje obavit.Ali draga kako zelis i mislis da je najbolje za vas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kavica cure!!! Ja cekam jos 4 dana ako vjestica nedode radim test. A tako se nadam da nece
Ma išao bi i moj da mora, nije se ni jednom bunio, ali nisam ni krenula praktički, kaj ja znam. Sad sam bila kod svoje po uputnice pa sam pitala za HSg, rekla mi sestra da kažem da nemam novaca za privatno i da se dog sa doktoricom, ne znam koja moze biti druga solucija?
Kako mislite da svakako hormone moram vaditi na VV? Mogu i u Petrovoj rekli su mi. Sad sam sva zbunjena :/
Anka držim fige da ne dođe :)
Jutro!
Ives kaj se snjega tice bar si alkohol mogla okrivit! Hahaha. I da, slikica ti je bjutiful!!
A ko ce mene nego Mona
Ja rekla da necu piskit dok mi ne zakasni par dana. Sad za 3 dana M treba stic a mene pere da piskim haha.
Al necu! Tek mi je negdje 13dpo!
To je kad imas jos jedan test u ladici od prosli put hahaah!
Curke! Pozdrav svima!
Mami vazi, promjenim kroz pol sata .
Anka, jagodice, baš sam sretna što ćemo iščekivati s vama.. :-D
MonaLi.. probaj se opustiti malo.. nemoj dozvoliti
da ti sve ovo bude stres. :*
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 26.2.2016.:ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :zaljubljen: :shykiss:
malaguena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice: :heart::mama:
jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~~~~~~~~4.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Romeo, sretno u ljubičicama!!!!!
Ej sad si me zbunila za hormone ne znam dali mozes u Petrovoj mene je moja dr. slala na VV , mozda i mozes nek se javi neko ko sigurno zna
Sent from my iPhone using Tapatalk
samo da vas pozdravim
mi danas slavimo veliki prvi rodjendan, pa sam malo u guzvi
moj veliki decko :heart:
cujemo se vise drugi tjedan
Saljem cestitke i puno pusa za prvi rodos!! Joj ja neznam sta ce bit kad ja jednom ugledam + sigurno cu past u nesvjest od srece
Vjerujem u boljr sutra sretsn roćkas tvom frajeru!
Mona možeš vadit hormone gdje hoćeš.
Ives hvala na dobrodoslici u mom posljednjem ciklusu na vasoj listi :-)
VUBS sretan rockas malom misu :-)
Puse svima :-*
VUBS - sretan mu ročkas :)
Anka - i ja često razmišljam o tome kako cu biti sretna taj tren ;)
Hvala cure na svim savjetima :*
Curke, samo da vas pozdravim na brzinu. Rome, dobrodošla u ljubicice i iznenadi nas plusicem.
Kod mene ni M ni plusa, danas trebala dobiti, zadnjih par ciklusa 28-29 dana, danas 30dc. Doci ce sutra :( Ovih dana sam u guzvi, procitam sve i nadoknadim u nedjelju. Puse svima i sretno piskilicama!!!
Ives, pisi danas 1dc
Ives a meni piši 2dc ..
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 27.2.2016.:ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :zaljubljen: :shykiss:
malaguena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice: :heart::mama:
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~~~~~~~~5.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
tanita14~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
Jagodicabobica dobro nam došlau ljubičice !
jutro.....kafica :coffee:
gledam ovu našu listu od dolje prema vrhu i mislim si poredale ste se
baš onako kako broji moja mala nećakinja...1..2..3..4..5..7..10..16 .. itd.:lol:
Tanita, Zola znaći jurimo u nove pobjede :ghug:
Jel me netko tražio? :-)
Izvještaj:krvarenje u četvrtak, strogo mirovanje , jučer i danas nema više iscjetka, jutros napravila test i imam 2 crtice !
Prvo sam se isplakala u četvrtak pa onda danas.. toliko se brinem da se ne mogu ni radovati, u utorak vadim betu..
Sad se idem falit po drugim temama:-) Romeo, i ja sam se nadala prirodnom začeću ali ništa, bolje sam se osjećala kad sam konkretno nešto poduzela i evo moj prvi ivf kod dr.Škvorca je uspješan. Samo da se održi i da bude sve ok. Želim vam svima duple stupiće !
Ma to te ja pitam... :pivo:
Čestitam draga....ajme divnooooo :zaljubljen::-D:-D
i naravno da će sve biti u redu, za 9 mj. stiže mirisni paketić :klap:
Hvala draga, znaš, bila si mi utjeha i prijateljica u svemu ovome, ne samo meni nego i ostalima..
