123beba prvotno napisa
anaši, to ti ne može nitko reći točno... ovisno o vašim dijagnozama i pretragama koje ćete morati obaviti prije postupka... Naime, ako ste se odlučili za VV moraš je javiti prvi dan ciklusa kako bi te sestra naručila za 8-9 dc na prvi dogovor i pregled. Nakon toga obično slijedi kompletna androloška obrada partnera pa kada to sve bude gotovo dolazite tvoj 3 dc vidjeti što i kada dalje... Na VV ne priznaju tuđe nalaze za muža pa vjerujem da ćete morati proći tu andrološku obradu. Nažalost, za nju se čeka dosta dugo (mi smo čekali 2 mjeseca). Kada su nam ti nalazi bili gotovi morala sam doći 3 dc te su mi tada vadili hormone, poslali nas na vađenje markera i utvrđivanje krvne gupe, Rh faktora i savjetovanje da budemo spremi za postupak... Nažalost, ja sam dalje na hormonskoj terapiji zbog štitnjače, no da su hormoni bili ok krenuli bi sa kontracepcijom i postupkom... Uglavnom, u našem slučaju je ovako... prvi dolazak na VV je bio u ožujku i da je sve bilo ok u srpnju bi mogli u postupak... Eto, samo da imaš neki vremenski okvir... no, ipak, vjerujem da je kod svakog para drugačije... SRETNO!