Bravo summer.
To bih ji ja htjela, ali nikao početi
Printable View
Bravo summer.
To bih ji ja htjela, ali nikao početi
Nano dođi na vježbačice :mrgreen:. Ako te nema par dana, mi te prozovemo, ubacimo ovog :storma:, i nema odustajanja.
X
Ili si (kao ja) UPLATI nešto od rekreacije, pa onda ideš zato jer ti ne pada na pamet potrošiti lovu na nešto što ne koristiš... To je meni motivacija, hehehe (gdje je onaj smajlić sa škaniclom?)
A sad ozbiljno - ja ne skidam kile zimi, meni je već dovoljno da ih držim na istoj razini. A vježbanje mi je nužno zato jer se bez toga fakat loše osjećam (stara) hehehe...
:preskaceuze:
Uf, sad ne mogu dočekati da počnem vježbati :dancingfever:
Cure, puno hvala na podršci! Evo zbilja niste sve neke opasne.
To vas se ja sigurno bojim jer privatno dobro poznam vikki :mrgreen:
Inače, ja imam dosta mišića, ruke i noge, možda i više od nekih vježbačica, ali ti nisu zdravo dobiveni, nego spletom okolnosti. Samo me muči par kg i volim tu pokretljivost, a bome mi trbušnjaka fali.
Jelena onda ima da razvališ, imaš motiv, imaš volju, imaš mišiće :-D!
Tamo smo za svu podršku!
ne, želim vježbati dome. Ne želim ići nigdje van.
I tak stojim na mejestu godinama
Evo ja nakon skoro mjesec dana pravilne prehrane, bez gladovanja, izbacila brasno, secer i mlijecne proizvode, pojacana aktivnost i otisle 4kg. Moze se. Ja idem hrabro dalje.
Jelena, dodji k nama.
Netko je spomenuo koljena...
Ja imam problema, velikih..i niti jedan ortoped ni fizijatar mi nisu zabranili vjezbanje. Ima vjezbi koje ne smijem raditi. Pa ih ili ne radim ili ih modificiram.
Svatko od nas vjezba prema svojim mogucnostima/ zelji/ volji.
I mislim da apsolutno nitko ne radi nista sto bi ga dodatno ozlijedilo.
Ja isto vjezbam doma.
Klinci znaju da je to mojih pola sata i kako su veci tako sve manje prekidaju.
Jelena mi smo sve samo ne opasne :lool: :mrgreen: vidit ces, come to the dark side :mrgreen:
Nano :lol:
Onda investiraj u neki dvd ili cd. Čak je i Renata Sopek bolja od kauča, hehehe
Ali iskreno - ja mogu sad vježbati doma kad znam kako treba i na što treba obratiti pažnju... Da nisam išla na vježbanje u fitness centar, ne bih naučila pravilno disanje i puno bih teže otkrila što mi odgovara. Sad vježbam doma u pauzama (kad mi je dugo od srijede do idućeg ponedjeljka) ali znam kako.
I još nešto - idem na treninge sa susjedom i jedna drugu potičemo. Da toga nema, odavno bi neka već odustala. Ovako smo izdržale dooosta godina. Nije to puno, ali je puno više od ničega.
Dobro su babe rekle - prijavi se na onaj topic vježbačica, možda uspiješ skupiti motivaciju.
Na Vježbačicama sam htjela pitati primaju li me sa statičkim vježbama za vratnu kralježnicu u trajanju od 10 minuta :lool:
Dobra mi tamo ekipa :mrgreen:
Dok ne ubacim :uteg: protiv šišmiš-rukava, samo ih škicam i čekam 1. ili neki ponedjeljak za samoobećanje da ću početi vježbati (dugo mi do Nove godine za novogodišnja obećanja :mrgreen:).
P. S. Puno hodam, računa li se to?
Lili, jesi to ti na avataru? :-o:-o:-o
koje oko imatem, sve primjetite?! Optimist, Nano i ostale dolaz' te nam vamo :-)
vi's, vi's kako slike mame...
bilo naše, bilo tuđe...
umjesto škicanja piši kakav si tip, što bi te najprije privuklo, vježbanje doma, grupni treninzi, trčanje, brzo hodanje whatever (da tu ne zachatavamo)
j-la udri jače bičem :mrgreen:
Blago meni, sve mrsavi i normalni na temi.
