Sada se trebate naoruzati strpljenjem i voljom pa ce doci sve na svoje..Svima pun puno srece!!! :)
Printable View
Sada se trebate naoruzati strpljenjem i voljom pa ce doci sve na svoje..Svima pun puno srece!!! :)
Loly i MalaMa sretno~~~~~~
žene moje, opet ja i moja pitanja...
danas mi je 7 dnt. do jučer sam imala veliki pritisak u donjem dijelu stomaka, i oštru bol, koja se često pojavljivala u jajnicima. jutros sam se ustala, apsolutno bez te boli. i cijeli dan, kao da je sve stalo :(
od ostalih promjena, ostale su samo velike i teške grudi :)
jel iko imao ovako iskustvo, molim vas?
jel ovo znači kraj?
mostarka to ti ništa ne znači...kraj je ako je beta negativna
Mala bu, ja sam u jednom postupku vadila betu 9 dnt 3 dan i itekako je pokazala rezultat.
cure koje su kod dr.L da li znate do kojeg tt on radi UVZ?
I ja sam od danas čekalica bete 08.05....vratili mi moje tri mrvice 2x8st i 6st.....mazim bušicu i očekujem veliku betu:-D:-D:-D
nego što nego veliku beta! sretno Mery! uživaj sad sa svojim mrvicama
Hvala Tikica:-)
Curke evo da se i ja javim sa svojim (ne)simptomima, danas 4dpt, mrvice vraćene 5 dan:
- napuhana (naravno utrići)
- nesanica
- konstantno lagani bolovi, više pritisak u donjem dijelu ko pred mengu
- prištići po licu, vratu i dekolteu :-x
- cicke normalne, tj. male i ispuhane :-)
Da nisam bila u postupku, sve ovo nebi ni primjetila, a ovako kod puste analiza, praćenja, gledanja uočila te simptomčiće.
Kakvo je stanje kod vas?
Ljubim vas sve i želim sriću!!!
Loly draga, možda je za simptome još rano. kao što ti kažeš da ne znaš gdje si bila ne bi ovo ni primjećivala. ja sam dan iza tebe s transferom i nemam pojima da se nešto događalo uopće, osim ovih nuspojava od utrića i tog što me leđa otkidaju jer nisam navikla na nekretanje.
sretno! :)
MalaMa znači ti vadiš betu 06.05. nedilja, oćeš čekati do ponediljka ili...?
Meni je u subotu pa ne znam dal da izvadim u petak? Ne znam jel mogu dobiti uputnicu na kojoj piše hitno pa da izvadim baš u subotu u laboratoriju i nalaz bude gotov za uru vrimena??
Meni je dr rekao da vadim u ponedjeljak. Tad mi zavrsava bolovanje pa pocinjem radit. Mislila sam u sub privatno otic vadit. Jos cu vidjet.
Cure, da podijelim s vama- moja beta na danasnji dan 9dnt 5-odnevnih blastica kom. 2 iznosi 138!!!!:klap::klap:
jupiiiii, odličnooo, čestitam :) ~~~~~~~~~ :)
mala bu predivna vijest na današnji predivan sunčan dan!:-D:klap:
nek ti bude sve do kraja sretno s tvojom mrvicom!
čestitam!:-D
ja danas vadila betu 11. dan nakon transfera; 3 zametka 3. dan rezultat 103,7. Jeli to ok?
Mala bu, prekrasno! Puno sreće za dalje :-D
malabu, ova vijest je zaista fantastična!!!!!!
napokon smo dočekale predivnu vijest!!!
Čestitam:)
mala bu čestitam od srca.. predivna beta :-D
mala bu čestitam..:-D..to je predivna vijest...sretno do kraja:-)
čestitam mala bu,napokon lijepe vijesti na ovom forumu:-D
Pridružujem se čestitkama....
mala bu, čestitam!
Mala bu čestiiiiiiiiitaaammmmmmm :-)
Tužnicama šaljem zagrljaj :love2:
Hvala, cure! Svim ostalim cekalicama bete zelim srecu... vec sutra ih ima- cure, sretno!!!;-)
Mi opet u iscekivanje do uzv...:-o
čestitam ti mala bu!!!!!!!!!!!!!!!!!
čestitam,mala bu:-D:-D:-D
Pridružujem se čestitkama.... :)
Meni danas 7 dpt, ima dva dana da su simptomi (ako ih je uopće i bilo) nestali, od jutros samo neko peckanje doli i sad na papiru malo iscjetka roze boje. Jel to znači da dolazi vještica :twisted:, tribala bi sutra dobiti??
a joj Loly.. ne znam ..ali ne gubi nadu ima tu puno cura koje su imale tako roskasti iscjedak na početku i sad maze svoju dječicu..
Loly zar nije 7dpt malo prerano za dobiti menstruaciju? Možda je implantacijsko krvarenje... ;)Citiraj:
Meni danas 7 dpt, ima dva dana da su simptomi (ako ih je uopće i bilo) nestali, od jutros samo neko peckanje doli i sad na papiru malo iscjetka roze boje. Jel to znači da dolazi vještica :twisted:, tribala bi sutra dobiti??
Tonili draga ne znam što da mislim... Transfer mi je bio na 21 dc, vraćena 2 embrija 5 dan, pa me strah da možda nije malo kasno za impantacijsko krvarenje?? Ah ništa, kako bude, odmaram, nastavit ću s utrićima pa ćemo viditi.
samo hrabro dalje draga Loly.. a kad ti je beta? mislim da još ima dosta vremena da sve bude ok..:-)
tonili moram prokomentirati tvoju predivnu dječicu na avataru!:zaljubljen::zaljubljen:
ajme gledala bi ih cijeli dan..:zaljubljen:
Tikice beta mi je u subotu, ali ne pada mi napamet vaditi je ranije ili pišnutu test, imam osjećaj da bi se još samo više iznervirala!
I slažem se s tobom za tonilinu dječicu, preeeeslatko :zaljubljen:
Meni je danas 10 dnt,nema nikakvih simptoma..ja se ponašam normalno,čak sam jučer nosila svoju nećakinju koja ima oko desetak kilograma..nisam mogla odoljeti....bit će šta bude...šta vi mislite kako se ponašati,ja i kućne poslove pomalo rješavam..samo nisam usisavala,našla sam zamjenu :)