2 dan nakon punkcije
Printable View
2 dan nakon punkcije
Rano si vadila betu...ja bih sačekala još tri-četiri dana...sretno
Cure moje evo i mene. Moja punkcija danas uspješno prošla. Dva folikula-2 jajne stanice :)
Preživjela i nije bilo strašno. Sve je prošlo u znaku toga da sam vec "veteranka" :)
Sutra budem zvala biologicu da vidim jel se oplodilo. Transfer bi trebao bit u četvrtak :)
Doktor mi je rekao da ga u četvrtak podsjetim da mi da još neke tabletice. Zna li netko možda o čemu se radi. Nisu utrogestani, niti cefaleksin jer mi je to vec propisano.
Radi se ziher o decortinu,ja ga sad uzimam.
Bravo za punkciju a sad ~~~~~~~~~~ za tulum u labu!:)
Btw,tko me spominje? Ne prestajem stucati
Piki, bravo!!!! :-) Kad ti vrate mrvicu, samo nek se lijepo ugnijezdi!
Strašna - nek se oplode... :-D I ja pretpostavljam da je riječ o decortinu! Sretno!!!!! :-)
Piki, Strašna ~~~~~ navijam za vas, nadam se lijepim vijestima :klap:
Geceta kad je beta?
ivana2198 puno sreće ti želim, i debelu betu uskoro. Teško je čekati, svi to znamo.
Hvala cure... A za čega je taj Decortin?
Pozz curke...molim pomoć...kakvo je stanje u VV?Jel ima kakve liste čekanje,jel priznaju nalaze druge bolnice???Ja sam bila na jednom postupku IVF u Petrovoj pa razmišljam nekak se ubaciti u VV dok dočekam termin u 4-5 mj u Petrovoj....
I kaže dosta cura da im je taj postupak bio zadnji, tj dobitni! Shvati ovo samo kao informaciju...da se ne okrene na loše, ali želim da bude tako i tebi!
Ono što se na VV čeka jesu pretrage, tj nalazi...ovisi i što imaš do sad prikupljeno. Ali i neke pretrage ne prihvaćaju iz drugih klinika pa će ti ponovno raditi...npr tvoje hormone, mužev spermiogram. Najduže se čeka za andrološku obradu - oko 2 mjeseca. Ali definitivno ćeš prije doći u postupak od ovog što si napisala. Kad obaviš sve pretrage brzo ideš u postupak, osim ako se nešto ne zakomplicira (ciste i sl.)
Strasna,otprilike kak ti je muma napisala,ima ovdje i pdf a i na netu upute o lijeku ( ne mogu copyrat s mtela ): za bolje js, za imunitet, kod transplantacija i sl.
Muma,draga,opce ne zelim taj datum imat u glavi nit gledat na njega.uskoro:)
Geceta, ne daj se, hoćeš vaditi betu ili piškiti?
Iskopat ću ja datum, do tad, mislim i na tebe :love:
Evo mene, cure moje jutros s dobrim vjestima.
Zvala ja-obje se oplodile! Sad vas molim da me preporučite u svojim željama, vibricama i molitvama.... :)))
:heart:
ja se bojim jedino da mi se i na VV-u neće oplođivati js....od 4 postupaka jednom se samo oplodilo....
loše,jako loše.....ali vjerujem u lab na VV-u....:naklon:
Meni se opet svaki put sve oplodi.
Sanda1977 ja vjerujem da će ti se oploditi na VV, ma tamo su svi genijalci ;-). Vjeruj i ti!
