I m back, danas opet l1, ali turbo brzina :)
Printable View
I m back, danas opet l1, ali turbo brzina :)
hvala Elly!
jučer sam odgledala na poslu dio videa 30ds - level1 - i kao,a neš ti.... onda sam navečer počela vježbati, AJME...... na 09:29 MINUTA sam prvi put išla vidjeti koliko još.... jedva sam izdržala. A nisam niti uspjela ful vježbati jer ono dok skužiš vježbu pa kreneš, pa nemaš dosta mjesta.... ali super. večeras opet. Voljela bi izdržati svih 30 dana.
I za sada sam odučila potpuno izbaciti kruh i jesti zadnje u 6 (tako da mogu vježbati oko 8). pa ćemo vidjeti rezultate
evolution traje 66 minuta (upravo odradila :mrgreen: )
na yt nema cijeli trening, moraš skinuti s rapida.
za mamitzi: nemam više od 40, ali sam blizu. meni je kritičan lumbalni dio. od kada redovito vježbam uhvatilo me samo jednom i trajalo je puno kraće nego inače. svakako je pomoglo i to što sam skinula više od 10% od nekadašnje kilaže. i to brojenjem kalorija. što ću kad volim brojeve i mjerenja :lol:
Tangerina, samo naprijed!
:P
sad me zanima koji je, vrijeme je za jedan caj kad kolace vec treba staviti sa strane ;)
idemo lagano od pocetka, zadnje vrijeme se zezam, pa sad sam krenula ponovno po 30DS
prvi dan zbilja nije tezak, ali cu ga odraditi bar tjedana dana, na drugom uvijek crknem.
i onda se mislim kako inesica ima super definirane ruke i kazem si ovako cu i ja kad narastem, samo nikako da narastem.
summer :* hvala ti
sad sam ih bukmarkala da imam za promijeniti
ja sam nastavila s NMFZ, ali ne cijeli trening jer ne stignem baš... došla sam doma u 19 danas
ali, sam jako, jako htjela odraditi barem pola sata i tako sam sretna da sam uspjela
Hady, ja sam te njezine treninge tipa 30day shred i ripped in 30 prvo pogledala večer prije, a sutradan krenula s vježbama, manje se pogubiš
Odradila jučer 30 DS level 1, tek toliko za ponavljanje prije kretanja u nešto žešće.
Zumba i na kraju puuuno trbušnjaka i vježbi istezanja.
Evo me, za sad se držim - odradila 3 dana za redom.... imam upalu mišića
Ovaj tjedan: ponedjeljak i srijeda 6weeks6pack, utorak - ripped in 30 . Tako planiram nastaviti jedan dan jedno drugi dan drugo.
Sasana kak si zadovoljna sa dosadašnjim uspjehom body revolution..
Ja sam jučer odvalila L3 i nek se javi tko je rekao da nije teško jer je teško..ili sam ja totalno zakržljala..ali sam se znojila i danas me sve boli ( iako može biti da me boli od prehlade kaj me uhvatila).
Body rev je vrlo slojevit. U pocetku je lako, pa sve teze i teze, ali kako stjeces kondiciju tako ti i nije neki problem. Ali stalno napredujes. Rezultatima vjezbanja sam zadovoljna, ali ne ukupnim gubitkom kilaze (ovo vise zbog mene same jer nikako da prehranu na poslu nekako osmislim). Mislim da je vazno pokrenuti se pa stogod to bilo. Super mi je to sto radis jedan dan 1. program vjezbi,a drugi dan 2. program vjezbi, pa dan pauze odnosno cardio aktivnost (jer mi se nije dao njen cardio program zbog premalo mjesta za trčanje).Tako da u toku dva tjedna jednu vjezbu odvjezbas ukupno 4 puta , pa ti ne dosadi. Onda idu nove vjezbe.
mislim da nitko nije napiso ali ako vam treba motivacija možda pomogne i ovo http://gokyfit.hr/naslovnica1/7-dana...ja-gratis.html.
Fala Sasana, meni je bitno da povećam pokretljivost, smanjim umor i povećam kondiciju (svako skidanje kila više nego dobrodošlo).
Mogla bi se i ja malo revolucionirati :)
Prehlada me čopila opasno, čekam da prođe temperatura pa nastavljam.
Na brzo hodanje i duge hikinge sam dodala i jogging, apsolutno uzivam. :)
sasana mene zanima body revolution...jel to imaš na dvd-ima...kako si to nabavila?
mitovski, poslala sam ti poruku.
PROZIVKA prije vikenda, da vas malo motiviram. Dosli su ruzniji dani, svi smo vise u kuci, vjezbajte!
Ja definitivno moram fizijatru. Razmak iznad pupka mi se cini ogroman.
tu sam, 30 DS i callanetics...samo jedem ko nespašena
Ha, mislim da sam ipak nasla dovoljno dobro objasnjenje vjezbi, tako da mogu batalit dotura.
