Prijavljujem transfer u nedelju. Malo trtarim hoce li izdrzati jos 3 dana ali uzdam se u procjenu predragog biologa.
Printable View
Prijavljujem transfer u nedelju. Malo trtarim hoce li izdrzati jos 3 dana ali uzdam se u procjenu predragog biologa.
Taco, ~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice-blizance!!! Savršeno!!! :-D :-D
Taca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice! :klap::klap::klap:
taca to su super vijesti! ~~~~~~~~~
Enya prekrasno :heart: baš se vidi da uživaš u svojim dečkima.
taco, jako se veselim!
Taco, navijam za tvoje mrcine (namjerno neću reć mrvice) i za nedjelju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ PUSA!
za Tacine blastice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Taco ~~~~~~~~~~ za nedeljne blastice
Mojca idem pitati mamu dal ima još koju flašicu
Ove mrcine su me bas nasmijale.
Mojca, kako si primala Choragon u Citu? Kada i koliko ij?
taco ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dupliće u nedjelju!!!!!!!!!!!!
Za tacu :-D i sve ostale koje su u akciji ili upravo pred njom, svim srcem :heart: ~~~~~~~~~~~~~~
Cure, poklanjam 15 ampula Decapeptyla, pa prvo nudim članicama svog kluba, ako kojoj trebaju (molim da se javi na pp, ne stignem pratiti forum redovno :-(). Kvaka je u tome da im rok ističe za mjesec i pol, odnosno do kraja 4 mjeseca. Ne znam može li se i on koristiti dva-tri mjeseca po isteku roka, kao što su mi za Menopure i Gonale rekli... :-|. Navikla sam se na prizor njih u donjem pretincu frižidera (koji je rezerviran za lijekove), tako da nisam ni gledala do kad vrijede...
taco, dobro je, dobro je...čekamo nedjelju i ~~~~~~~za blastice
Shanti :heart:
Shanti tako te je lijepo vidjeti! Nedostajes mi na forumu, a bome i na blogu. ;-)
Sto se Decapeptyla tice moze se i on koristiti jos neko vrijeme nakon isteka roka. Osobno sama to iskusila i sve je bilo u redu.
taca70 grizem nokte do tvog transfera i bete!
Tiki, Aurora :heart:
Večeras reorganiziram smještaj lijekova (jer mi se čini da je vrlo blizu trenutak kad bi curičica mogla otvoriti ladicu u kojoj su) pa sada konstatiram da mogu ne pokloniti, kao što sam mislila, nego odnijeti u ljekarnu baciti Suprefact (istekao prošli mjesec, a bila sam uvjerena da je njemu rok još dugo), ali ako nekoj treba Klomifen, imam jednu cijelu kutiju i još dvije tabletice na jednoj pločici, znači ukupno 12 tableta. Nevjerojatno, ali rok isto travanj ove godine. :mrgreen:
taco ~~~~~~~ za nedjelju!
da se nadovežem na Shanti, ja dobila Ovitrell od jedne prijateljice, rok je 02/11. ona mi je rekla da je već prije provjeravala i da se može koristiti još koji mjesec nakon isteka. jel netko od vas možda imao sličnih iskustva?
Ja sam danas obavila pregled, jučer ipak nisam uspjela zbog posla, danas 8 d.c. folikul 18-19 mm na desnom jajniku, endometrij 11 mm. Večeras štoperica u 23h, a u subotu puncija (naručena u 8h) ako ne pobjegne. Nekak mi se čini ovo kasno u 23 h, ali tako mi je sestra rekla, mislim da se daje intramuskularno (tj.u guzu). Radila test s LH trakama, jučer blijeda crtica, dana jača, ali čini mi se ne kao kontrolna.
Šaljem vibre za Tacine blatice u labu ~~~~~~~
Aenea, ~~~~~~~~~~~ da folikul izdrži do subote i za uspješan IVF. Mene je jednom naručio dr K u 21,30 za štopericu, ne znam zašto tih sat i pol prije (valjda zbog prethodnog ciklusa u kojem je folikul pobjegao). Tad nije bilo kasno, ali na žalost niti dobitno. Svakako inzistiraj da te što prije punktiraju da ne pobjegne kako se meni jednom desilo (iako sam nakon toga bila prva na redu, zapamtili me, pa čak i anesteziolozi čekali u hodniku).
Anaea40, meni to ne djeluje lose.
M arta, spremas se za put? Mislim da s Ovitrellom nije problem ako je malo stariji, niti jedan lijek se ne tempira bas na rok trajanja samo ako je pravilno skladisten.
Anaea, meni je dr. rekao da se kad postoji opasnost da folikul pobjegne štoperica daje malo kasnije tako da ovih 23h zvuči u skladu s tim. Ja ću se ovaj put isto držati toga. Sretno!!!
I mi ćemo u lov, sutra imam opet UZ, moguća punkcija u ponedjeljak.
Shanti :heart:
Charlie evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:!
taca70, sutra putujemo, danas još jedan UZV.
sretno u nedjelju!
M arta, sretno!!! Ti i Mare se baš mimoilazite, možda se sretnete na nekom odmorištu :-)
Taco,~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poseban :* dragoj Shanti i njenoj curki
M arta sretan put i vrati nam se sa jednim putnikom više, a može i dva :love2:!
hvala, ne bi imala ništa protiv dva putnika više! :-)
a zato se mare ne javlja na forum :-) puno ju pozdravljam! :heart:
m arta sretno!!!!!
Taco, Anaea, putnice ~~~~~~~~~~~~!
:heart:
Napisat ću kao Mojca - taco, anaea, putnice~~~~~~
Charlie :klap:~~~~~
anaea40, zvuči jako lijepo, ali kako to biva u prirodnjaku šansa je 50%, ranije bi bilo prerano, a ako je ulove bit će nadam se jako lijepa.
I ja se već nekoliko dana pitam što je s tikicom_69??? Možda se već radi nešto konkretno?
:lol: ja mislili tiki na tebe. A ujedno me zaista znima i gdje je tikica. Vjerojatno hvata zalet. U zadnje vrijeme mijesam imena (taci npr. kazem tanjam). Da je bio transfer rekla bih da sam trudna
aleksandraj he he :lol: ... a mene zbunjuju avatari, mislila sam da je andream u pitanju i uvjerena sam bila da je andream rekla tanjam umjesto taca, i zamalo sam ti se obratila pogrešno :mrgreen:, ajde nek' nam taca prođe kao tanjam i svi sretni i zadovoljni. Ja sam trenutno bez pravog plana, jedino sam sigurna da neću žuriti u postupak ako će ga uopće biti.