I ja :))
Printable View
I ja :))
♥ lista za: 21.01.2017.♥
(ne)čekalice:
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~38.dc
pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
odbrojavalice:
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
november~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Jutro!
Kavicaaaa!
Kremar oprodti nisam vidjela jučer, promjenila sam dc, žao mi je zbog m.
Fitnessgirl ubacila sam te na listu, dobro nam došla!
Chiara~~~~~~~~~~~~~~ za transfer!
Mona grlim.
Jutro cure moje :)
Hvala za kavicu.....
mami menga je stigla pa tak da me mozes maknuti s liste
jer idemo u pripremu za ivf postupak pa cu biti i na kontracepciji.
Al svakako su vas nekada skicnuti i zajedno s vama
vibrati za svaki plusic :*
Sretno cure svima i nek bude najplodnija godina do sad ;)
Mami :*
Fitnessgirl onda znas da ostajes bez doktora? Kad idete u postupak, u kojoj ste fazi?
Sanjka sretno i javi lijepe vijesti kroz par mjeseci. :)
Znas da me je vec sad strah. :-o
Ne znam tocno kada, ali suska se 21.03. Ide u privatnu polikliniu u Split. I meni je jako drag lijecnik i zao mi je sto odlazi, ali sta cemo...
A ne znam sto bih ti rekla. Ne znam ni tko ce doci umjesto njega. Mislim da cu ja kod dr M, ali otom potom. Jos ima vremena.
Sanjka sretno, javi nam se!
Fitnesgirl i chiara ~~~~~~~~~~~~~~~sa nam objavite + i da vam drugi dr ne treba.
Cure skuhala sam vam popodnevnu kavicu i caj pa se posluzite. :coffee:
Fitness imas temu potpomognuta na KBC RI. Mozes i tamo pisati. :)
Tek sad vidim kavicu, al dobro taman pijem večernju.
Mami podgrijat cemo da ne pijes hladnu... Kako si ti? Kako curke?
Evo dobro, uglavnom. Nekako sam malo zbunjema? Više ne znam šta ni, baš sam si nekako neodređena, valjda kroza srednjih godina. Curke super, svaka u svom filmu i uživaju.
♥ lista za: 22.01.2017.♥
(ne)čekalice:
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc
pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
odbrojavalice:
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
november~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Chiara - javi se :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo Chiara se javlja. Nije nazalost doslo do oplodnje. Drugi mjesec opet prirodnjak.
Jutroo!
Kavica je kuhana!
Chiara~~~~~~~~~~~~\~~~~~~~~~!
Chiara pisale smo u isto vrijeme, grlimm.
Drage moje, pripremila sam se i na ovaj ishod tako da mi nije jako tesko. Naravno da bi voljeli trudnocu,, ali valjda jos nije doslo nase vrijeme. Drugi mjesec opet napadamo. Mislim da ce biti ICSI.
Chiara - zao mi je, ali ubrzo ce novi ciklus i idemo dalje :)
Najgore od svega je sto sam ispucala postupak i ostalo ih je jos 5. Sad mi se to cini malo. :kbell:
Chiara - najbitniji su oni stimulirani postupci gdje se dobije puno js... i onda su ti FET-ovi uključeni u postupak.
Bit ce prilika jos, bez brige :)
Chiara baš mi je žao :ghug:
Chiara grlim!
Anka...Noa mi je predivno ime. Ja sam htjela do moje trece bude Noa ako bude decko. Al MM je makedonac i rekao da je tamo dedo Noa neka zafrkancija. Nesto tipa Djed Mraz pa nije htio ni cuti. Chiara sad znas i otkud nam zajednicki frendovi na FB ;)
Chiara, zagrljaj ti saljem! Ja sam nekako mislila kako ces drugačiju vijest javiti :( Pola toga ne razumijem sto je Mona napisala, a ni ovo da si ispucala jedan i ostalo ti jos pet pokušaja (ovi su besplatni, ili?), ali sljedeci mjesec da bude tvoj mjesec. I Monin. I mamin. I sanjkin. I marlin. I siskicin. I kremarov. I Fitnessgirlin. I novemberov. I nivanin. I Nataliein. I giovein. Ako sam na dobro pohvatala, mi ostale mozemo i ovaj pis(bez kvačice)ati plus.
Sarasvati - da preko HZZO imas pravo na 4 inseminacije, 2 prirodna IVF-a i 4 stimulirana IVF-a. Nakon toga moraš privatno gdje je svaki postupak cca 20 tisuća kuna.
Hvala vam cure moje. Bas ste mi uljepsali dan. Ovaj put smo barem saznali kakve su moje jajne stanice. Biologica kaze da je opna deblja i spermici (kojih je bilo puno) se nisu mogli probiti i oploditi jajnu stanicu. Dr predlaze drugi put ICSI sto bi znacilo da se 1 spermic injektira direktno u stanicu u nadi da ce se oploditi. Ne znam da li su mi svaki mjesec jajne stanice takve, ali ako jesu nije ni cudno da do sada nisam ostala T. Sara Mona ti je sve napisala pa ne moram ja. Lijepo si srocila sva nasa imena u postu. :*
Iva imas privatnu poruku. :)
Chiara - vidis nisam znala da i to moze biti jedan od problema. Eto vidis da i od neuspjelog IVF-a ima neka korist, nesto ste saznali :)
Nisam ni ja znala. Mislila sam posto imamo jajnu stanicu i dobar spermiogram (normospermia) da se mora oploditi jer su uvjeti idealni, a kad ono sipak. Ni ICSI nije jamstvo da ce do oplodnje doci. Sanjka znas li ti nesto vise o tome?
Mona meni se cini da ovaj mjesec ni ja ni ti nismo imale srece, ali zato drugi mjesec napadamo zajedno. :)
Nisam mislila da cu ovo ikada napisati: jedva cekam da dobijem M, da krenemo ponovno. Mona kad bi ti trebala dobiti?
Cure sljedeći mjesec je vaš~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Chiara - gledaj na to kao na korak naprijed, ipak sada pokušavate icsi, a ako nista onda idemo na stimulaciju :)
Ja bi trebala dobiti za cca tjedan dana, danas mi je tek 4.dan da pijem duphaston a trebam piti 7 dana, pa se nadam da ce doci ubrzo nakon zadnje
I ja se nadam da cu dobiti kroz tjedan dana.