očito svako ima svoj protokol prije protokola s lijekovima.. vidim da se taj amh dosta često spominje i već sam par puta razmišljala kako to da ga nisam i ja vadila :zbunj:
Printable View
očito svako ima svoj protokol prije protokola s lijekovima.. vidim da se taj amh dosta često spominje i već sam par puta razmišljala kako to da ga nisam i ja vadila :zbunj:
Ljubilice ja sam u nedjelju u 7 i 15. Kako ide pikanje ?
Ni ja nisam radila amh, bubaba možda i nije loše napravit ga, sad kad malo razmislim i ja se pitam na temelju čega mi je dao protokol?
Mary,sretno!!
Jel ostalo sta smrzlica?
Evo da i svima pozelim.srecu u postupku:-)
Vidim da vas ima dosta..
Vidim da ti nitko ne odgovara pa ću ja dijelom jer ne znam kako to sve ide s Petorvom. Mogu ti samo reći da će ti nalazi koje sada napraviš vrijediti i za 6. mjesec. I AMH stigneš napraviti do 6. mjeseca. On, koliko znam ne spada pod osnovnu pretragu. Po meni je važnije napraviti osbovne spolne hormone i hormone štitnjače, te prije postupka vidjeti stanje s antralnim golikulima. Meni su AMH u Vinogradskoj dali vaditi tek nakon dva odrađena postupka kad se vidjelo kako loše reagiram na lijekove (a i starija sam od tebe). Tako da nemoj biti toliko nestrpljiva, sve ćeš znati 27. kad se pojaviš u bolnici.
A cure, dajte odgovarajte drugima ovo je pdf za prikupljanje potrebnih informacija, ne za chatanje, vibranje...
Milasova hvala....nemamo smrzlića...oplodili 4..ali su dva stala sa razvojem....
Fm rijesena, dr. R kaze da je sve jos malo, menopur i sutra, fm opet u pon kod svoje doktorice
ja im nisam imala nista pametnog za reci jer ja takva isustva nemam. Ja nisam bila ni prije uzv na mjerenju maternice . Hormone sam vadila na svoju ruku, amh me nitko nije ni tražio, mozda zato jer sam prije bila kod tog doktora na laparo i histeroskopiji. Tražio me je samo protokol iz Mba.
MAMI 2 pikanje ide bez problema, jedino mi je napeto kad se pikam na poslu, stalno cekam da neko ne udje u trgovinu :gaah: al u pravilu je ok. Kak tebi ide? Sretno sutra
Evo nam je dan poceo sa placem:((
molim vas koliko mozete uplatite maloj Nori....svaka minuta je bitna za spas zivota lipe srecice,a to mi bar ovdje znamo....
Stvar je stvarno hitna....drzimo joj fige!
http://m.dalmacijanews.com/article/?...ticle-id=46843
Jutro !
Bla na uzv , 8 dc, na lijevom jajniku imam cistu 20 i nešto sa 30 i nešto a ostali folikuli još mali , sad 2 dana menopura i u utorak uzv pa ćemo vidjet.
možda milimetara?? hoće li to smetati u postupku? ja sam opet sutra na uzv
ko je danas dežuran?
DA milimetara, , ne znam šta će bit dalje, više ću znat u utorak. Na znam kako se zove ovaj kaj je bio dežuran.
jučer je bio dr.Radaković, stariji doktor, skroz sijed
ja ti neznam ništa o cistama, nisam nikad niti imala, hvala bogu, al vjerujem da će biti dobro
Ne znam ni ja , meni je ovo prvi put da imam cistu .
Anddu - hvala!
Snupi - da, idem opet u Zagreb 27.02 - tako me je naručila sestra Iva- a 30.01 sam bila na prvim konzultacijama.
Htjela bih još jedan put pitati sestru Ivu - nisam se snašla, a ova pitanja/neodumice su mi došle tek kasnije. A htjela bih je pitati i kakvu uputnicu trebam i ako zna, da mi kaže koje će to pretrage biti.
Je li možda koja zna koji je njezin broj? Ili zovem na (0)1 4604-723 ?
Jutro svima!
jel trebaju uputnice za Rh, KG i hepatisise...?
ili samo se ode u Petrovu 3 i to se zbavi?
