Corina sretno danas na transferu :love2:
Printable View
Corina sretno danas na transferu :love2:
Drage moje hvala što mislite na mene.
Evo me s FET-a, vračene dvije odlične blastice. Kaže Dr. Romac da je jedna ekspandirana blastica. To bi ko trebalo biti dobro ili ?
E sad čekanje....čekanje.... Pa beta.
corina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrve čvrsto prime!!!!!!!
corina super , sretno , sad slijedi najtezi dio ~~~~~~
Drage moje hvala na vibricam:heart::heart:
ja se nadam da čemo se sve ukrcati u ovaj lipi proljetni vlakić :)
Vedre kako si ti danas...još malo do bete, ma ima da bude veeelika :heart:
Corina sretno da dočekaš veliku betu!!!
corina,vedre,sara milijun vibri vam držim da beta bude pozitivna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa ćemo lipo to proslavit!
vedre ti si prva,kad vadiš betu?
htjela sam napisat šaljem!:-)
vedre??????????di si nam??????
Sara kad je tebi beta?
Željkice meni je beta u srijedu, za tjedan dana. Nikakve simptome posebno nemam, jedino sike malo nabujale!!!
Opa, biće je mm zadovoljan tim razvojem....:lol:
Mislila sam na tvog m da ne bude zabune...
Drage moje, kod mene nažalost nije uspilo ni ovaj put.bilo je lipo 2tj ponašati se i osjećati se kao trudnica.....Vedre je izgleda od onih vječnih optimista i svaki moj postupak mi daje sve veću nadu,a možda bi tribalo biti i obrnuto nakon ovih 8 pokušaja....Lipe moje ja vas i dalje pratim i svima vam od srca želim veeelike trocifrene bete.držite mi se.voli vas vaša Vedre.
joj vedre :( .....pa sta je pokazalo test ili beta ?
zao mi je :(
Vedre puno mi je žao :love2:, znam da je teško draga nakon toliko puta, odmori se i nemoj odustajat, doći će i tvojih 5 min, netko se treba više puta trudit, a netko eto iz 2-3 puta uspije. Šaljem ti hug i :-*
:(
a joj vedre užasno mi je žao!!!!!!!!!!!!:love2: nije pošteno,al mora doć i tvoj dan ma sigurna sam da hoće zaslužila si!!!!!!!!!:kiss:
Vedre :love2:
Baš mi je žao...
vedre :kiss: i naklon za stav!
Vedre draga a joj žao mi je :(
Nema odustajanja..... Sad se odmori ovo lito, vrime posveti sebi i na jesen ponovo u nove pobjede.
Vedre, mila moja, grlim puno, puno :love2:
vedre žao mi je,znam kako se osjećaš i zato ti šaljem jedan veeeeeliki zagrljaj<3
Muray kako si ti,ako se ne varam počela si raditi...često mislim na tebe:love2:
koje zatišje,cure di ste?
Bok cure!! Želim vam svima lijep i ugodan vikend!!! Ja sam nakom transfera malo više po drugim temama aktiva, ali neću zaboravit ovaj naš bazni he,he. Evo meni teče 9 dnt i polako guram, a jučer me uhavtila neka panika (možete pogledati post na temi "Nakon transfera"), al danas je bolje. Još par dana i znat ću situaciju!! Željkice hvala na podršci :-)
corina kako si?
crvenkapice sretno sutra na uz!!!!!!!!!!!
Cure samo da vam :bye: i pošaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~ Corini i Sari za pozitivne bete, a Crvenkapici za sutrašnji uzv!
Sve vas ljubim!!!
hvala :)
corina .sara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturine!!!!!!!!
crvenkapice čekamo te s lijepim vjestima!
Crvenkapo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga kako je prošao uzv. Daj javi lipe novosti, nestrpljiva sam :)
sve ok, GV 9mm ŽV 3mm :)
aj mi netko reci kad radi dr Poljak ovaj tjedan
inaa hvala
Dobro jutro svima! Meni baš i nije dobro, evo da vam javim sinoć sam napravila 2 testa i oba su negativna...šok!!
a sara baš si me rastužila :love2:
Crvenkapice nek bude sve školski do kraja!
Sara koji je dnt? A znaš kakva su iskustva imale cure s testićima, tako da ipak vadi betu, pa će znati na čemu si. Držim fige da bude sve najbolje!
sara cekamo betu :love2:, necemo vjerovat testicima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~:fige: