što se tiče veličine 110/116 - nula bodova; nema niti majica dugih rukava, niti donjih djelova (doduše, ja sam gledala samo za trenirke) na sniženju - trenirki čak nema ni po redovnoj cijeni - ja sam bila u WG i u CC1...
Printable View
koji H&M u ZG ima najbolju ponudu robe za djecu?
cc1
koji trg. centar bi bio najbliži maksimiru?
Garden Mall/ CC1east
Ma u HM je to snizenje pravi kupus svega i svacega, ako naletite na ono sto vam treba u toj velicini super, ali sve je jako razbacano i raspareno.
Meni je favorit (osim graz-a) onaj u Murskoj,
uvijek bude dosta robe na sniženju, od one za klinaca pa i muške/ženske...
Kod nas toga nema...
Za većeg dečka sam kupila traperice i dvije majice kratkih rukava za 135 kn - veličina 164. Za curu vel 140 nisam kupila ništa - sve a Areni
Da, za starije cure su bile uglavnom ljetne i kicaste stvari, a za decke dosta majica dugih rukava.
Hvala Cheerilee i anjica!
Bila sam u CC1east i dobra je ponuda u h&m-u (dosta toga "dobrog" sam našla) + u OVS ljetno za dečke polo majice kretki rukav po 25 i hlačice po 15 kn
Preko KupiMe popust 51% na ulaznice u CineStar
http://www.kupime.hr/ponuda/cijela-h...m_medium=email
ali nema za Zg :(
kakva je to rasprodaja u Tvornici? od kad do kad? jel samo tenisice? bilo na radiju nešto al nsam čula....
Velika rasprodaja u Tvornici kulture 1.10.-5.10.2012.Sportway i Anyway su i ove godine pripremili veliku rasprodaju vaših omiljenih brandova: Puma, Nike, Adidas, Umbro, Russell Athletic, Converse, Zippo, Lotto, Vagabond i Clarks.
Odjeća i obuća su za sve uzraste a cijene su provjereno najpovoljnije u gradu!!!
RADNO VRIJEME: 09:00 - 20:00 (PAUZA: 13:00 - 14:00)
TVORNICA KULTURE
Šubićeva 2, Zagreb od 01.10 do 05.10.2012
:yes: hvala!
leonisa si bila kad, kakva je tam atmosfera, jel sve po kutijama, ili jedno tu drugo tam, brojevi? Se plača ulaznica'
ja jucer bila u tvornici.izbor je bio ok.cijene ok.-neznam sto je ostalo, guzva je bila ali ne sada bas neka ultra velika.
ako cete ici i vidjeti puma tene cudnog izgleda za 50 kn kupite ih.ja na prosloj rasprodaju kupil zlatne i to su mi najudobnije tene u zivotu.kombinacija su guma i platno i stvarno su super za ljetnu tenisicu.ja ih prosli put platila 200 kn.imaju dosta boja i brojeva
.
Jucer je bilo more tena za klince po 100 ili 150 kn,
kada sam se vratila drugi put (doslo mi iz g u glavu da mi kci treba tene) vise nije bilo tako puno.
U Magic baby web shopu sniženje na neke artikle 15%-50%
Dva modela Maxi cosi autosjedalica grupe 0+ su na 50%
Ne znam kako je u drugim, ali u VŽ NKD stavljaju van jesen-zimu-prošla sezona- popust 50%
Mame, kako ste zadovoljne s NKD i Kik odjecom?
U Kiku sam kupila jednu dj.majicu i tajice. Nijedan šav im nije do kraja obrađen, sve se rascufa nakon par tjedana, a cijene su iste kao i u C&A ili H&M . NKD je nešto bolji (bolji i od Mane), ali opet neusporedivo sa ova dva spomenuta. Još kad je onih -25% u C&A...bude uvjerljivo najpovoljniji od svih.
meni se kik pokazao jednako dobar ko h&m i c&a, mozda ovisi koju vrstu robe kupujes ili kako naletis
jel mi moze neko reci sto je NKD? i gdje toga ima?
Dućan koji najčešće dolazi u (prostornom) paru s Manom, u Zg su na Kustošiji, u Importaneu, a vjerojatno i još ponegdje.
Imaš na FB popis svih dućana i katalog https://www.facebook.com/pages/NKD-M...56823237700251
Meni se to isto čini lošija kvaliteta za više novaca u odnosu na HM i CA.
U Nami ima povoljnih dj. dokoljenki u raznim bojama s Garfieldom (ne znam kojih sve ima brojeva, ja sam gledala one od 30 do 36) po 9.90kn, sastav im je doduše samo 70%pamuk.
Po istoj cijeni 7.90-9.90 ima i hrpa sniženih soknica raznih uzoraka s po 85% pamuka.
Kik mi je do sada bio solidan, dok mi se majicama iz NKD-a nakon prvog pranja raspale one naljepnice na majicama. Isto mi se C&A čini kvalitetnijim.
Ja nisam nikad ništa kupila u NKD do jučer, neku sportsku jaknicu za ovo prijelazno razdoblje,
pogledala sam samo jakne, zimske skafandere...to mi se čini ok, ali stvarno neznam cijene u Ca i hm
pa ne mogu usporediti.
nekidan smo bili u importane galeriji i na mani je pisalo da ne rade, u ducanu nije bilo nicega, nego par kutija. zatvaraju li se ili opet neka inventura/preuređenje?
inace, jucer sam u kik-u uzela termo tajice za 50 kuna. super su i debele kao hlace. povoljne su im i dokoljenke, 40 den 2 para za 8 kuna. dosla je i nova posteljina, uzela sam ju doslovno iz kutije, neka topla zimska,100% pamuk. upravo mi se susi, pa cemo vidjeti kakva je na krevetu.
meni je super sto kik ima hrpu onih dekorativnih gluposti kad npr. pravite tortu od papira za vrtic/skolu ili neku dekoraciju. sve je puuuno jeftinije od mullera.
U MANI 50% na trenirke, gornje i donje, ja jučer kupila starijoj 2 donja dijela baš lijepa po nekih 40-ak kuna, akcija je do 07.10.
Evo mi smo kupili Maxi cosi Cabriofix za 550kn :)
Osim autosjedalica ima još kojekakvih artikala
http://www.magicbaby.hr/akcije.html?action=preview