bubekica,žao mi je:love2:
muma, vibram za ponedjeljak i uzv :yes:
Printable View
bubekica,žao mi je:love2:
muma, vibram za ponedjeljak i uzv :yes:
Ja došla ispraviti šta sam napisala.baš sam blesava...mislila sam gore sta sam pisala na euthyrox a ne na estrofem.....malo sam pukla zadnjih dana :)))
sad sam tek pročitala... Bubekica iskreno mi je žao :love2:
Muma draga, čestitam ti po stoti put :-D
svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~
Nisi ti pukla nego si trudna
crvenkapica koji je plan? kad je beta da potvrdimo taj plus?
ANGEL_26, matty569, dino84, piki, vedre, mima32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za strpljivo čekanje plusića!
vatra, ljubilica ima novosti?
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za preokret u ponedjeljak!
jutros opet dvi crtice i to malkice deblja
e sutra je beta i dok betu ne vidim ne slavim :)
jos uvijek zna biti malkice smeđeg,
ali sta mene najvise brine je zasto boli trbuh, jer i dalje boli, nisu to grcevi i nije strasna bol,
da nije vm ?? kako tada boli ?
crvenkapice,ja ti bum poskočila za te dve najslađe crtice! :-D
Neznam za vm,ali nemoj sad misliti na to..trenutno se fokusiraj na pozitivan test,a mi ćemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepšu betu sutra!Svi ti grčići,"pms" bolovi su dobrodošli,nek si bebo slaže kučicu:-)
bubekica,zbilja mi je žao zbog neg. testa...ipak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak,nikad se nezna.
mima32,matty569,ANGEL_26,Vanesa,piki,vedre,dino84 :fige::fige::fige: za lijepu pozitivnu betu!
sara10, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za miran transfer!
kameleon,strašna drage moje,šaljem zagrljaj!
Muma,ja si bum nekaj spila danas za tvojeg mrveka,nek nam u ponedj. iznenadi doktora s velikim srculencem!
ANGEL,ti si jučer sanjala moju betu:x,vadila sam eto svoju zadnju betu u ovom postupku i sretna sam kaj je pala na 32.
Koje li ironije...uvijek se molim da je velika,da se dupla..sad sam samo molila da je dobro pala.Kaj ti je život.
joj crvenkapice ti odmah pomisliš na najgore pa mora malo boliti, super za 2 crtice samo ti izvadi betu i uživaj!
crvenkapice opusti se i malo uživaj u spoznaji: trudna si ženo! Sutra će beta biti lijepa velika i sve bude OK!
žužy draga, lijepo da je beta pala. Šteta da se tome moramo veseliti.
Evo :coffee: kad još nitko nije poslužio. Danas mi treba bar dupla doza koliko sam koma (od viška spavanja:-)).
Cestitam crvenkapiceeeeeeee...ti si trudna
Ajmo crvenkapice sad sve simptome koje imas....
znate sta sam sve prosla, strah me jako, nije mi bas normalno da boli 6 dana
ja mislim da vanm. baš jako boli, a sve ovo boluckanje koje možeš izdržati bez da popiješ tabletu je normalno za trudnoću pogotovo na početku kad se sve rasteže
glava me jako boli jel mogu popit lekadol ili lupocet,ili moram zvat dr da ga pitam?
sta se ima rastezat od 6dpt :D
nisu bolovi za tabletu mada mi je i doslo par puta da je popijem
bolovi su onak menstrualni, mada mene rijetko kad boli pred mengu ali takvi su slicni
a u mojoj glavi uvijek crnjaci ....
lupocet smijes , koliko ja znam
crvenkapice čitam i navijam za sutra. ~~~~~~~~~~~~ a to što boli ne znači da nije dobro. i nema veze što mens. bolove inače nemaš, ovo je drugo stanje :) (mene je boljelo ko pred mengu, a leđa su me otkidala užas.)
