mislim da bi Petra trebala!!! ja ćem za tjedan dana!!
Printable View
mislim da bi Petra trebala!!! ja ćem za tjedan dana!!
jučer sam je vadila i to je bio 14 dan nakon transfera a gospođa beta je 625.:-D:-D:-D
Vauuu koja beta Petrap, čestitam :-)
Bravo Petrap!!!!
Čestitammmmmmmmm:lol::lol:
Jel ima još tko.....il sam ja sad na redu prva???
čestitam Petra!:-D nešto malo cura ima u postupku ?
Evo ja čekam. Danas mi je 5. dan od ET. Nikakvih probadanja nije bilo, a u prošlom dobitnom sam imala jako probadanja par dana nakon transfera:-(
kinki..ma nemoj još biti tužna.. znam da znaš sve točno kako treba izgledati i kako ti tijelo reagira ali možda je ovaj put sve drugačije..
i mene to čeka pa razumijem tvoj strah i tugu..
draga kinki...dobro ti tikica kaže...
ja sam do sada prošla 4 biokemijske i jedan spontani i svaki put mi je bilo drugačije...s tim da sad kad sam najdalje dogurala nisam imala apsolutno nikakvih bockanja i slično.
Čak sam i u bolnici završila na 2 tjedna zbog grozne hiperstimulacije a da ju ja nisam ni osjetila. Svi se čudom čudili kak me niš ne boli i kak uopće hodat mogu...
tako da samo hrabro naprijed...možda te baš sad bebica iznenadi :)
Kinki, ne brini previše! Sretno!
Evo me konačno na ovoj temi! Od danas imam na životnom čuvanju 2 mrvice, koje će izrasti u pišulinca i pišulinku!
3dpo, 1x8-st, 1x6-st, beta 30.4.12
Snekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti se želja ostvari
Snekica....držim fige!!!
Hvala! Sad opet čitam ovaj moj raniji post i baš se osjeti kako sam realna, zar ne?! :mrgreen:
Hvala vam svima:-) Joj nadam se da se moji Raja Vlaja i Gaja još drže doli....
Raja Vlaja i Gaja....baš sam se nasmijala!!! btw...moji se zovu Tornadosi!!!!:lol:
sneki ma realnija ne možeš biti.
prijavljujem jednu blasticu,malo ljenjkavu ,al je tu! Cura je!!!
Butterfly101 sretno~~~~~~~~~~~~~
:-DZa moju prijateljicu Aniiiiii kojoj je danas vračen osmostanični.....za njezinu najljepšu betu:-D~~~~~~~~~~~~~
Za sve Rodice i njihove prijateljice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Petrap molim te koji se test urina radila baš me zanima?
evo ja se i ovdje prijavljujem- danas mi je bio et 5 dpo 2 bc....
pozdrav cure, ja nova...
da li je netko imao jače grčeve 3dnt (7 stanični zametak) i od tada lagane pms-grčeve nadalje... danas mi je 8dnt, a da je rezultat bio + ?
do sada se nisu pokazali kao dobar znak barem ne tako rano...još se tješim ali mislim da ću uskoro procuriti...
svima koje čekaju želim dobre vijesti!!!!
snekica kako se držiš draga, danas nam je 7dnt....
butterfly, misliš 6dnt? :) Transfer je 0-ti dan. Ali ok, od 4dnt sam lagano napuhana, onako pravim se da sam u 3-4.mj. trudnoće :mrgreen:, stalno si mazim to ispupćenje i pričam s mrvama. Ove dane nisam stigla baš puno razmišljati o simptomima, osim nekih sitnih grčića, to je to. Ti? Uživaš? Već za 2-3 dana možeš i test napraviti, obzirom na blasticu.
e moja sneki
upravo sam po prvi puta od kada sam u postupku prolila jednu litru suza...kad sam stavila utiće primjetila sam nešto blijedo roza, tako mi svaki puta počinje menga....to je to, znam 100%, do sada me takva najava nije prevarila...pretužna sam i bojim se šta će bit kad definitivno prokrvarim za neka 3-4 dana,ali baš uvijek sam imala takvu najavu...koma sam
butterfly101, a da napraviš test prije konačne presude, mislim da nije rano jer ti je vraćena blastica. Jer koliko sam čitala neke cure su imale implantacijsko krvarenje. Vibram do neba ~~~~~~~~~ da ipak bude +.
buterfly a kad bi trebala dobiti, nije moguće da dobiješ ranije nego inače još sad u postupku i pod utrićima..
ma nije to ništa sigurna sam..
drage moje, evo definitivno sam prokrvarila 7dnt, mengu sam trebala dobit tek 28.04.
izgleda da mi se sve poremetilo!
sretno svim curama i šaljem puuuno puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivne testove i ogromne bete!
jesi zvala dr.? bilo je ovdje cura sa slučajem kao ti , na kraju se krvarenje smirilo i beta bila ogromna..
ma pričala sam sa sestrom i rekla joj da sam dobila 7 dnt, naručila me za konzultacije i nijeništa komentirala!
ja sam se pomirila jer to nije onako krvaruckanje, nego je stvarno prava m.
čudno mi je to , stvarno nisam nikad čula da je netko dobio na 7dpt..
a šta sestra zna.. probaj dobiti dr.
da blastica je bila
a joj žao mi je stvarno..
batterfly žao mi je...
tikice ja sam svaki put dobila ranije uz utriče
Butterfly, žao mi je! S*anje!
Butterfly, tako je i meni bilo zadnji put, zao mi je..:love2:
Cure, kako provodite dane nakon transfera? Ja sve laganini, tek u pon na posao... Pijem prenatal i "prefini" sok od cikle... Itko?...