Ma to je to ne trebas vise trosit testove sad vadi betu da budes mirna i da bude sve skolski...
Printable View
Ha ha ,Chiara vidiš koliko sam u šoku uopće nisam vidila tvoj post. koji dan ti je bio transfer? Ali zapravo zašto pitam? Ako se pojavila crta onda je to to, pogotovo sa tim digitalnim testom. Ne može biti ni tamna tako rano. Ja sam radila test, doduše navečer, i nakon što sam popila sto litara vode kada sam posumnjala da mi nešto nije u redu ( menga nije stajala, bila vanmaternična) i crtica je bila dosta svjetlija od kontrolne a beta je iste večeri bila više od 500. Prije nego sam otišla na ginekologiju, jer nisam bila sigurna u ove testove kupila sam digitalni, nasilu pila vode da imam što popišati ( oprostite na izrazu) i plus se pojavio odmah, ali je isto bio dosta svjetliji od kontrolne crte. Kad sam to pričala dr. crkao od smjeha, ja ga pitam ( taman ležim na stolu prije ultrazvuka) pa ima li trudnoće, on nije ništa vidio ali je rekao: pa naravno da ima, ne bi vam test pokazao da nema.( onda su slijedile loše vijesti, ali nadam se da je to sad prošlost i da mi se neće ponoviti)Dakle, mislim da je to kod tebe s digitalnim to. Ja ću ga danas ići kupiti , i čuvam ga ponedjeljak, ili možda za sutra.
Pomagaj, imaš li ti kakvih simptoma?
Lea jucer je po punkciji znaci bio 18dno, a nakon transfera 13 dan. Prepustila sam se, sta mora biti ce, cekam ponedjeljak.. ovo je ipak bio prvi transfer tako da si ne budem dopustila ogromno razocaranje, imam jos materijala, budem ponovila postupak za koji mjesec. Ovaj ciklus je moje tijelo svasta proslo, tako da ni nije cudo ako ode nakon traume od punkcije i hipera. Znam da jos nista nije gotovo, jos dva dana cu zivjeti u neizvjesnosti a onda cu se pomiriti sa stvarnoscu kako god bilo. Mozda se mrva izbori, i pokaze mi zube od pocetka :-)
Zenii, Jolica, ostale curke hvala na podrsci... i ja vama zelim srecu u svemu sta vas ocekuje...
Chiara i Lea predivne vijesti za dobro jutro!!! Čestitam od srca i to je to ako je test pokazao nema više brige nego odmah u ponedjeljak betu....mene je još strah napraviti test jer nemam nikakvih simptoma pa ću čekati ponedjeljak.
Lea i Chiara čestitam na plusevima
Sretno do kraja.
Lea koji ti je to transfer po redu jel to možda bio FET?
Za boju crtice nema veze bitno da je tu, jačina boje je nebitna.
Romeo, slažem se s Majjom, bitno da ima bete. Koliko sam shvatila ovo ti je prvi transfer, i već se nešto dogodilo.Meni je ovo sedmi i izgleda da bi tek sad moglo biti pomaka. Ali nije ni otpisano sve. Što se tiče tablice bete tako je , odnosi se na dan ovulacije a ne na dan transfera, jer dan transfera može biti .2,3. 5. dan, i zametak se ovisno o starosti drugačije razvija i počinje lučiti hormon bete.Ali čim je jednom došlo do trudnoće, doći će opet. Ipak se nadam se da ćeš nas u ponedjeljak iznenaditi s betom.Osim toga13dt mi se čini rano za vađenje bete, zato dr. to i ne vole,upravo da bi se izbjegla ovakva mučenja.ja betu vadim tek idući pon. 17dt, i to dr. rekao da ćemo staviti malo "ranije". Doduše kbc RI je poznata po kasnom vađenju bete. Samo strpljenja! Ja ti se divim kako si izdržala onu punkciju, i da ti je tijelo uopće reagiralo. Ali eto sve je u Božjim rukama. Koliko imaš smrzlića?