Nadam se da ćeš i ti dočekati svoju srećicu, bog zna da si zaslužila:love2:
Kristinica - jako mi je draaago :) nadam se da će Beta biti ogromna... I da će moj prvi postupak proći dobro kao i tvoj :)
Jaooooo ja u ljubicicama! A to mi najdraza boja!
Nek Tajcino odbrojavanje i Ivesina lista donesu srecu!
Kristinica, da sve bude divno i radosno od srca zelim!!!
Cure, pitanje! Gravignost mini, 12dpo (ciklusi oko 26d) dal mi se isplati navecer poslje 21h piskiti? Prije ne mogu.
Pozdrav svima!! :bye:
Nemoj prije 14 dpo, ako mozes izdržati :) nikad ne znaš kad je za pravo bila ovulacija, pisaj bar dan nakon kaj kasni menga
Aaaa nemrem zdrzat! Jos ja i bi ali mi danas kaze dragi da su mi se cice povecale, i jos ja ne vjerujem jer to je reko i prosli ciklus hahaha. Al mi je reko da nek piskim da jebes 15kn! A ak cekam dan M onda sam solo doma ujutro.
A ostat ce mi jos jedan 1st sign u ladici!
Tak se ne nadam nesto, sva sam prehladena i nikakva...brijem da cu piskiti...
Probat cu skoncentrirat urin hahaha!
Ja odbrojavam jos 3 dana ako M nedode pravim test. Nemam nikakve znakove osim bolnih bradaviaca nadam se da je to dobar znak
Anka tak i ja isto al mene bradavice znaju i inace prije M bolit! 3 dana?! Jel to pon? Jer tak i meni treba stic! I mislila cekat pa radit oko srijede al sad me ovaj moj nagovara hahaha.
Vidjet cemo! Zelim ti srecu!
Draga želim ti isto što i sebi:angel: ja pošto imam duge cikluse obično dobijem na 35 dc. Znači ako do utorka ne stigne radim test.
Caoooo svimaaaa
Kristinice ma bravooo cestitammm navijamo za veliku beturinuuuu ma to je divno :)
Jagodicabobica strpi se jos malo ako mozes :)
Anka91 navijamo da M ne dodjeee
:* :* :*
Kristinice, cestitam, draga :*
Hvala drage moje:heart:
Kristinice čestitam!
Kristinice :love2: Hvala ti mila.
Bit će ovo plodna godina. :klap: (osjećam to)
Ako Bog da, da se sve preselimo na trbušaste teme. :fige:
Ma jagodice samo ti pišni ..dobro dragi kaže, hebeš 15kn.
kad je bal nek je maskenbal :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibram za pozitivu na testu ... ajmo piškit!!!!!
Anka držim :fige: neka bude big suprise!!!
Kristinice cestitam na dvije crtice!
Ajde cure pisat!
Evo ja pisnula, reko ak nis drugo dosla bu Nives, pa bu me tukla ak ne pisnem!
Ugl. nis! Minus! Ko u skoli!
I znam znam, prerano sam pisala, nisam ujutro i sve to! Ali iskreni, da sam trudna brijem da bi 2dpM pokazalo bar sjenicu.
Tak da ono....
Cekam ponedjeljak da vidim....ostaje neki osjecaj da nisam imala O ovaj mj jer nisam nikakvu sluz primjetila a pratila sam.
Dobro jutro svima!!
Jutro. Jagodice zao mi je ali jos ima nade dok M nedode!! Ja sam na 20dc ulovila ovulaciju s trakicama tako da danas si racunam da mi je 13 dpo. A imam osjecaj koda cu dobit svaki tren jajnici me bockaju skroz nisko. Bas sam zalosna radi toga
Jagodice nadam se da će se ipak izorditi plusić
Anka samo lagano to mogu biti ujedno i simptomi trudnoće ..na žalos samo će strpljenje pokazati rezultat :*
Hvala, nznm sam jel bi se nadala, ili ne nadala...
Doduse tak sam prehladena da za sad razmisljam samo o tome da disem i drzim oci otvorene.
Ja prije M nikad nemam nikave simptome, pa tak ni sad.
I ako ti kazem da se ne nadas..svejdeno ces se nadati..
Jer smo takve.. nadamo se sve dok se jednom ne iznenadimo sa plusičem. A za prehladu.. Pij puno čajeka...i nešto si kupi za nos..inhaliraj se meni je to puno pomoglo.
A vjerujem da je i imunosal koji pijem već mj dana malo ublažio simptome prehlade