Vježbam svaki dan...evo već 25 dana...1 dan odmora tjedno....čak nisam preskočila niti dan za vrijeme mjesečnice...do sada 3kg manje...ali više me oduševljava promjena u izgledu i kako se naočigled topi šlaufić oko trbuha....i to kako imam više kondicije.
super, mitovski!
marta, pisali smo tu dosta o tome... al tko ce naci lol
znam da smo pisali, i ja sam pisala, al nigdje nije bio detaljan opis vjezbi pa sam malo vise guglala i nasla detaljno objasnjenje od cega krenuti. al sad ne mogu vise naci te linkove, malo sam kompilirala vise izvora.
ola, super svima ide!
skužila sam da sam u kondiciji jer sam trčala danas na bus :D i nisam se nimalo zadihala
trenutno sam na nmtz, po 30-45 minuta napravim, ovisno o vremenu koje imam
sad sam doma ovih dana na bolovanju pa mi je super kad imam cijeli dan na raspolaganju
uh, što čovjek sve stigne... čitati, vježbati, oprati veš, spavati, kuhati :D
planiram jutros odraditi. mlađa je bila nešto bolesna, pa je prošlo tri dana bez vježbanja, treba to nadoknaditi.
mitovski bravo
bravo mitovski!
Danas ovo: http://www.lovingfit.com/exercises-w...rength-workout
ovaj tjedan sam jos zwow 39 i 40, i bodyrock, mislim day 3 i 4, ili 2 i 3, nisam si zapisivala, a sad mi se ne da provjeravati koji su..
I da... Bravo mitovski, super rezultati :)
ima neki program za android, JEFIT, koji nudi razne vjezbice za dijelove tijela (nisam ni pogledala, samo skinula, brat je jucer bio odusevljen)
Hvala cure!
Stvarno sam jako zadovoljna, nisam očekivala da će se promjene na tijelu tako brzo vidjeti. Kad sam počela vježbati i moj trbuh je vježbao samnom tj skakao gore-dolje i to me užasno iritiralo, međutim nakon skoro mjesec dana vježbanja to se smanjilo, pa za nekih 80% i prvi puta nakon poroda-carskog reza (2,5g) počinjem biti zadovoljna izgledom trbuha.
Kako sam počela mijenjati i prehranu, počela sam se super osjećati. Nema više onog tromog-vučem se ko crknuta mačka osjećaja i to je tako dobro. Počela sam uživati u vježbanju.
Zanima me jeli nužan 1 dan pauze i ako je zašto je to bitno?
U ovoj prehrani koju sam navela par stranica prije obavezan je 1 dan kad za ručak možete pojesti što god želite i desert ( ali poslije toga 6 sati ne jedete) i tako sam ja sa strahom jučer sebi napravila domaću pizzu i poslije pojela palačinku s nutelom i jutros sa strahom stanem na vagu kad ono :-o čak imam 100gr manje. I iako mi je bilo fino nije mi se svidio onaj dobro poznati osjećaj nakon takve hrane, kao da mi je kamen pao na želudac i tromost pa sam se u 22h natjerala odvježbati. Danas nastavljamo po starom.
Dan pauze je stvarno nuzan (osim ako nisi prof.sportas i imas iza sebe nutricionistu, masera, ect) jer ti se misici trebaju oporaviti. Taj dan odmora je najcesce ono sto muci pocetnike :mrgreen: jer imaju osjecaj da nesto propustaju. Ne brini, svi koji duze vjezbaju su to prosli. :-)
Dakle, dan odmora osigurava da ne dodje do pretreniranosti, i krace receno da misici ne pocnu sami sebe trositi. Kada vjezbas, dolazi do mikropucanja misicnih vlakana i ona se na tim mjestima obnavljaju. Ako ih svakodnevno 'kidas' bez da im das odmora, dolazi do kontraefekta, trosenja misica i poslijedicno ozljeda... uglavnom, misici se razvijaju dok ih odmaras.
Ako se ne varam, ti vjezbas sa Jillian, to nisu neke prezahtjevne vjezbe i dan odmora tjedno je ok. Kod jacih vjezbi (pogotovo sa vecim opterecenjem) trebaju i dva dana tjedno odmora...
Ja sam odnedavno uvela i rest week, svakih mjesec i pola- dva, i mogu ti reci da to isto godi organizmu...vazan je balans u svemu tome..
Imas na www.lovingfit.com negdje clanke o danu/tjednu odmora, ako ga nadjem, stavit cu link. Do tada malo prosurfaj, odlican je site..
Zhang hvala na objašnjenu :). Kažeš da Jillian nisu prezahtjevne vježbe? Jaoooo meni onda sam stvarno jako zakržljala, jer u početku sam umirala, sada ih puno lakše odradim, ali svejedno nema šanse da bih sada prešla na neki teži nivo.
zhang misli da njoj nisu prezahtjevne :P (zna zhang da ju volim) teske su onima koji dugo nisu vjezbali. s druge strane, vidjet ces i sama, cim prodes ovo i krenes dalje, koja je to forma.
storma :-*
ja danas: http://www.lovingfit.com/exercises-w...gh-it-workout/, sandbag od 10 kg.
da....bit ce da nisam mjerilo. Ali svejedno ja sebe ne smatram nekim ludim primjerom..ali dobro, tko mi je kriv kad ja sebe usporedjujem sa zmajevima tatianom i slicnima :mrgreen:
Gleda me pita od jabuka...
pa, ja mislim da nisi daleko od tatiane. daj sliku. slikuuuuuuuuuuu
onda smijes i malo pite pojest:kez:
hoćemo sliku (slike ;) ) :mrgreen: