Crvenkapo, malo vibra za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ slažem se s tobom, svima želim ostvarenje snova!!!!!!!
Printable View
Crvenkapo, malo vibra za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ slažem se s tobom, svima želim ostvarenje snova!!!!!!!
super vijesti
ma bit ce blastice to je sigurno....odlicno
Crvenkapo tu sam svako malo svratim, ali ne pišem baš.
A draga moja tebi još malo beta:heart::heart: ima da bude velikaaaaaa:heart:
Evo ja bila na folikulometriji jučer. Dobila sam štopericu sinoč u 20 sati i od četvrtka počinjem s utrogestanima a transfer mi je u ponedijeljak.....
Sara bit ce to prekrasne blastice.
kapice kako je danas.ja od jučer radim.sve laganini i bez opterećenja.
corina sritno sa smrzlićima.
Dragi svi ja vas sve skupa još jednom pozivam da nam se pridružite ovu subotu u našoj šetnji po centruZagreba. Znam da ste daleko, ali, možda netko ide put kontinenta, a možda se možete i dogovoriti za izlet!
Evo, imamo otvoren i facebook event gdje možete vidjeti par fotki od prošle godine, čisto za inspiraciju i motivaciju!
https://www.facebook.com/#!/events/526745720701549/
Vidimo se!
A popisati se i eventualno dogovoriti za društvo možete i ovdje:
http://forum.roda.hr/threads/79293-Z...ost-27-04-2013
sara :-D
crvenkapice, dobro sam valjda pojavilo mi se nešto smeđkasto prije par dana pa onda ništa i danas opet,pa sam zvala dr i otvorila bolovane tako da sam od sutra kući na mirovanju,nedam ja svoju mrvu!
corina sretno!!!!!!!!!!!!
Željkice šta ti je rekao dr. na to kad si mu rekla? Bit će sve dobro, samo ti odmaraj i čuvaj svoju mrvicu!!
ma to se meni prvi put pojavilo u petak ujutro a popodne sam išla na uz tako da me je pregleda i kaže da nema ništa,2 dana nije bilo ništa i danas opet,nadam se da nije ništa strašno,reka mi je da mirujem ako bude puno da zovem.
Željkice bit će to sve dobro, samo miruj, moja prijateljica je slično imala na početku trudnoće (prirodna trudnoća), dr. joj rekao da miruje prva 3. mjes. što je i napravila, a nakon toga je normalno sve obavljala, šetala..sve normalno i rodila je zdravu i lijepu djevojčicu koja će uskoro napuniti 5 godina!!!
Cure di se u St vadi AMH i koliko se čeka nalaz?
Išla bi to izvaditi ako užicam uputnicu od soc. ginekologa, ako ne, morat ću privatno!
Loly ja sam to baš nedavno vadila i da vadi se u centralnom laboratoriju na Firule, a nalaz se čeka točno 3 tjedna!!!
Fala cure, znam di je centralni lab., vadila sam tamo već krv, za nešto što u Zd nisam mogla. Ma ne daje mi se 400-500 kn za to pivatno, ako mogu na uputnicu. Jeste vi to vadile na svoju ruku ili po preporuci doktora?
Loly ja sam to vadila jer sam trebala ponoviti sve nalaze prije nego sam krenila u ovaj postupak jer su mi bili stariji od godinu dana. Al nije ti zgorega da to izvadiš da se vidi stanje jajnika.
ja sam vadila po preporuci doktora mislim da to svima da vadit,nema potrebe da ideš privatno i trošiš novce svakako češ čekat nalaz.
Željkice kako je jutros kod tebe?
Hoće, evo čekam :cekam:
Cure moje :-*
loly ne placaj to , vec po uputnicu os soc. gin i pravac firule, to nismo prije imali u st pa se placalo u analize , sa d kad se moze nisi luda placat ;)
nego kod mene zivi show omg, od 5dpt imam grcice do danas, 7dpt na 8dpt brljavljenje smeđe, pa stane pa krene pa stane , pa grcice i dalje imam, nekad jace nekad slabije ugl. ludim !!!!
jutros test dvi crtice ali....5 dan je od brevactida pa ?? ne znam .....ugl. ludim aaaaa !!!
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to ~~~~~~~~~~~~~~~!
Loly, Corina :bye:
TRANSFER sutra 3. dan :-D:-D:-D
sara :-D:-D ~~~~~~~~~~~~~~~ da se dječica čvrsto prme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toooo bravo,nek bude dobitni sa ogromnom betom na kraju
Hvala drage cure, Matty napisala sam ti na onom dr. forumu da se nadam da su to trudnički simptomi kod tebe :fige:, al budi strpljiva!!!
:yes::cekam: jedino nam to ostaje :-D
Kapice ludiš ti a ludimo i mi stobom :).ja mislim da je 5. dan od brevactida ok i da je on već "ispario". I vibram iz sveg srca da se mrvica lipo ugnjezdila i da se sve poprati sa jednom lipom trocifrenom veeelikom betom.ja sam upravo dobila brevactid pa cu pricekat koji dan i mozda i ja ovaj put pišnem koji testić ranije.
željkice kako si.jeli strogo mirovanje ili moze lagana šetnja.
sara ~~~~~~~~~ da se mrve čvrsto prime i nemoj zaboravit zapivat sa doktorom.
svim curama sritnooo.
Vedre nemoj test prije utorka molim te...5dan nije sigurno jel izašao...:*
I mislila sam uto - srida.:heart:
Kapice nadam se da ce i beta potvrdit plus ;-) Sara sretno sutra! Kako dr Poljak radi ovaj tjedan?
Ja tako želim uskočit u taj vlakić:dancingfever::dancingfever: al prva će Crvenkapa u petak!!!!
ja vas čekam u vlakiću idemo ćućućuću................
vedre dobro sam danas nema ništa,ne mirujem strogo al sve laganini.:fige: za betu da bude velika mora vrime je!!!!!!!!!!!!!!!!!
crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~ !!!!!!!!!!!!!!!!!! jel vadiš betu ujutro?
sara sretno sutra!!!!!!!!!!!!!!!!
matty,corina :fige::fige:
cure jel znate kad počinju vadit krv u staro rodilište?
od 7 do 9 mislim da vade :-*
Crvenkapo draga koliko je jaka ta potitivna crtica. Meni je jednom isto pokazivao pozitivno od brevacida 5dan ali je bila toliko slaba crtica da si se morao jako dobro zaledati da bi je vidio i to pod određenim kutom.
crvenkapice, to je trudnoca:-D, i znam da će beta sutra pokazati isto,
tko može čekati do sutra???;-);-)
Crvenkapo moja ma sigurno će biti velika beta :) ~~~~~~~~~~~~~