Ema, hvala ali bojim se još veseliti i primati čestitke.A tek slijedi beta, ultrazvuk, ajoooj. Dok ne izađem iz bolnice s bebom u rukama, neću reći gotovo je. Imala sam dva prirodna IVF ( sve savršeno, svaki put transfer osmostaničnog embrija treći dan. beta nula), Zatim je slijedio stimulirani ( imala 19 jajnih stanica) od toga ET jedne blastice, FET dviju i ništa Ostalih devet stanica zaledili u slamčicu po 4 i 5 stanica,pa išla na sekundarni ET.Prvi put bila dva sedmerostanična embrija ( od 4 zaleđene)- ništa, a drugi od 5 stanica jedna prezivjela, nije se oplodila i nije bilo transfera. Drugi stimulirani ( 4. ivf) bilo 12 stanica, ostalo 5 blastica, jedna vraćena ET - ništa,. Smrznute po dvije za dva FET-a.Išla na prvi FET- nisu preživjele odmrzavanje, u međuvremenu imala onu vanmaterničnu iz kućne radinosti i sad evo drugi FET. dakle, 4 postupka, 7 transfera, ( od mogućih 9) i već se psihički bila spremila za 6. mj u novi stimulirani.:trci: Sad ćemo vidjeti što će biti dalje, krečemo sutra od ponavljanje testa...
Majjaa, koji ti je dan transfera i kad je bio transfer?
Lea i Chiara cestitam na plusicima!!!! :) :)
Ajme neznam jer prvo je bila skroz svjetla i onda je nakon nekoliko dobila ok boju al proslo je do tad 10 min zato me strah jer pise ocitati nakon 5 min... Nemam iskustva sa tim testovima pa zato sam luda... Al ponovit cu sutra clearblue digitalni jer ga vec imam doma pa da budem sigurna...
Gestacijska vrecica s zumanjcanom...5+1...beta hcg 8922
A što bi rekla da vidiš moje crtice. Jedva se vidu, gotovo i nemaju boju. Ni ja nemam puno iskustva s pozitivnim testovima, ali zato imam s negativnim. Kad nije bilo trudnoće nije bilo ni crtice, stavljala sam ja njega na svjetlo, svjetiljku, izlazila na balkon , pa palila dva svjetla,pa tri svjetla, buljila u njega po deset minuta i ništa. Ni c od crtice. Sad idem svakih pet minuta gledati testove da vidim je li crtica još tu. I vidi se, jedva ali vidi se. Napravila sam ja test i treći dan, nije je bilo i nije se pojavila ni nakon pet dana. A ove od jučer i danas su još uvijek tu. Čim je on pokazao crticu i to odmah, ne brini. Kupila sami ja clearblue, pa ga možda uradim sutra, ili u pon. jer u pon. i tako moram po utrogestane i uputnicu za betu, te da vidim hoće li mi produžiti bolovanje.
chiara i lea super za crtice-plusiće! Znam da ima straha sad ali pomalo, dan po dan i vibram da sve bude u redu ;)
Hvala Laura i Katjuša!
Lea13 čestitam, ja sam odmah posumljala da ti je smeđarenje zaostala krv implatacije.
Chiara i Fabjana čestitam.
Romeo drzim fige za pravilno duplanje.
Hvala Una. Točno u isto vrijeme mi je počelo brljavljenje i u prošlom postupku, i nadala sam se da je impltacijsko ( ipak je to 6dt), ali ono se nastavilo i prokrvarila već 10 dan, zato sam sad već bila sve otpisala. Ali, hvala Bogu sad ga više nema, i nadam se da se neće pojaviti. Isto svako malo idem na wc provjeriti je li sve čisto!
Jutroooo... Digatalni plusic imamo(10dnt)!!!!
... sad sam mirnija a opet me lovi strah bete da ne bi bilo padanja...
Romeo85 ti svu srecu stvarno ima beta raznoraznih ja sam imala ogromnu u 2 postupku pa je sve propalo zato drzim fige za duplanje...
Majja neka bude i u tebe plusic brzo ... A beta lijepa :)
Fabijana to je super novost blizanci auuuu bit ce veselo kod vas...;)
Toooooooooooooooo Chiara! Ja sam isto radila jutros, ali opet s trakicom. Crtica je jača, čak ima i rozu boju i pojavila se ful brzo!Nije loše za 9dnt. Digitalac čuvam za sutra. Kad vadiš betu, ja tek idući ponedjeljak. Ne znam kako ću izdržati do tad.
