bzara prvotno napisa
Lijepi pozdrav svima!
nekako sam se nadala da su moji dani pisanja ovdje iza mene,ali evo zivot pise drugaciju pricu,pa nazalost u svoj potpis moram dodati jos jednog andjela-mog malenog predivnog sincica koji se zove Vito i cije je tesko bolesno srceko prestalo kucati prije 10 dana u 30.tt.
Na pocecima ove teme ima sve o mojoj proslosti i kako smo mm i ja ipak nakon 2 gubitka uspjeli stvoriti i donijeti na ovaj svijet predivnu,zdravu djevojcicu po imenu Nia koja je sad vec skoro 4 godine,koja je vise od svega na svijetu zeljela imati brata ili sestru.koja me je kad sam joj rekla da je braco otisao na nebo,ocima punih suza pogledala i rekla jedino ja necu imati nikog,jedino cu ja ostati sama.
Zbog nje se trudim i znam da moram biti psihicki dobro jer me treba!treba veselu mamu,pokusavam joj objasniti da je braco na ljepsem mjestu,s nase druge dvoje djecice i da imamo 3 andjela za svakog po jednog.
zivot ide dalje,rana je ogromna i preboli,ali trudim se polako i maksimalno crpim snagu iz tog mog malogcuda na kojem sam toliko zahvalna...
Hvala vam sto ste me saslusale,sjecam se koliko mi je ovaj pdf bio od pomoci prije 5 godina...