Hvala na odgovoru :)
nalzi su gotovi za cca koliko?
kroz 7-10 dana....
Cure, može mala pomoć, da ne tražim sad po temi unazad - kakva je procedura za spermiogram?
Prije se nije naručivalo, no mislim da sam negdje pročitala da se sad naručuje u Petrovoj, pa me zanima koja je procedura - broj telefona, koliko se u prosjeku čeka ta pretraga...?
Honeybee za sve se sada naručuje.
Nisam sigurna jel i to ide sada s mailom ili možeš telefonom.
ja sam mm naručivala telefonom.... ovisi kolika im je gužva, mi smo najeviše čekali okoo mjesec i nešto, a najkraće 10 dana...
honeybee moraš se naručiti i mi smo se naručivali telefonski, teta je malo bila živčana, dala nam neki termin pa sam rekla da mi je hitno i pomaknula na 10 dana prije, čekali oko mjesec dana na termin, imaš na stranici Petrove brojček
uglavnom, fm odrađena; lijevo 11,13,14,11 desno 11,12,12,11 i nešto 0.75 nisam skužila kaj. zaboravila sam pitati za endić, a nema veze.
ugl. danas i sutra po 2 menopura, srijeda opet fm.
doktorica ne očekuje prije vikenda aspiraciju...
ispitala sam ju za se svoje trenutne simptome i rekla je da je sve ok, da su mi jajnici bombardirani od silnih hormona (bole me cice, peku bradavice, trbuh duplo veći, vjetrovi za popi..it.... živce da ne spominjem :mrgreen:)
eto toliko za sad
anka samo zovi i pitaj, ona je ugl na šalteru između 12-14h :-)
Ljubilice odlično !
MAMI 2 kak je kod tebe stanje?
žužy zar bi mogao biti toliki na 8.dc?
Cure, žužy, ljubilice - hvala!
Čula sam se s sestrom Ivom - ali ona veli da mi je dok trebao dati jedan dodatan papir na kojem je trebao označiti pretrage koje se od mene očekuju - ali ja taj papir nisam dobila. Uglavnom rekla mi je da zovem sestru Sanju (mislim da se tako zove - ili samo Anja - nisam skužila - jer sam zvala vani u hodu) - ona mi je rekla da jednostavno dođem, da će raditi neke pretrage koje bude smatrao potrebnim kad pogleda moje hormone, briseve i dr. Da ponesem uputnicu za pregled i uputnicu za 3D-ultrazvuk, jer će mi to biti 19. ili 20.dc ili 21.dc a to je idealno za 3D. Ali da mu naglasim koji mi je dan ciklusa.
Uglavnom - nije greška. Na kraju je dobro ispalo - a šta bi da je taj 27.02 bio moj 8.dc ili sl. - onda bi sigurno opet morala dolaziti zbog tog ultrazvuka. Uf. Dobro je. :-D
Ljubilice - je li ti odbrojavaš? Iskreno se nadam da će ti veljača donijeti dugo isčekivani +!!!!
anka super da si rješila onda postoji mogučnost da se vidimo u Petrovoj u 6. mjesecu! ljubice lijep broj folikula imas daj nek tak i ostanu da imas što više toga za aspiraciju.
Drage moje evo da i ovdje izvjestim o svojoj beti:559.93 :-D
svima šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da vam se ostvare vaše želje kao što se meni moja!
puse!
tina29, ajd da i ovdje malo poskočim :-D! čestitke od srca!
tina čestitam od srca :)
Tina svaka čast!!! I svima ostalima čestitam...još sam relativno nova pa vas ni nemogu sve pratiti...ali svaka beta me razveseli...moj postupak se polako bliži...3 mj samo što nije...dosad sam bila mirna i zaokupljena nekim drugim stvarima...a sad moram priznati da sam se počela veseliti i malo ko da imam tremu :) Preksutra idem na UZV pa čekamo taj 27.2. i lijekove. Navijam za sve nas!!!! :kiss:
Hvala djevojke moje! želim vam svima od srca pozitivne bete i lijepe i uredne trudnoče!
:kiss::kiss::kiss:
Tina29 čestitam draga.....puno ~~~~~~~~~~~~~~~...
čestitam Tina na prekrasnoj beti!
I ovdje iskrene čestitke, Tina! Bogu hvala!!!