Od simptoma imam samo napade vručine navečer i ujutro ko neku drhtavicu. Nemam temperaturu, ali su mi se zato počele iscrtavati plave kapilare na cikama.:-D
Romeo, sretno sutra!
Majjaa, ajde baci i ti jedan testić pa da se proveselimo i za tebe!:fige:
chiara čestitam!!
Majjaa samo i ti nastavi niz :)
Romeo neka se beta lijepo dupla, sretno sutra!
Cure hvala na podrsci...sutra popodne cu znati kakav je nalaz pa vam javim.
Chiara drzim fige da bude lijepa beta. Cestitke za +... :-)
Lea, mislim da je to to.... :-)
Majja pisni jedan pa nam javi. :-)
Lea, sad sam tek vidjela da si pitala jel imam smrzlica. Imam ih jos 9, i da prvi je postupak. Ako ne upali sada napadamo za dva ciklusa ponovno.
Fabjana, odlicna beta, cestitam. :-)
Cure što ima kod vas novog? Kod mene nisu baš sjajne vijesti. Jutros mi je bilo malo crvene svježe krvi na papiru. Do sada se nije ponovno pojavilo. Napravila sam digitalni test, pokazao se plus.Ginekolog mi je dao uputnicu za betu. 11dnt samo 35,2 . U srijedu ponavljam, nisam baš optimistična, iako dr. kaže da je samo bitno da se pravilno poveča u srijedu, a da je do krvarenja moglo doći zbog čišćenja sluznice, jer to očekivano vrijeme menstruacije. Baš se osječam totalno dotučena.
Romeo, izgleda da smo ja i ti u sličnoj situaciji. Molim te, javi lijepe vijesti!
10 dnt mi je danas , ne 11. Vidi se da sam u totalnoj komi. Imam osjećaj kao da ću svaki čas procuriti!
Cure, danas beta 3.80
Vise srece drugi puta. A to ce biti uskoro, u 6 mj trcim po smrzlice.. Sad cekam mengu..smeđarenje je tu, stalno nesto cekam :-/
Ludnica...
Lea, ne mora to biti losa beta, ipak je to te 11dnt, ja sam radila dva dana poslije pa je bila 10 niza. Zelim ti lijepo duplanje i neka te preskoci ova moja situacija. Samo pozitivno i polako.
brzo će 6.mj.,ja sam u 10.mj.imala transfer kako su rekli savršene blastociste pa ništa,a veću 12.sam imala FET blastice koja nije bila baš neke kvalitete,a ta "ne baš kvalitetna"blastica upravo se koprca u mom trbuhu tako da samo hrabro naprijed:fige:
uh što volim čut takve pozitivne priče kad "ne baš kvalitetna" blastica uspije! To daje nadu!
Čestitam antonija!
Ako je 10dan onda jos bolje... mislim da ce to sve biti dobro, jos je jako rano za suditi, javi u srijedu.
Da, bar znam da ne budem morala na kiretazu, ovako ce otici samo. Ja ti zelim srecu, nemoj sada ni razmisljati sta ces ako ne uspije. Za to imas vremena, pricekaj da vidis kakva ce biti situacija, drzim fige da sve bude ok.
Antonija, bas mi je drago cuti takvo iskustvo, odmah me nahrani pozitivnom energijom.... sretno do kraja, nek se bebica koprca, to je jako bitno... :-)
Romeo nek sljedeci put bude dobitni
Lea13 drzim fige za pravilno duplanje
Romeo zao mi je. Ali svaka biokemijska dobar je znak da se moze uloviti.
Romeo zao mi je al samo hrabro dalje nema odustajanja...:*)
Lea nije to strasno malo jer je 10 dan budi optimisticna i zelim cuti za dva dana da se poduplala...
Ja sutra idem vaditi betu pa vam javim nalaz nisam htjela danas jer su mi iz ivf-a napisali na 12dnt da javim pa eto jedva cekam sutra...
Romeo žao mi je :love2: Neka bude uspješno sa smrzlićima
lea13 kakvo je stanje? Nije bilo više sukrvice? Nadam se lijepoj beti sutra kod tebe
chiara kad su rezultati bete? Jesi vadila danas?
12dnt beta 213,50.... Jupiiii sad cekamo duplanje... Sta mislite koliko je to visoko jel moguce da su se oba primila....???
Chiara :-D