Kapice ~~~~~~~~~ za sutra
Ja sam na sedmi dan osjetila mučnine i pojačano lučenje sline i sljedećih 2 dana. Sutra mi je beta.
Joj Crvenkapo ma nije vanmaterična t. To su toliko drukčiji bolovi i jako jaki da bi skužila da je vm. Kod vanmatericne t. Ja sam krvarila i imala užasne bolove : crnilo mi se pred očima, nisam se mogla ispraviti od bolova i jos jedna karakteristika vm. ti je da te boli ljevo rame.Toliko jako boli da me je muž na rukama odnijo u bolnicu jer ja nisam mogla niti hodati.
Tako da si ti nama jedna lipa trudnica i ne brini sutra će beta biti velika :)
crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu, bit ce to lijepa brojka! :kiss:
http://forum.roda.hr/threads/79293-Z...ost-27-04-2013
prosecimo zajedno!!!!!!!!!!!!!
evo curke danas sam bila na transferu, od 3 js jedna se oplodila, kazu lijepa je :cekam:
beta 10.05.
nego dobila sam jos i inekciju koju moram si dat 29.004. decapeptyl, jel netko to vec koristio, za kaj je to?
a vama svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sto prije docekate svoje velike bete :-D
Clematis cuvaj mrvicu i sto vise strpljenja do bete.
Ja sam decapeptyl koristila paralelno s gonalima a ne znam to poslije transfera.valjda znaju cure
Crvenkapica, vm jako boli i jako je krvarenje. Ja sam imala ivf trudnocu i prirodnu trudnocu pa mogu usporediti simtome. Bili su isti, a u prirodnoj nije bilo utrica. Dakle, bolne grudi sa tamnijim "krugovima", napuhnut trbuh, lagana temp., cesto mokrenje, pojacana glad pogotovo ujutro i zelja za slanom hranom. A trbuh me je stalno boluckao kao pred m, tako da sam 2 tj. na poslu nosila ulozak posto sam cekala m, nije mi pala na pamet trudnoca. I vrtoglavice sam imala, koje sam pripisala proljetnom umoru. A eto imam dva lijepa sina. Sretno svima i da ste sve trudne!
Nisam ni ja svog pitala...
Pomoć pri implantaciji, iako nema baš puno garancije za uspjeh.
Crvekapice, draga moja, ti si nama trudna, i tako si mi dan uljepšala :-). Šaljem ti milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnu betu!!! :kiss:
volim vas sve
:heart:
i svima zelim sto prije + ,
znam kolika je ovo patnja , zato ne daj Boze nikome da duuugo u ovome pati, najprije zelim svim svojim curama koje su dugo ovdje ,da sto prije ostvare svoj san, i onima koje su prosle tugu i bol,izgubile trudnoce da opet uspiju, da se ne predaju:heart::love2:
decapeptyl sam ja dobila na 1.ivf na SD , ipak mislim ako ce pomoci da ce prije brevactid pomoci a daje se cini mi se zbog iste svrhe
evo da malo pošaljem crvenkapici za sutra i lijepu betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
ostalima također~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i puse!
crvenkapice puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu!!
draga crvenkapice, mislim na tebe :-*
Cure bok, ja sam posve nova i jako prestrašena :/ molim pomoć.. 23/4 sam imala transfer jednog emb (1cx u životu) i mirujem iako su mi rekli da ne moram ništa posebno ležati, no jučer sam peglala - nastojala sam da ništa teže od 1 kg ne dižem i nisam
sad sam pročitala ovdje da se ne smije peglati i sad sam sva u komi :/ :( i rasplakala sam se
nisam valjda nešto strašno napravila :( :(
Kapice ~~~~~~~ za veeeliku betu.da se trese forum
Drage cure meni danas bio transfer, vrećane 3 osmostanične mrve, a imam i 2 smrzlića!! Uz utriće, dr. mi dao ovaj put i Decortin tablete, koje pijem po pola ujutro i navečer do rezultata, jel imao tko iskustva s tim?
Crvenkapice~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra :fige: