Rominka priblizilo se a cinilo se tako daleko. I ja jedva cekam januar da krenemo. Neka bude sretno draga ❤️
Printable View
Rominka priblizilo se a cinilo se tako daleko. I ja jedva cekam januar da krenemo. Neka bude sretno draga ❤️
Čula sam se sa Anddrijanom , trebam 500 mcg. U apotekama kod mene nemaju,mogu naruciti,ali stiže tek u ponedeljak, ali opet mi ne mogu dati bez recepta.
Organizovati sam se tako da ujutro krećem za Prag,pa ću kupiti kod njih.
Bolje jedan dan da platim više hotel nego da se nerviram.
Još čekam da mi Andrijana potvrdi do kad radi klinika nedeljom.
Endometrium je dobar, čini mi se.
Folikula sam očekivala više velikih,ali dobro, nadam se da će biti dobri. 3 su preko 11mm. Je li to ok?
Elvi, muci me kad poceti, ako npr.m dodje popodne, da li onda taj dan racunam kao prvi, i piknem? I da, estrofem 3x1, to je svakih 8 sati jedna ili? I ja, ko da nikad postupka vidjela nisam
evo i moj tsh koji je bio 2,4 sad je nakon 3 tj 2,13 uz 0,25 euthyrox sad mi je pojacao dozu na 0,37 opet ponoviti za 3 tj...ja zadovoljna:-)
nisam iz zg. jedno 270 km sam dalje ;) znas mozda kako radi privatno i gdje ga mogu kontaktirati? idem svakako po smrzlice u zg, pa mozda bi mogla iskombinirati nekako.
dobila sam bijeli recept za fragmin, pa sve si mislim da cu probati i bez amena mog doktora. koliko sam shvatila, ne moze škoditi.
jesam negdje dobro procitala da u pragu traze i nalaz od moje mame za trombofiliju? moja nije ih radila, ali nema lijepe vene. rekla je da joj se nije dalo ici po doktorima jer je ne bole...
Kaji hvala od srca za podrsku. Sad mi je Andrijana javila da je pričala sa doktorom i da je u redu da primim samo 250 mcg. Kaže da ne trebam zbog toga dolaziti ranije. Uf,sad opet nisam pametna. Da ga slušam ili ne?! Šta mislite?
Ultrazvuk je bio na 7 dan. Imam još dva dana terapiju,kontam da će do tad još porasti.
Baš se iskomplikovalo: te praznici, te vikend, sad ovo. Nek bude samo u tome steta.
Pozdrav cure, imam jedno pitanje za vas koje idete u postupke u Prag,pitam za prijateljicu koja ide na transfer u Prag u utorak,FET je u pitanju,kakva iskustva imate s Embryogen za poboljsanje implatacije??? Ona je u dilemi da li ga uzeti ili ne pa nas zanimaju iskustva. Hvala u njeno ime. Sretnooo svima
Sos15 meni su u ljekarni Filipović Zg bez problema dali ovitrell bez recepta. Uz protokol.
Ja bi vjerovala dr. Ali ako ćeš se manje živcirati i osjećati se bolje i sigurnije, odi dan ranije. [emoji16] bit će to dan više za uživanje u Pragu.
Poslano sa mog T04 koristeći Tapatalk
Rominka sretno u srijedu na putu. A u četvrtak ti želim jedan laganini transfer. [emoji39]
Poslano sa mog T04 koristeći Tapatalk
Hvala Elvi! Mi smo u Njemackoj, u malom gradu, tako da se takvi lijekovi moraju unaprijed naručiti i još bez recepta za dobiti je skoro nemoguce.
Odlučila sam vjerovati doktoru,nije mi bio problem ranije krenuti, ali mi je bilo glupo, nakon što je on rekao da uzmem samo jednu, onda na svoju ruku da kazem, ja bi sad ipak dve. Valjda on najbolje zna.
Rominka sretno! Javljaj razvoj dogadjaja i vrati se sa min. jednom bebom.
Ostalim curama takodje sretno!
Antonia Mia,
molim te podatke o privatnoj klinici pošalji Maritas preko privatne poruke.
Protivno je pravilima foruma navoditi ime, adresu i kontakte privatnih klinika. Znam da to radiš kako bi pomgla Maritas i drugim curama, ali ipak tako napisana djeluje ko jedna vrsta reklame.
Molim vas da pisete ako neko ima iskustva s Embryogenom???
Cure, jeste li nosili spavacicu i ogrtac za punkciju?
Sad sam se tek tog sjetila. U Sarajevo su u klinici obezbjedjene i rekli su da ne treba nositi,a ovdje sam zaboravila pitati.
Hvala Kaji! Srce si!