Strašna to će ovaj put riješiti Decortin :yes:
nadam se :-(.....
s obzirom da dobijem mali br js...najviše 3 sa stimulacijom....možda jednostavno imam loše js...:roll:
ali evo,da se ne nadam ne bih išla dalje...
ako mi se i na vv-u ne oplođuju,onda ne znam šta dalje...
zasada mi je nada da se oplodila jedna,pa možda se oplodi opet....jer kad prođeš sve i onda ti se ne oplodi....to je grozan osječaj...:-(
Sanda1977...vidim da ti je trnovit put, ali jedimo nam preostaje nada. Ali ja stvarno imam feeling da će ti biti sve ok...barem koliko sam čula i vidjela cure s VV. Ja sam za sad prošla tek prvi postupak, ali su mi suze tekle same od sebe još u sali kad mi je dr rekla na punkciji da nema js, a sat-dva prije na pregledu je rekla da bi bilo lijepo da budu 3 (njena procjena prema folikulima)...jest, grozni osjećaji
Strašna, bravo za stanice! stavljam te pod cekalice transfera uz vibrice
Piki, ti mi ides u cekalice bete :)
Hope, pod rujan, moze? :) ili kolovoz?
Ivana2198, pod cekalice bete ali dajte mi se javljajte i na odbrojavanje, inace odavdje ne kupim info za listu.
Muma, budem, pisnut cu valjda i lh i testiche kad ih imam doma, betu ionako nemam kome javit :/
Sanda, ak se i ne oplode same, oni ce ici na ICSI pa nemas straha. Evo meni se ovaj put desilo da su je dva spermica oplodila :)
MALIANĐEO, jel molis za mene? Kako buskica?
curke moje, nadam se da je vama danas bolje nego meni. Lose se osjecam za poludit... znoj, vrucina... katastrofa
Strašna super vijesti, tulum u labu je bio odličan!!! Biologica mi je super, sve mi je detaljno objasnila, kako se radi IVF, žena mi je crtala po papiru!
Uglavnom, bila sam danas na transferu i vratili mi 1 ojs (četverostaničnu, to je OK za 2 dan zar ne?)!!! Betu vadim tek 10.8. Sad mi se čini dugo, ali nema veze, mi smo sad neopisivo sretni s onom slikicom od UZV! I da sgram od mm je bio savršen, nikad do sad tako dobar!
Geceta super neki simptomi ~~~~~~~~
Cetverostanicni je taman! I meni se svida sto su uveli tu praksu da najprije ides k njoj na razgovor,jedino je moj hubby ljut sto ne ide i on jer je ionako iz previse stvari iskljucen,kao i svi muzevi,jedino mojem to ne pase.
Ja nekako sve prepisujem: utricima, decortinu, vremenu, svemu samo ne T. Strah me nadat se
Drage moje dame, ja vam svima želim da ovo ljeto bude plodonosno! Da sve budete sretne trudnice!!!! :-D:-D:-D
Drage moje,evo i ja vam se od jeseni pridružujem na VV,u 9.mj imam dogovoren postupak.
Kako vas čitam vidim da spominjete samo žensku biologicu,šta je sa dr.Kniwaldom,viđala sam ga na hodniku,koliko on sudjeluje u svemu?
Svima od srca želim da što prije dočekate svoje smotuljke!!
piki, danas ste ti i tm bili gore? do koliko sati?
Nina,on i dalje savjetuje i mislim da je vise kao vanjski suradnik
Može neki broj za nazvati di se mogu naručiti za prvi puta na VV???Da ne tražim,ak neko zna hvala unaprijed....
012353907, ali svi brojevi su ti na 1.str
al sad su od petka na go
Oprosti,opce nisam skicnula potpis ;( al jako sam pozitivna. Ako bude js,ja znam da ces imat i et
piki vijesti ti bolje ne mogu biti! :-D Dalje ti želim puno trudničkih simptoma do pozitivne bete.
geceta bolje osjećati išta nego ništa, barem ja tako mislim :-)
nina977 welcome to VV :love:
piki, da srele smo se, ja sam došla oko 10, ona bucmsta s kovrčavom smeđe plavom kosom, sjela sam preko puta tebe, imala si crne hlače i bijelu košulju i traper jaknu? jela si nekaj kaj ti je muž donio s pekare?
Oće me uspjet naručiti bar za prvi razgovor??