Imat ću ja ali vjerojatno tek početkom veljače, ako ne nađeš do tada. Taman sam skupila za svoje. Malo je zeznuto što treba 30€ za jedan bod pa ako ti je račun mrvicu manji od tog iznosa ne dobiješ ništa.
Printable View
Jel bojkotirate u petak dućane?
Da, a imamo i temu o tome: https://forum.roda.hr/threads/28618-Ne-kupujmo!
Da
Lidl ima u aplikaciji upitnik prema kojem bi kao trebao sastaviti ponude, i stavila sam da me alkohol ne zanima, oni redovito u ponudi imaju 2-3 alkoholna pića i 2-3 gazirana.
Jučer sam mislila imat ću vremena da uzmem kobasice u mesnici i zaboravila da rade skraćeno subotom, otišla u Bosu, uzela To je to NTL-a, pučka kobasica, ne sjećam se kad sam nešto takvo uzela, preloše.
U Bosi u četiri mj što su otvoreni promijenili već 15 trgovaca. O čemu je tu riječ? Zaposle ih na određeno na minimalac uz potpore ili kaj? 7 od 10 radnika im budu stranci, onda u večernjim satima još zaštitar
Ma gledam sa strane onih koji vode taj boso, također su dva u blizini i jedan je puno uredniji i ima friškije povrće, mada se i tamo ljudi vrte ono svaki drugi tjedan novi trgovac. Još što je čudno je da su u cijelom mjestu sve trgovine zgurane naprijed, ima smisla zbog glavne ceste, ali opet nijedna trgovina na začelju. Baš nijedna.
Da ne bude da uvijek jamram, moram pohvaliti lidl za dvije stvari a to je meso koje sad imaju hrvatsko u ponudi, u škrinjama, i raznovrsne stvari kao sushi set, što je bio na popustu, djelatnici su im baš pravo ljubazni i dragi, ne znam jel samo u mom kvartu ili inače.
Zna u Lidlu bit super stvari.
Pa jel se sjećate da se ovaj topic originalno zvao "Preporuke i kritike proizvoda u Lidlu", pa je onda zbog sprječavanja reklamiranja preimenovan na "supermarkete"
Jel to krenulo nakon one hajke s lidlićima? Kaj je to uopće bilo više se ne sjećam u grupama se rugalo lupilu marki il kaj?
ne, puno puno prije
kod nas se samo hvalio Lidl i lupilu i lidliće smo promovirati :mrgreen:
al onda su se počeli spominjati i drugi marketi, pa se radi političke korektnosti preimenovao topic. al originalno je bio upravo Lidlov.
ove boso trg imaju super čudnu vibru... dakle frajer koji usred dana kupuje žesticu bombicu u drugoj trgovini i dok je stajao u čekaoni krenuo je galamiti na nekog tipa koji je kupovao duhan preko reda, na baš ružan način da sam mislila da će svaki tren fizički okršaj jer mu je baš to i najavio, trgovcu je rekao samo mu prodaj pa će vidjeti kad izađe van,... istog su zaposlili u bosi kao stražara... damn, sva sam se scimala kad sam ušla i vidjela ga da sjedi kod čipsova na kašeti
trgovkinje su im isto uvijek neke prestrašene
Ja znam samo Bosu na početku Srebrnjaka, zađem tam kad idem na Vuk Vrhovec , nisam stekla da je neobično tam, ali tam idem jednom u godini . A možda se razlikuju pravila od dućana do doćana
Msm da ih zato ljudi ili zaobilaze ili se ponašaju ko go**a. Jako jako čudna atmo, do sad nisam dopuštala da to utječe na moj izbor, al ne znam, baš ono, ne valja...
Ovo je doista zadnji put da ulazim u Boso. Nisu pos popravili od jučer, isti cuger ujutro u jednom bosu, popodne u drugom, nemaju uopće mušterija i on odmah za mnom po trgovini, to mu je već treći put, nema nikakvog razloga da se ponaša kao da sam potencijalni kradljivac, ne bauljam, ne zapričavam, ne vonjam i ne maltretiram trgovkinje. Fuj, zgrožena sam.
Pa odi u drugi kad si rekla da je drugi blizu tog
Pa jelena pa daj čitaj isti frajer radi u oba i sve je isto u oba, ...
Zadnji čavao u lijes mojim odlascima u boso su plesniv limun i plesniv đumbir. Na prvu se nije činilo, dođem doma i lijepo iznenađenje.
Jel neko zna jel kupon u lidlu tipa 15% jeftinije brašno vrijedi samo za jedan jedini komad brašna odnosno jednu kilu ili više komada?
Pise ti na svakom kuponu. U aplikaciji nađi taj kupon i klikni na njega. Meni trenutno nema brasna ali na svim drugim mi piše: maksimaono 1 put bez ograničenja na broj artikala po kupnji.
aaaah pa super
dax 0.23€ po komadu spužvice
vileda 1.75€ po komadu spužvice
ista trgovina, konzum, ista veličina spužvice
u čemu je štos? ja sam frapirana
to je... 7.6x veća cijena proizvoda
ovo je tak neki osrednje veličine
spužvicu se ionako mora zamijenit izderalo se ono gore il ne, tak da jaaaa uopće ne razumijem
Ma budi sretna da uopće ima tih jeftinijih proizvoda. Pogledaj konzumov katalog pa ćeš vidjeti hrpu jeftinih proizvoda, poput mesa i ribe u rinfuzi, a koje drže u samo nekoliko najvećih konzuma. A ista ta vrsta mesa, samo što je unaprijed zapakirana, košta ponekad i duplo više. Ono, moraš proučavati svaki lanac kako funkcionira ako ne želiš da te oderu na ovakvim glupostima.
Vileda je kvalitetnija i diže traje. Simple as that.
Daxovih ce potrosit nekoliko dok ce 1 Vileda jos uvijek trajat. Dodje ti na isto.
Meni lidl izbacio da sam uštedjela 26€ u prošlom mj. Kaj je to moguće? Imam neki osjećaj da napušu cijene pa tobože spuštaju... a opet bolje nego prije kad nisam koristila karticu lojalnosti... cijene su ionako svuda više manje iste.
Gle možda si više trošila i dobila koji gratis proizvod, uz to ako aktivirate kuponeisto nose određeni broj novaca i kad se sve zbroji ispadne nekaj
E sad išla vidjeti moj konto - 5.nešto. išćačkat ću
jesam jesam, bile su nagradne igre i općenito sam zadovoljna njihovom aplikacijom, sad su uveli još neke nove stvari
Sve je stvar prioriteta. Ako uopće ideš u Lidl tih par klikova isklikaš u liftu od garaže do trgovine. Mogla si to isklikati za manje nego što ti je trebalo da ovo pročitaš i odgovoriš. I da, uštede su stvarno značajne, naročito ako se radi o skupljim proizvodima. I nije samo Lidl takav, i DM i Muller moraš prvo isklikati.
Nego, skužila sam prošli put da u Lidlu personaliziraju te kupone, MM i ja dobijemo različite. Eto, informacije za one kojima se da baviti time.