Bez čarapica ne idem ni u sred ljeta :)
Približilo se,pa sam se unervozila.
Rominka sretno na transferu
Darmar ja sa ga uzela pa nista...
Jel bi tko na histeroskopiji i scratchingu?jel pomoglo?
Zenice, ja sam i prosli put i ovaj odradila scratching. Sad cemo vidjeti.
Rominka, sretno ❤️
Hvala curke!
Draga Inesz, Imam 34 godine (muž ima 32) i do sada smo prošli dvije inseminacije u Citu. Sada bismo htjeli korak dalje. Spremiogram je uredan i muž nema problema, a meni je prestrucno objašnjeno u čemu je problem sa mnom, tako da nisam nažalost shvatila. AntiMullerov hormom ukazuje na smanjenu plodnost, pa vjerujem da je to to.
Na konkretne konzultacije nismo išli, osim što je u Citu ostalo na tome da idemo dalje na IVF. Pokušala sam e-mailom i poslala sam nalaze PFC-u i Pronatalu. Iz PFC-a sam dobila njihov standardni odgovor (nisu pogledali nalaze očito i vidim da trebam odraditi dodatne, pa sad to idem sredjivati). Iz Pronatala su mi javili da su proslijedili nalaze predstojniku klinike i čekam odgovor. Pisala sam i Citu, nisu mi je se još javili. Dosta smo zbunjeni sto i kako dalje, a očito je i otežano sto nam se bilo kakve konzultacije trenutno svode na e-mail, pa ide poprilično sporo. Sada sam u fazi prikupljanja dodatnih nalaza, pa u međuvremenu citam i vas u potrazi za nekim odgovorima. Moram priznati da je dosta zanimljivo pratiti vas sve ovdje, temu sam vec procitala od pocetka. Zapravo mi je najveća dilema je li nam Češka nudi više, jer smo spremni na veće financijske izdatke ukoliko bi nam omogucilo veću šansu. Pokušavam pohvatati postupke svih tih klinika čisto da probam usporediti i napraviti neku procjenu da li ići vani ili probati kod nas. Svaka pomoć je naravno dobrodošla.
Inače, iz Pronatala su mi poslali kompletan cjenik, pa ako bi pomoglo s moje strane, mogu ga copy-paste ovdje. Ima dosta stavaka, pa ga probam iskopirati ovdje sutra.
elvi i kaji, hvala vam <3
rominka, sretno!
sretno i svim ostalim curama..
Mi do sad nismo ništa od dodatnih metoda. Ali sad idemo sa svim dodatnim metodama jer imamo samo jednog smrzlića. Dakle i Embriogen + LAZT+ Embrioglue. I naravno držimo fige :fige:
Antonia Mia sve 5 :-)
Ali, žene, znate koliko je važno da ovu temu ne zagušujete sadržajima koji su za teme "Odbrojavanje" i "Nakon transfera".
Vikky,
piši poruke kako bi što prije mogla postati bez prethodnog odobrenja moderatorica.
Ovdje je link na Rodinu brošuru Neplodnost koja dobro dođe svima na početku MPO puta (a i kasnije).
http://forum.roda.hr/threads/84402-n...ure-Neplodnost
Cure hvala vam puno sto ste svoje iskustvo s Embrioglue podijelile. Sretno svima, da sto prije u narucju drzite svoje smotuljke ~~~~
Romi draga, sretnoooooooo :heart:
darmar, ja u fet-u uzela embryoglue, sad imam osmomjesečnog plavookog puzonju :zaljubljen: a starija curka iz svježeg postupka bez dodatnih metoda :zaljubljen:
Svima :ghug: i želim puno novih bebica na našem češkom topicu :heart:
Kako imate uredan spermiogram i do sad ste prošli samo 2 inseminacije koje su postupci niske razine uspješnosti-rijetko kad da su izgledi za živorođeno dijete u nestimuliranom postupku inseminacije veći od 10%, ove adjuvantne metode koje si gore navela, ne trebate ili još ne trebate :-)
Sretno svima
Pozdrav iz Praga ;)
Little ivy, sretno! Rominka kako je prosao transfer?
Ja imam samo dvije oplodjene jajne celije.
Pozdrav i od mene iz kisovitog Praga.
Kaji, dobro sam. Punkcija prosla bez problema,već sam poslijepodne išla u obilazak. Za sad dobro podnosim i utrogestan i prednison. Nadam se da će i dalje tako biti.
Transfer bi trebao biti u nedelju, ako sve bude u redu. Malo me uhvatio strah jer su samo dvije celije. Nadala sam se da će biti i za zamrzavanje, ali eto: nije se dalo.
Šta nam je sa Rominkom?