Lea nadam se da ce ti ovaj put bit dobitni ja sam već lagano počela smedarit tako da se jedino možemo nadati fet-u
A Testovi kako hoćeš ako imaš živaca,
Ja sam tu uvijek nestrpljiva
Printable View
Lea nadam se da ce ti ovaj put bit dobitni ja sam već lagano počela smedarit tako da se jedino možemo nadati fet-u
A Testovi kako hoćeš ako imaš živaca,
Ja sam tu uvijek nestrpljiva
Mrzim smeđarenje. Kod mene nikad nije bio dobar znak, ali kod nekih je ipak bila trudnoća.Meni se pojavilo zadnji put sedmi dan nakon transfera blastice, a obično se pojavi 9. dan. Sad već umirem od straha svaki put kad idem na wc.U svakom slučaju napravi test ponovno. Sretno! Nadam se da će ti FET ostati za sljedeće godine. Ja sam svoje smrzliće ispucala, a ako ne uspije opet u postupak.
Cure drzim fige
Pratim vas vec neko vrijeme pa evo da se i ja prijavim... 6dnt 2 7-stanicna embrija 3 dan.... Zasad sve ok svi simptomi kao i inace ali pripisujem sve utrogestanu...sta mislite mogu li test napravit 10dnt...???
Chiara možeš ali to je dosta rano za trodnevne zametke...eventualno ove najosjetljivije, od 10 ui, oni bi mogli pokazati već u toj fazi.
Uglavnom sretno, držimo :fige: za plusić. :)
Nisam sigurna za njega.
Ali Cyclotest ili Gravignost ultra jesu.
Taj digitalni test sam ja radila super je
Cure ima kakvih novosti?
Kod mene i dalje smedarenje danas 9dpt boli trbuh strah me Radit test ako ne procurim do sutra možda odem Betu izvaditi.
Sretno svima
Ema, kod mene ništa novog, ali tek je 6 dpt. ja očekujem smeđarenje od sutra pa nadalje, ako ga ne bude do nedjelje onda ću se tek početi nadati. Idem na wc svakih 15 min..... Probaj napraviti test ujutro.
Bi ja ali me strah
Smedarenje nije obilno to jos ništa ne znaci u prvoj trudnoći sam krvarila pa bilo sve ok.
Imala sam svakakve scenarije u svojoj mpo karijeri.
Mengu bi dobila čak i preko utrica, pa je jedan put nije bilo ni 5 dana poslije utrica i tako svega je bilo a najviše strahova.
Ako sam što naučila , znam da nema pravila. Kod svakoga je drugačije.Ja ga ne volim ni viditi jer je meni uvijek značio mengu, ali ja nisam imala nikad uspješan postupak pa ni ne znam bi li ga bilo i kod pozitvne bete. Kod masu cura, (a pratim već tri godine forume i načitala sam se svega) je bilo krvarenja, smeđarenja i bila je pozitivna beta, i to u razmaku od od 3dnt pa sve do 11dt i dalje. Kad sam došla na ginekologiju, ( nisam znala da se radi o vanmatreničnoj), ja sam rekla dr.znam da nije dobro jer krvarim. ( čista krv a ne smeđarenje) On mi je rekao da to ništa ne mora značiti. Tako da pravila nema. Bitno da ja i ti ugledamo plusić, pa ćemo dalje korak po korak.... Drzim fige za nas i naše mrvice!
Lea tebi i ostalim curama želim vise sreće, ja nažalost već curim.
Cure dali neko zna sto je sve potrebno za FET u Petrovoj ?
I koja bi debljina endometrija bila ok za transfer, bojim se da je endo bio predebel 13mm na dan punkcije?
Curke, nisam se javljala a ni citala po netu ovih dana, jednostavno sam se bolje osjecala, a i nekako mi je vrijeme brze proslo. Danas mi je 12dnt, sutra vadim betu, test svijetlo pozitivan.. nadam se najboljem, javim vam sutra rezultat.. drzte fige :-)
Lea, Ema, ostale curke saljem dobre vibrice i zelim puno srece...
Ema,mislim da je 13mm odlican endometrij. Moj je 2 dana prije punkcije bio 12mm, dr je rekao da je odlican.
Romeo, super za crticu! Ema, žao mi je. I ja ti se pridružujem. Večeras na toaletnom papiru male smečkaste točkice. ono čega sam se najviše bojala. isto kao i prošli put, točno u sat se pojavilo. 6dnt navečer. Ništa od mene ni ovog puta.
Romeo lajkam crticu jako :) Sad i dalje neka sve ide po p.s-u
lea13 & ema 1 žao mi je da je počelo brljaviti :love2:
Tnx cure, a jel to nebi mogla biti implantacija... ja vjerujem da ce sve biti ok i da ne krvarite jako..drzim fige...
Romeo, nakon onog ludila s js ova crtica je predivna! Zelim ti da beta pokaze lijepu brojku :)
Romeo sretno sutra!!!!
Rominka, daa ono je bilo strasno....puno sam mirovala i pazila na sve i svasta a opet laganini se vracala u svoj normalan zivot...i eto vidis, dvije crtice me razveselile...i nadam se da ce biti sve ok dalje...javim vam sve sutra cim saznam :-)
Lea13 nista jos nije gotovo. Beta ce pokazati pravo stanje. Mozda je to zaostala krv od implatacije. Drzim fige
Cure beta 25.09 danas 13dnt.
Nije dobro jel da?
Ponavljam u pon.
