Himalaya prvotno napisa
Pikulice, žao mi je jako. U početku tvoje priče kao da sam čitala svoje iskustvo pred nekoliko tjedana. Ovulacija je bila 20.dan. Vodeći folikul se pojavio dva dana prije ovulacije i tad je bila inseminacija. Dobila sam i štopericu. Do tad nije bilo vodećeg folikula tj. rekao mi je doktor da su svi uspavani. Što se tiče krvarenja - moguće da si ovulirala i zbog toga sukrvica,ali moguće da ti je anovulatorni ciklus. Ja često imam smeđi iscjedak u vrijeme kad bi trebala biti ovulacija, a znam da nije ovulacija. Smeđi iscjedak bude prilično sluzav i moram staviti uložak. Voljela bih da se javi netko s više iskustva pa da te malo umiri. Mislim da bi se trebala naručiti kod endokrinologa i vidjeti što s tsh. Kažu da bi trebao biti oko 2 pa čak i manje. Nikako nemoj odustati i okupirati si misli pesimizmom. Radi nešto što voliš, uživaj u tome dok to radiš. Relaksiraj se na taj način. Razočaranje je ogromno, ali moraš ga prihvatiti i krenuti dalje. Možda da na humanoj dogovoriš pregled? Glavu gore Pikulice! Ja te ne bih maknula s liste, ali ako inzistiraš hoću. Javi!