Crvenkapice77 sretno!
Ostalim šaljem puno ~~~~~~~~~~ pa se posluzite. Slabo sam uz komp! :)
Printable View
Crvenkapice77 sretno!
Ostalim šaljem puno ~~~~~~~~~~ pa se posluzite. Slabo sam uz komp! :)
Crvenkapice šaljem puno,puno vibri za sutra i da ovog puta bude sve u redu. Grlimo te.... clemantis, sara i ostale suborke ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dodjete do željenog cilja!
crvenkapice cestitam...♥♥♥♥
Jutro drage moje!!! Evo da vam i ja nekada ponudim kavu, čaj, kapučino, pa i rakiju, jer evo vikend je na vratima :-)....pa se poslužite kome što paše!!!
I prije nego odem na posao, moram poslati našoj dragoj Crvenkapici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam objavi najveću moguću betu!!!
PS, molim te draga Kapice, nemoj nas dugo držati u neizvjesnosti, već i sama grizem nokte zbog tvoje bete :kiss:
Kopiram ovde poruku:
Nisam imala mira i 8dnt isla jutros test radit onaj najjeftiniji i nakon par minuta pokazala se sjena druge crte. Sad se ta crta vec vidi jako dobro. Proslo je dosta. Ali kad nebi bilo trudnoce to se nebi vidilo bar meni. Ostala bi ona jedna crta.stopericu ovitrele sam primila 13.4. Sto vi kazete.
Crvenkapice jedva cekam tvoju betu
Kapice, nestrpljivo čekam tvoju betu ko da je moja.
I znam da će bit lijepa i znam da će ovog puta sve biti savršeno. :-*
Angel...bravo za drugu crticu...mislim da ti ovitrell nema nikakve veze s njom...ja sam već 6 dnt blastice imala lijepu crticu a isto sam za štopericu primila ovitrell.
Kad betu vadiš?
Cure, svima vam želim uspješne postupke i da ubrzo počnete uživati u svim čarima trudnoće.
Pusa od mene i mojih malih ljubavica.
Crvenkapice,:fige: za lijepu beticu!
ANGEL,lijepe vijesti,bravo za drugu crticu :-D
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji dan!
Bab mislim se u ponedjeljak.ako me glava sutra ne potjera. Strah me uzasno.
ANGEL_26 pa super kako ćeš izdržati do ponedjeljka ja ne bih mogla, čim ti se pokazala druga crtica znači da će ti i beta pokazati neku brojčicu veću od 5, a nadamo se dosta većoj brojčici...to su bile blastice?
Crvenkapice za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mala mimi nisu blastice nego 3dnevni 10 i 12 stanicni.a najrade bi sutra jer beta je beta
cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete :klap:
Angel to su onda neki napredni embriji za 3. dan (obično su 8 st.u najboljem slučaju) ma samo ti izvadi pa onda u pon ponovi šaljem ~~~~~~~~~~~~~ i
Crvenkapice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
Crvenkapice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za beturinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro svima! Angel lijepe vijesti! ~~~~~~~~ da beta bude isto tako lijepa!
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ruthy
Datum pristupanja
Apr 2013
Cure bok, ja sam posve nova i jako prestrašena :/ molim pomoć.. 23/4 sam imala transfer jednog emb (1cx u životu) i mirujem iako su mi rekli da ne moram ništa posebno ležati, no jučer sam peglala - nastojala sam da ništa teže od 1 kg ne dižem i nisam
sad sam pročitala ovdje da se ne smije peglati i sad sam sva u komi :/ i rasplakala sam se
nisam valjda nešto strašno napravila
Nisi ruthy, sve se može nakon dan, dva samo lagano, pegla nema 5kg, ne brini !! Sretno i da vidiš lijepu troznamenkastu betu!!!!
Crvenkapice javi nam već jednom tu troznamenkastu betu!!!!!!!!! Sretno svima!!!!
