Evo sam da vam se javim..punkcija riješena...uglavnom je sve ok...izvadili mi 8 komada....sutra ostale informacije...malo boli u donjem dijelu trbuha al proći će..nadam se
Printable View
Evo sam da vam se javim..punkcija riješena...uglavnom je sve ok...izvadili mi 8 komada....sutra ostale informacije...malo boli u donjem dijelu trbuha al proći će..nadam se
jeej držimo fige za dalje!
Mary123 držim ti fige...ja idem u srijedu po lijekove...
Evo da vam javim....sutra ću znati jel mi transfer u srijedu ili petak....možda bude blastociste...:-D
Cure hvala vam na :fige:
Šaljem vam puno ~~~~~~~~~ za šta vam god treba...
Odlično ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice..... kolko ih je bilo punih, jesu ti rekli?
Nisu..da mi nemogu reci preko telefona...nadam se da ce izdrzati do blastocisti...kaj ak prekinu s razvojem tam u cet...hm...bolje onda transfer u srijedu..prosli postupak sam imala treci dan,dva zametka..a bilo pet folikula...kako vas je bolilo nakon punkcije?
Mary123,8js :-D super!nek se sad maleni razvijaju i :fige::fige: da ti ih uskoro vrate,ma nebitno koji dan.
a nakon punkcije,a bolilo je..meni je najgora bila ta bolna napuhnutost,a nakon transfera sve više.čuj ipak je to dosta invazivno tak da mora malo bolit,pogotovo dok imaš više js ko ti.lezi,miruj i samo laganini :love2:
Mary bit će sve ok ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Žužy to je 8 folikula...a mozda su dobre kvalitete kad ce mozda cekat do petka..a lezim,odmaram...jedino cu morat do zubarice..a laganini cu ici..:-P
ja skužila stanice...nisu ti rekli kolko js je bilo?mislila sam da to svakom vele,nakon punkcije svih žena za taj dan dođe sestra I i svakoj kaže broj.:neznam:
ma bitno da ih ima:-D
Svima je na papiru pisalo,meni je pisalo osam.e sad jesu jajne stanice il folikuli nemam pojma..zaboravia od prosli put..ma glavno da nekaj ima pa makar se i jedna oplodila...jedna ali vrijedna.hehee
sretno...ja sutra po lijekove.....:-D
bok..
meni danas 1.dc i 1. estrofem. od sutra sam pikalica :-D
u subotu, 6.dc prvi uzv
Ljubilice ja danas prvo pikanje, dakle pratimo se .
MAMI 2 već ćemo se sresti :love2:
hej!
samo da svima poželim sreću i uspješne postupke sa velikim betama!
puse svima i ~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god vam treba!
Evo curke još uvijek ništa...sutra opet zvati lab....sestra kaže da je sve dobro da zovem sutra kada će biti transfer....
mari navijamo za tebe !!! Drži se!!!
mary~~~~~~,:fige: da sve bude kak treba i uspješno ovaj put!
Dobila gonale od drugog do 5 dana ciklusa 6 dan ultrazvuk i cerotide po potrebi... samo ne kuzim te mjere drugi treci i cetvrti dan 3 ampule a 5. dan dvije ampule?
a sestra mi dala osam kutija gonala...pa sad valjda budem skuzila kak i kaj
Pilek zasto je nisi pitala . Ja sam imala menopure od 2. dana ciklusa islo je ovak. prvih 5 dana po 5 komada i onda po 3. Stavljala sam za 5 komada - 2 otapala i 3 praška, a kad je bilo 3- 1 otapalo i 2 praška. Nazovi sestru Irenu i pitaj ju točno kak moras smiksati sve i u koliko si sati moras početi, Sretno!
mari kako se ti osjecas?
Snupi a dobro je...boli po trbuhu koda sam radila trbušnjake...možda od kašljanja...jer me doktor na punkciji tražio da zakašljem par puta
Čula sam da to nekad kažu taman prije nego piknu,da ne osjetiš tolko:-)
Mary,jel ova punkcija bila lakša za podnijeti od prošle?
evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!:-*
Snupi rekla mi sestra da nek dodem tam buduci da blizu zivim...
Žužy vjeruj mi da je...nije jako bolilo...nisam skoro pobjegla sa stola...hehhehheheh..a ova bol po trbuhu će proći..prošli put me je bolilo jače...ležala do transfera i još dosta dugo nakon...osjećam se bolje
a dobila sam obicne gonale...
Curke koje ste bile na menopurima, jeste li imale kakve nuspojave? Mucnine, vrtoglavice, povracanje?
Ljubi,evo ja nisam imala nikakve nuspoojave,ak se dobro sječam..osječala sam samo jajnike.
Ljubilce jesi li se piknula ?
Jesam mami 2 - isla za 1.put u dom zdravlja, od sutra se sama bockam... Nit osjetila nisam. Al da mi "kuha dolje" itekako. Danas sam drugi dan na estrofemu i prvi na menopuru, sad jel vec moguce, neznam
Petak imam transfer..:-D....peti dan...blasociste me očito čekaju
bravo Mary ! Nakon dugo vremena i mi Petrovke dobijemo jedan veliki plusić i veliku beturinu!
Snupi nadam se da cu donjeti plusić i veliku betu....:-D
mary super za blastice. neka se ovako nastavi do kraja!
sretno svima u postupcima. nadam se da cemo popraviti statistiku nase male klinike 8-)
naše male klinike...:klap: baš tak!
hvala ti mary :heart:
Mary držim ti fige :heart:
Ja sam cila jadna...danas sam bila u petrovoj tj. jutros. Kod dr. R trebala sam podignuti lijekove..a on me poslao kući u Zadar da idem po uputnicu za 3d ultrazvuk koji će mi napraviti u petak..i još me pitao dali sam vadila amh...ja ga nisam vadila. Vadili su mi samo fsh,lh,estradiol, testeron, prolaktin..Ja sam sad uvjerena da će mi on dati da vadim amh i onda neću moći ići ovaj mjesec u postupak...Znate li nešto o tom? Kako mi nikad niko nije spomenuo AMH ...došla sam kući i totalno sam u bedu..spasite me sa bilo kakvom informacijom...hvala vam unaprijed