možda je tebi proletilo ali meni i nije baš.. ali znaš što je dobro u svemu ovome što ti je sad organizam proradio i lako ćeš ostati trudna odmah na prvom idućem postupku..
Printable View
možda je tebi proletilo ali meni i nije baš.. ali znaš što je dobro u svemu ovome što ti je sad organizam proradio i lako ćeš ostati trudna odmah na prvom idućem postupku..
Ma znam draga da tebi nije proletilo.. Nisam tako mislila... :-(
Jel to tvoj zaključak da je organizam "proradio" ili ti je to možda on rekao? Da se razumijemo, mislim i ja tako :-D
Hvala Sonja29! Vidim iz tvog potpisa da si imala dug put i da cekas curicu. Cestitam od srca! <3
m@tt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam se javiš sa lijepim vijestima!
Bubimitka :love2:da ti vrijeme što brže prođe i da sljedeči postupak bude dobitni:heart:
Duga30 super.... san svi nas... drago mi je zbog vas......
4mg u ampuli, dex se daje za alergiju meni prvenstveno ali kod težeg napadaja, senzibilizaciju, nakon transfera sam ga dobijala sva 3 postupka s razmacima od 4 dana i to po 12 mg ili 8 mg--
Kada sam dobila alergiju na inekcije Cetrotide ovaj postupak prije transfera također sam dobila 12 mg da prođe alergijska reakcija. Daju ga ženama kojima se radi transfer doniranih j.s. i isto tako kod transplatacije organa da organizam ne odbaci. Dakle to nije nešto što ja uzimam na dnevnoj bazi. Vrijeme alergija mi prolazi trenutno, nisam na ambroziju više alergična tako da se toplo nadam da što sam dobila, dobila, nema više;))
Hvala mari mar! Nadam se da ces nam javiti lijepu poduplanu betu! I jos vecu...
Evo ga, prijavljujem da smo od danas cekalice bete. :) doduse rekao je da je uspjesnost prirodnjaka maximalno 15%, pa da se ne iznenadimo previse ako ne uspije sad...
Na kraju nam nije dao heparin, rekao je da je ovo bio skroz prirodan postupak i da ga nebi davao prije pozitivne bete.
Da je bila puna stimulacija bi ga dao vec nakon transfera...
[QUOTE=M@tt;2166349]Evo ga, prijavljujem da smo od danas cekalice bete. :) doduse rekao je da je uspjesnost prirodnjaka maximalno 15%, pa da se ne iznenadimo previse ako ne uspije sad...
Na kraju nam nije dao heparin, rekao je da je ovo bio skroz prirodan postupak i da ga nebi davao prije pozitivne bete.
Da je bila puna stimulacija bi ga dao vec nakon transfera...[/QUOT
navijam za vas! samo pozitivno mislit, jedva cekamo vasu pozitivnu beturinu!
30.6. vadimo betu u subotu.
Inace dr.L. je na godisnjem od 21.7. pa sve do pocetka 9.mjeseca.
Ja krećem idući tj u postupak...ako sve bude ok moja beta bi kao bila za mjesec dana? Znači negdje kad L bude na godišnjem...tko će me onda voditi?
samo da i ovdje prijavim današnju beticu 192.9
Vrci, m@tt sretno i držim :fige: za velike bete....
Ma znam da ne radi postupke, ali što ako će mi trebati neko nadgledanje (tipa radi hipera ili nešto)?
Ma moram prestati razmišljati o svemu :)
Mari mar super! Cestitam!
Krećem s pikanjem danas, prvi uzv u srijedu :)
Djerekica u kojoj klinici ste bili?
evo, da čestitam još jednoj slavonki na pozitivnoj beti...:-D ivana101 BRAVO
ovo gore stoji, da si čekala KBO nikad se nebi veselili
bravo za Lučija :klap:stvarno ima dobar uspjeh
tikice78 želim ti brz oporavak...i barem jedno srce junačko
ostalima da im što prije oči vide troznamenkastu betu :
Cure jel itko ista zna za mpo u Belgiji? Cula sam da je velika uspjesnost,koja klinika jel itko možda bio?
Jel kod L-a netko morao odustati od stimulacije zbog prejake reakcije?
Nekako čitam po netu, uspio je izvući sve cure, nadam se da je to dobar znak i za mene
Vrci ne brini, zasto uopce razmisljas o tome?!
Meni je rekao da imam veliki potencijal i velike rezerve, bojao se hipera.. Zato me je gledao svakodnevno i po tome odredjivao terapiju.. Nista ne brini :-)
vrci pa šta je to bilo? nekako ne mogu vjerovati da imaš prejaku reakciju. ma ja vjerujem da će on to izvući , biti će sve ok.
Vrci,s obzirom da si pcos ne bih se usudila ulaziti u prognozu,meni su recimo punkcije sa po 15 stanica bile na granici izdržljivosti,a u stimulaciji u Mb kada su vidjeli reakciju na stimulaciju odmah su rekli da će to biti pod općom anestezijom.Mi pcos-ovke smo malo zeznutije,ali sretno svakako!
Ma danas mi je 5 dc, primila sam 3.gonal (poslije uzv-a, svaki dan uzimam jedan)
Na desnom jajniku već od jučer se vidi razvoj kaže on 7-8 folikula. Na lijevom koliko sam skužila nema ništa. Pa mi je rekao da ćemo polako i gledati se svaki dan. Jer da ako bukne, on se ne bi usudio raditi punkciju.
A sad ne znam što "bukne" znači.
Čini mi se da sam rano krenula s folikulima, ali ako lijevi zaostaje moglo bi biti ok. Valjda je samo htio navesti potencijalne rizike
"buknu" bi značilo da naknadno folikuli počnu rasti,a tada treba i njih ispunktirati
skroz je redu da si upoznata sa potencijalnim rizicima,no nadam se da će biti sve ok
Znači ako budu rasli ovi koji su krenuli to je ok
Ako se još neki sjete, onda nije ok :)
Ma bit će ok, nek on objasni sve što može biti, to mi je drago
Ja bas ne kuzim PCOS, ali vjerujem da ce on odabrati najbolju opciju za tebe, kakva god bila..
Sretno!!! :-)
Jes Vrci,upravo tako :-)
Cure, svratite na pdf Kampanja za hitnu izmjenu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Pročitajte što nam se sprema, aktivirajte se!
Ivana nisam ni primjetila od ove moje tragedije da si i ti uspjela i da si trudna! pa čestitam!
iskreno i od srca ti želim sreću do kraja trudnoće.. nek sve bude naj naj!!
Ja sam još na jednom gonalu...nikako da poštenije krenem. Na jednom jajniku i dalje raste 7 folikula, a na drugom mislim 1.
Namučit ću L-a očito :D