Ruthy nemoj se previše opterećivati teško da možeš nešto učiniti da će poremetiti implantaciju embrija, iako kažu da bi trebalo izbjegavati peglanje i usisavanje jer se kao naprežu ti trbšni mišići ali to ništa nije dokazano koliko ja znam pa se nemoj bedirati uopće oko toga.
Ja sam se prvih nekoliko puta bojala šta će biti ako kihnem itd. a poslije sam sve manje razmišljala o tome što radim, evo sad sam išla raditi dan nakon transfera (a radim prilično naporan posao) a 2 sata poslije transfera sam išla u shoping...i desilo se da sam ostala trudna.
Znači, shopping je taj 'krivac' za tvoju T?! Znala sam! :)
Ruthy peglanje je riskantna operacija zbog opasnosti od hiperstimulacije jajnika, a rizicka skupina su zene koje su reagirale s velikim brojem folikula u stimulacije.
Crvenkapice, di si više ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Angel i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stvarno crvenkapice....di si....sigurno slavi negdje...
crvenkapice ~~~~~~~~~~~~ čekamo
angel izvadi betu. ja sam jedna od onih što su vadile 7dnt :) naravno pod rizikom da je moguća i biokemijska (vidiš u potpisu). ali nisam mogla izdržat. ma u tom trenu mi je i biokemijska bila odlična varijanta jer kažu da je to dobar znak. ~~~~~~~~~~~ za betu
samo da potpišem bubekicu - peglanje i usisavanje NIJE opasno u smislu trudnoće i ploda i sigurno neće utjecati na implantaciju. opasno je samo za žene kojima su jajnici zbog stimulacije jako uvećani pa ponavljajuće radnje poput peglanja, plesanja i usisavanja mogu izazvati torziju jajnika. bez brige, cure - neće fizička aktivnost utjecati na embrije. samo je povećan rizik za ženu u nekim situacijama...
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Angel :-D za crticu!
joj cure sad i meni vrag neda mira i mislim se ici kupiti test a rekla sam bila da cu ja izdrzat do bete..
eh sad je kod mene stanje da bi mi m normalno trebala doc do nedilje a obicno imam spotting 3.4 dana prije,za sada jos nista na ulosku...
kada sam prosli put bila na progesteronu m mi je dosla 12 dana nakon O a spotting poceo vec 8 dan sad sam vec 11 dpo 9 dnt
crvenkapica cestitam i ovdje,jako jako mi je drago da je uspilo i drzim fige da bude sve 5 do kraja :-D
Evo ja moram objaviti svoju betu danas 430.:-):-) Tek sam se nedavno uključila tu na forum što neznači da nisam dugo u vodama potpomognute oplodnje.
Evo uspjela sam s morulom. A da sam mirovala nisam radila sam sve i nosila i dizala teško takav mi je posao. Danas zovem doktora da vidimo šta dalje.
Matty ukoliko dodjes u napast ~~~~~~~~~~~~~~~ za +
Matty ako ti je sutra 10 dnt, a prekosutra 11 dnt onda će ti test sigurno pokazati pravo stanje jer 11 dnt nivo HCG-a je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test! Jel u pon ideš vadit betu?
ejj sarice kako mrvice?
ma znam da ce mi pokazat pravo stanje pogotovo jer nakon stoperice nikakve druge bocke nisam imala... joj kako se lipo nadat da san uspila,strah me jako a opet kad vidim ovdje plusice kako padaju dojde mi da ga napravim... ne dala mi je tek 02.05 da vadim neznam zasto tako dugo? mozda jer je dvodnevna mrvica??
Matty draga, nadam se da se razvijaju u meni, tako lipo izgledaju na papiru (papir što mi je dr. dao nakon transfera, bude i njihova slika, ne znam je li kod vas u Milanu tako). Mislim da možeš komotno napravit betu već u pon, to će ti biti 12dnt, tko će čekat četvrtak:cekam::cekam:!! Šaljem ti pozitivne vibre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~za + na testu i veliku betu :fige:!!!!!