Ines, ja baš volim tvoje postove, noćas sam sanjala da dojim a tek sam 15 tjedana s malim dečkom od 15 cm ;)
Printable View
Ines, ja baš volim tvoje postove, noćas sam sanjala da dojim a tek sam 15 tjedana s malim dečkom od 15 cm ;)
joj cure mene opet pati smeđi iscjedak , sad sam 10+6 jako me to straši...
nek mi netko kaže da je imao plizzzzz..
a eto onda i meni ne gine ležanje cijelu trudnoću.. ma nema veze samo nek su mi oni dobro..
Samo da prijavim da sam jucer rodila ivu i anu. svi smo dobro.
:-)
eva, čestitam!
dobro nam došli Ivo i Ana! Sretan vam i dug život!
he, eva, jesu li dvije curice ili dečko i cura?
:-)
svejedno... sretno!
Eva čestitam i dobrodošlica našim čudesnim bebama!:heart:
Eva čestitam!
Cure su.
Čestitam Eva na tvojim dvostrukim srećicama!
Dobro došle, prekrasne vijesti :fige:
eva, čestitke! Sad uživajte u maženju i paženju :-)
eva133 čestitam i sve najbolje vam želim od srca
eva čestitke na curama:-D:-D
čestitke na curama
Eva cestitke tebi i cijeloj obitelji!!!!
Eva čestitke!!:-D:-D
eto Tikice imamo isti problem.....meni se isto prije tj. dana pojavilo jako slabo krvarenje jedan dan, a od onda je svjetlo smeđi iscjedak nekad više nekad manje....ali ništa obilno, ali dovoljno da se brinem.....sad sam 10+1, dr. mi je rekao da moram mirovati i eto malo skuham i uglavnom ništa drugo ni ne radim.....:psiholog:
evo da se i ja javim malo u 10om tjednu sam a do prije tjedan dana sam lezala na odjelu patologije trudnoce radi stalnog povracanja primala sam infuzije torecanom svaki dan 3-5 boca bila u bolnici 9 dana..na uzv beba super i sad otkako sam dosla doma još sam povracala 3 dana zaredom da bi potom povracanje skroz stalo prate ,e samo povremene mucnine...u ponedjeljak imam uzv nadam se da je to sve normalno....prije sam se brinula sto toliko povracam a sad sto vise ne povracam...
eva čestitam, cure dobrodošle! :heart::heart:
EvaI ja ti od srca cestitam na tvojim princezama.Sad sam jos smao ja ostala od cura koje su samnom bile na transferu.Nadam se da cu i ja skoro moci objavit svoju sreću:-D
Sezen je rodila deckica samo neznam tocno.Sve je u redu
Paty i Eva čestitke na bebicama! Draga Sezen bravo !
Čestitke novim mamama i tatama :-)
evo konačno da se i ja javim...
23.07. u 10.50 h stigao je naš Ivan:zaljubljen:,3910 g i 53 cm
porod je bio brz i lagan.kada sam neki dan čitala post od Destiny child poželjela sam da i meni bude tako i
želja mi se ispunila.ovih dana namjeravam napisati priču sa svog poroda pa ćete tamo moći pročitati detalje.
savjet curama koje su blizu termina,budite strpljive i naučite kako treba disati za vrijeme trudova.
od srca čestitke svima koje su u međuvremenu rodile!
:kiss:
Sezen, čestitam!
sezen čestitam od srca! uživaj su svom dječaku!
Sezen čestitam!
Sezen čestitke!:-D
Ivane dobro nam došao! Sezen čestitam!!!:heart:
Sezen, čestitke :-)
Szen, čestitke i od mene!!!!!
paty, eva, sezen čestitka na malim slatkim zamotuljcima:klap::klap::klap::klap:.
Tikica nadam se da je do sada iscjedak prestao, meni je dr rekao da je to česta pojava u trudnoći i da najčešće nije ništa opasno, ali jako dobro razumijem tvoj strah.
Ja zadnja tri dana nemam nikakav iscjedak (nakon puna tri tjedna krvarenja i obilnih iscjedaka), sutra mi je pregled pa se nadam da je moja mrvica dobro i da se možda i hematom povukao (uz sve probleme imala sam i to).
Terapija kod svih ovakvih situacija je mirovanje (naravno uz utrogestane). Shvati to doslovno i neka ti ruta bude krevet-kauč-wc i ništa drugo.
Ja sam u tom položaju već 3 tjedna, kad me muž vidi da sam se ustala odmah ko kvočka za mnom, stalno s onim "di si sad krenila, vraćaj se u krevet". Mislim da bi bio najsretniji kad bi on i na wc mogao umjesto mene. Pročitala sam više knjiga u ovom periodu nego zadnjih godinu dana, treba nekako ispunit te duge dane.
Sezen, čestitaam!!!! :klap::-D
Sezen čestitke :-D:-D
Venddy, sretno sutra na pregledu!
Sezen cestitam od srca :)