:cekam:
A baš..
sirius možda nismo uvijek takvi bili (ja nisam, nakon poroda) :mrgreen:, možda krv, znoj i trud stoje iza toga :-)
bucka već sam ti spominjala pogledaj malo ovdje:http://skidajkile.hr/
za njih sam fakat čula da imaju odlične rezultate ne samo u mršavljenju u nego i u održavanju težine poslije. Probaj, nema se puno za izgubiti osim peneza al na 40% nije to ni tako puno.
Gotovo svi su nakon poroda deblji, to je ocekivano.
I NE broji se!
svako malo provirim na vježbačice, pa si čak pošaljem neki video. Ili isprinztam kakve vježbe. Izvadila sam i karimat. Obično mi tak stoji mjesecima, pa ga spremim, pa opet malo čitam, pa ga izvadim. Tak se rekreiram :)
Ali ipak, plivam jednom tjedno, a i krenuti ću rolati samo da se dan produlji.
Ali baš želim vježbati doma, i niš
stroga teta sirius. :mrgreen:
bucka pogledaj link pls, imaš na vježbačicama i vježbačicu koja je upravo na tom programu, pa se možeš malo i konzultirati.
Ma dam se kladit ako dođeš na našu temu, mi ćemo te motivacijom aktivirat još više :-)
Nano za tebe bih rekla da ti treba trener, netko kome nećeš moći reći tako lako NE, kao samoj sebi :mrgreen:
ja bih samo primjetila, da bi mozda bilo dobro kada se krece s nekim vjezbanjem, ako se prethodno nema nikakvo iskustvo, da covjek ipak krene u neku grupu sa strucnim vodstvom. malo sam se zaprepastila na ono sto je tashunica napisala o vjezbama za energiju koje pocinju sa plugom. ne znam tko je to sastavljao, ali to je ne samo naopakao nego i opasno. peterlin je sve vec fino objasnila, zasto i kako.
e, ako nekome pomogne...meni je jaka motivacija endomondo. za hodanje. obožavam statistiku :mrgreen: pa gledam i uspoređujem sve koliko sam hodala u siječnju 2014 u usporedbi sa siječnjem 2015 pa 2016 i sad 2017 pa kolko brzo pa kolko vremenski pa kolko kilometara pa kakvo je vrijeme bilo lol
pa si to još prepisujem u excel pa još si i radim grafove, oni u endomondu su mi ružni.
:psiholog:
pa ne znam kakve bi koristi bilo da na temi pisu samo oni koji imaju npr. 20+ kg viska
ne znam kakva bi iskustva imali za podijeliti
bucka i pita ima li onih koji su ih 'pobijedili'
ja sam imala 20+ kg nakon trudnoce i polako ih topila, prvo izbacivanjem junka (a obozavam gazirano, grickalice, sladoled), a kasnije i vjezbanjem
i mucim se jos uvijek, jer koliko dugo i cesto vjezbam, dosad bih bila cudo da nemam problema s hranom i odnosom prema istoj
vec sam pisala, jedem pod stresom, nagradjujem se hranom, tjesim se hranom, hedonist sam
ali vec dugo guram i iako ide sporo, ide, rezultati su definitivno tu
ali tu je i pojacana tjelesna aktivnost
a gazirano, grickalice i sladoled su sad tako rijetko tu :(
ali ne mozes sve, a iskreno, vise ni ne osjecam toliku potrebu, naucila sam (i jos ucim) uzivati u drugim stvarima
cvijeto, ja vodim prehranu u excelu i vjezbanje na endomondu :)
Majkemi, mene je strah vas Vježbačica :mrgreen:
+15
Sad ću ja, kad se uhvatim, ali fino mi je jesti :)
Napisala sam ja gore. Imala sam puno vise od 20 kila viska i i izgubila puno vise od 20 kila. Dobila sam nazad samo u trudnoci (sad se vise ne sjecam tocno koliko, mozda 12 prvi put, 16-ak drugi put) i opet ih skinula (stvarno bez nekih problema... samo tim 'novim' nacinom zivota). Drugo dijete ima 12 mjeseci, ja sam na predtrudnickoj tezini i spremam se ovih dana ponovno prebaciti na malo zesci rezim, sto u pravilu znaci da ce biti gotovo s gluparijama koje ne moram jesti i da cu se baviti aktivnostima koje nisu iskljucivo vezane uz dvoje djece i kucu s puno kvadrata.
To sve zato sto zelim skinuti jos 15-ak do potpune srece. :lool:Onda cu biti i dalje teska, po kilama, ali velicine koja mi odgovara, vizualno i opcenito.
Ma dajte, pa nismo tako strasne na temi :mrgreen:
P.S. osim lilli, ona nema milosti :mrgreen:
Kao sto je netko napisao...come over to the dark side