13 dnt blastica? Ne djeluje mi obecavajuce :(
za blasticu nisko :-/
ima iznimaka, ali u pravilu nije dobro
drz se i ponovi betu za dva dana
Da, blastica.
Romeo držim fige za najbolji ishod
Lea kakvo je stanje kod tebe jesi radila test?
Romeo, držim :fige: da sve bude ok
Lf2
Neznam dali trebaju Testovi na HIV i hepatitis jer mi vrijede do 7 mjeseca nisam sigurna kada cu ići na FET ovaj ciklus sad nemogu zbog posla možda idući ako ne onda tek u 9 mj.
Koji dc se ide na 1 uzv?
Evo cure da se javim! Cjeli dan sam bila u šopingu pa nisam stigla. Ja sam sinoć otpisala svoj postupak, ali mi se danas vratila nada. nakon što sam obrisala ono malo smeđeg na wc papiru sinoć nije mi se više ništa javljalo, čak ni danas cijeli dan. Jedino kad sam stavljala utriće ostalo mi na prstu malo žučkastog, ali ne smeđeg iscjetka. Do sada bi mi se taj iscjedak od svoje pojave uvijek samo pojačavao, a nikad se smanjivao. pa mi je eto to vratilo nadu. test sam bezvoljna napravila sinoć pa opet jutros 7dpt i naravno bio je negativan. Ali nakon nekog vremena mi se učinilo da se pojavila neka sjena na mjestu gdje treba biti crtica, i to samo na ovom jutros a na onom sinoć ništa. Test je zapravo ona trakica one pregnancy strip test. ne zanm koliko je ona osjetljiva, ali mi do sada nikada ništa nije pokazalo, ni sjenu a napravila sam ih stotinu, osim naravno kad sam bila trudna. Ali mislim da nije ni moglo pokazati, mislim da je 7 dan ipak rano. Sad se mislim bi li radila sutra ili ne.
Ema, za FET ti trebaju brisevi i hepatitis( ali samo tvoji, ne i od muža), moj dr. ih drži valjanim 6 mjeseci. Ideš na ultrazvuk ovisno o tome koliki su ti ciklusi. trebalo bi krenuti od . dana, ali ja idem od 10., jer imam duže cikluse i nije mi ovulacija nikad prije 14 og dana. Uglavnom prati se rast folikula, otprilike svaki drugi dan i čeka se da on pukne. Kad pukne to se smatra danom ovulacije, dakle nulti dan a peti dan ( jer ti imaš blastice ako sam dobro shvatila) dolaziš na transfer. I ako prežive odmrzavanje obavš transfer i to je to! Nema pikanja, nema punkcije, čisto blaženstvo, samo mi je najgore ono iščekivanje jesu li mrvice žive i hoće li biti transfera.
Lf2 , kad sam se već raspisala evo da i tebi odgovorim. ja sam radila kariogram, ali u Splitu. Ne znam je li ZG ista procedura.Imaš detaljno na temi kariogram ( roda i forum) opisana moja iskustva pa pročitaj, da ovdje ne skrečem s teme. Uglavnom, vadiš krv, nakon pet dana zoveš da vidiš da li podigla kultura, ako je onda dobro , ako ne onda moraš ponovo vaditi. Ja sam čekala rezultate sedam mjeseci, a trebali doći za dva i po mjeseca,ali kažem to je Split,ne mora tako biti i na Rebru, ispalila sam tamo na živce.... :gaah:
Romeo nemora biti da je gotovo, negdje je bio link na stranice sa izracunom bete po danima i za blasticu 13. dan bi trebala biti oko 32 tako da jos nista nije izgubljeno.
Ja sam na Rebru kariogram čekala 4 mjeseca. Ali bilo je ljeto pa možda zbog godišnjih.
To se ne odnosi na dan nakon transfera, već nakon ovulacije.14 dan nakon ovulacije je zapravo 9dnt blastice i beta bi trebala biti 48, 15 dan 59, 16 dan 95, 17dan 132, 18 dan 292 itd.Dakle 13dnt blastice odgovara 18dno. Ali to je ako se sve odvija školski, a svaki organizam je jedinka za sebe. Možda je jednostavno došlo do kasne implatacije. Beta nije baš njbolja, ali bitno je da se povečava i pravilno dupla. Koliko sam pratila forume bilo je i manjih beta, pa su se pravilno duplale i sve završilo ok. Samo sad nisam sigurna koji je to bio dan nakon transfera tj. ovulacije.
Lea13 totalno si me razludila sa tim ranim testom... Buduci ja nikad nisam koristila taj sa crticama vec digitalni i nema dileme onda jutros napravim cyclotest 9dnt (znam da sam nenormalna al jbg) i pojavi se druga crta ali puno svjetljija od prve... Sta to znaci....???
Cure moje, dobro jutro!!! Meni je danas 8dnt dviju blastica, i napravila sam jutros ne jedan, već tri testa.( ona trakica o kojoj sam jučer pisala) Na sva tri se pojavila druga crtica, svijetla, jako svijetla, ali vidljiva. Jučer je bila samo sjena koju si mogao vidjeti samo pod određenim kutom, ali se tek nešto naziralo.Mislila sam da sam luda. Danas je, čini mi se i poprimila mala roze boje. I da, pojavile su se u kratkom roku, čim se trakica malo osuši. Smeđarenja zasad još uvijek nema, nemam temperaturu,nemam nikakvih bolova pa čak ni one pred mengu. Sad me to brine! Brinulo bi me i da ih imam. Ja se cure, niti mogu veseliti, niti vjerovati. Predobro je da bi bilo istinito.