Sandra, držim fige
Meni su 2 clearblue pokazivala + dok je IntimPlus pokazivao debeli minus..
Fingers crossed!
Printable View
Sandra, držim fige
Meni su 2 clearblue pokazivala + dok je IntimPlus pokazivao debeli minus..
Fingers crossed!
Sanda to je čisto igranje živaca za poluditi . Učini nešto ili test ili betu da znaš na čemu si.
Mene sutra čeka transfer blastica tko će preživjeti idućih 14 dana...
mare jako mi je zao:(:(sad malo odmori,glavu gore i naprijed hrabro
mare85 :love2: preporucam da ipak izvadis betu...
sanda koliko sam shvatila to uopce nije bio prvi jutarnji urin?? ne zelim te spotati, ali izludit ces se ovako. idi vadi betu. sad.
sanda najbolje da izvadis betu ovo je stvarno igranje s zivcima~~~~~~~~~~~~
Sanda,i moj.savjet je da izvadis betu..
Azzo parovi,neizmjerno.mi je zao i vjerujem da cete skupit hrabrosti i probati opet nesto.. Sretno!
A mene uzasno muci zatvor..trbuh me boli za.popiz.... Cepic jedva pomogne,namucim se uzasno..nadam se da to silno naprezanje ne moze nastetiti mrvici..mucim se uzas,ali nadam se da ce to sve brzo proci i da cu napokon uzivati u trudnoci..
Eto drage moje..sutra je ipak UZVi vjerujem da bude ok..
Svima saljem ~~~~~~~ za sve sto vam treba:)
Pusa
milasova pomoglo je jednoj trudnici koja je imala isti problem - pa - vrijedi pokusati - sirup od sljive i smokve - dopusten trudnicama, u ljekarnama imas. pije se navecer, ujutro show program :-)
~~~~~~~ za sutra!
Bubek,bas cu rec dragom da mi kupi,jedem ih ovako ali nista..pihem donat,secerim kavu na najjacd i nista..joj,koma..
Nisam mislila da ce mi bit ovako,ali eto,sta je tu je..idemo hrabro dalje
Milasova, nek ti dragi skuva kompot od suvih šljiva, nemoj pretjerivati sa šećerom. To je meni doktor rekao poslije operacije slijepog crijeva i zaista je pomoglo.
sanda, briši vadit betu!
:-)
jedva čekam da poskočimo :-D od veselja radi velike bete!
sanda cekamo lijepe vijesti:)
pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sanda~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milasova i ja sam pokusavala sa suhim sljivama koje su se mocile cijelu noc, nije pomoglo, ali ovaj sirup je odmah djelovao.
sanda bit ce to lijepa beta!
8
moja pada
nalaz za sat vremena...sad cu biti sigurna...je.... testovi! uh
pirica:love2:
sanda1977 želim ti najljepšu brojku na svijetu!
s nestrpljenjem čekamo sanada
sorry sanda
Pirice - žao mi je... iako je tvoja beta od početka bila mala,s premalim rastom.. sreća pa si prošla bez kiretaže...
Drži se :love2:
Sanda, ajde... srećom pa ćemo uskoro dobiti tvoj nalaz bete - ovih dana si glavna na forumu s najviše postova..... :lol:
a joj sanda, što nam priredi :drama:, sad čekamo s nestrpljenjem :štrika: iako ne sumnjam da će biti to lijepa brojčica
mare, pirica :love2:
petra,vjeruj da ni ne znam kako se zovem. LH trakica pozitivna,jasne dvije crte. nadam se da ce i beta biti
haha,kadauna,pa kad vi jedine znate o cemu pricam! kad to nekom drugom pricam,gledaju me kao da sam marsóvac! mnogh nemaju pojma gdje se odvija óplodnja! uzas
draga moja većina nas je bila na tvom mjestu znamo kako je bit će to dobro...
vidjet ćeš mene od sutra kad počnem simptom ovaj simptom onaj luda skroz 14 dana. nadam se samo da ću se jednog dana smijati svojim ludarijama
pisem s moba,pa malo kiksam pravopis...hvala svima sto me trpite ;)
dakle...:škartoc:... ja sam tek sad otkrila ovu temu...
pa da se predstavim i pohvalim: ja jučer 13dnt popiškila debeli, tamno plavi + :-D
obzirom da se + pojavio skoro prije nego kontrolna crta uopće ne sumnjam u točnost rezultata 8-), što više nadamo se oooogromnoj ß u srijedu!
sanda koliko ja znam test urina može biti samo lažno negativan, nikako lažno pozitivan, tako da ako je i samo jedan pokazao +, onda je to +! i ti si trudna!
obzirom da deeeebeeeelo kasnim na ovoj temi, evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima treba :kiss:
medonija čestitke ... baš lijep božični poklon
je, i onda mi netko kaže da Djed Mraz ne postoji :durise: meni su se najljepše stvari uvijek dešavale oko Božića ;-)
negooooo, nakon koliko je 1. uzv?!
joooj, ja bi htjela odmah znat da su oboje "živi i zdravi" :klap:
medonija cestitam od srca:):)
sanda svi nestrpljivo cekamo da poskocimo iako ne smijem skakat:):)
cure hvala svima :kiss:
sanda :cekam:
Ajmo sandaaaaa :fige:
medonija na VV je 1.uzv 28 dana od punkcije... to bi bilo na punih 6 tjedana.
beta je 188.4 pozitivna!
sandra bravooooo cestitammmmm:):):)