U WW ti Golden point ima 80% sniženje. njihovi badiću su stvarno jako kvalitetni, kupuju se odvojeno gaće i grudnjak
Printable View
U WW ti Golden point ima 80% sniženje. njihovi badiću su stvarno jako kvalitetni, kupuju se odvojeno gaće i grudnjak
Super! I cijena je odlicna! Hvala na info! :)
Jučer je malecku upikla osa na Sljemenu, pa su nam neki stranci pomogli s čudnom napravicom koju bi sad kupili a ne znamo gdje. Radi se o Sawyer Extractor pumpici za vađenje otrova, super je stvar, otok je doslovce smanjen (otrov je isisan) i zaista pomaže.
http://www.rei.com/product/407144/sa...actor-pump-kit
Ne kupujemo preko neta pa ta opcija otpada...
Zgodna stvar. I ja bi kupila.
Mi na kraju kupili preko Njuškala. Nevjerojatno da nitko u apotekama gdje smo pitali nikad za to čuo nije, niti se može naručiti. Doduše ne bi ni mi znali za tu stvarčicu da nismo doživjeli nesreću.
Gdje u Zg kupiti drvene kocke u kantici?
Imamo jednu kanticu s osnovnim oblicima a malac je vidio u nekom prospektu da postoje kantice u kojima su kockice u obliku stabla, kuće, crkve itd.
E pa mi tražimo te drugačije.
Gledali smo danas u Mulleru ali imaju samo osnovne.
ovo je kao da te tip pratio nas forum, oglasio je prodaju malo nakon tvoj posta LOL
to je za visekratnu upotrebu, jelda? guglam malo jer mi se cini korisna oprema za boravak u prirodi, ne bi se bas pouzdala kod uboda zmija, ali bar da pomogne da ubod ose ne upropasti dan-dva
ivarica, baš sam mislila na tebe, a ti ovdje
ti bi mogla znati, gdje kod nas kupiti pribor za istraživača-izviđača npr. da mu složim set koji sadrži kompas, povećalo, nožić, blat truć ...vidio je to kod jednog klinca ali ovaj je to naručivao s neta sa sto stranica pa sve potrpao u torbicu oko struka i ovaj moj se obesvjestio od divote
s neta mi je, naravno, kasno za naručiti
nešto mi zvoni da je ivar bio u izviđačima
ponekad stvari tog ripa, za boravak u prirodi, bude u Lidlu
Bokte, taj Lidl kao nekad Sutla Šenkovec :mrgreen:
ja sam ih (kocke) jučer kupila u lidlu i ima više vrsta ali samo osnovne
U čk-u je bilo i ovih sa kućama, stablima i sl...
Izgubila sam omiljeni Guzzini nožić za gulit mrkvu - zna li netko gdje ima Guzzini stvarčica? (gledala u Sparu nema, Merkator nema, Bella Forma nema)
pidzamicu za djecaka za vrtic a da nije preskupo
...baby ručnike i trljačice po povoljnim cijenama??
ima i u lidlu trenutno povoljnih pidjama.
i čarapa i tajica
nemam pojma
hvala :)
prebrzo otišo post
uglavnom, sinoć sam nakupovala štrampli, čarapa, leggingsa
bilo je i pidjama ali nam ne trebaju pa nisam kupovala
Trampolin na sniženju, ima li gdje?
lild ima nekava dodatna sniženja na neprehrambene proizvode. Mislim da ti je to među tim stvarima. Nije na tjednim akcijama- njih možeš vidkjeti u katalozima na webu
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl_hr
žene pomagajte!!! tražim plišanog delfina, malo većeg, nekih 40-50 cm, može i veći od toga...gdje ih ima? tražim za Zg (ako nema mogu naručiti iz drugih dijelova HR pa će valjda stići do petka)
http://online.konzum.hr/products/600...ristar-ov-1420
ovo ali u konzumu nema
Zna li netko cijenu Flik flak rucnih satova?
U slucaju da nam bude preskupo, da li ima negdje za kupiti imitacija tog sata?
vekericu???????????
dječji su od 260 na više u watch centrima...
a klasične treba mi za klince školarce?
Vekerica sam viđala kod svakog urara... po centru ih ima gomila.
Jesu li vekerice mehaničke ili na baterije? Ja bi staru mehaničku...