Draga Sara obavezno izvadit betu, beta jedino kaže pravo stanje.....glavu gore i držim :fige:
Printable View
Neće mi trebati beta jer je stigao menz.
Svim ostalim curama čekalicama bete želim puno sreće, i naravno svim curama koje su u postupku ili se spremaju u novi postupak želim sve najbolje i držim :fige: Ajde neka nas slijedeća razveseli~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sara :fige:.nekako sam baš u tebe bila uvjerena da je dobitni.ali još ništa nije rečeno.drži se.Ja nebi čekala do petka nego već sutra ako triba izvadi betu.
sara izgleda da smo u isto vrime pisale.
mislim da je i kapica u predzadnjem postupku procurila ali je beta bila pozitivna.Kapice javi se.
Vedre i ja sam zapravo bila uvjerena da je ovo dobitni, al eto....možda se ja i ti još koji puta sretnemo u Cita, ja ću slijedeći put na FET (imam 2 smrzlića), a ako i to ne uspije ne znam hoću li imat psihičke snage za opet ispočetka!!!
Ja vibram da se nesritnemo,nego da ovaj mj zatrudnimo prirodnim putem.o bože....jeli tražimo puno.
sara i vedre baš ste me rastužile sa negativnim betama,ah nije fer,:fige: da obe ostanete prirodnim putem trudne!!!!!!!!!!!!!!
nadam se da će Corina donit veselje!!!!!!!
joj sara samo cu te jako jako :hug: :love::love::love:
Sara draga žao mi je :love2:
Corina ~~~~~~~~~~~~~ za betu
evo mene
jesam ,ja sam prokrvarila i beta bila pozitivna prosla trudnoca , ali sam tada ima 4 poz testica koja su me drzala ,
sve je moguce , zato beta i jeste jedini pravi pokazatelj
sara:love2:
corina ~~~~~~~~~
Kapice draga, kako si mi ti.
dobro , zivi se od uzv do uzv :) ;)
Samo ti živi i uživaj.drago mi je da je sve uredu.
Cure, daj mi recite jel koja od vas bila u postupku ljeti? Sigurno je nekad neka od vas bila i da li se iza transfera (ne odmah 2-3 dana) dok se stavljaju utrići može kupati u moru? Joj možda je glupo pitanje, al eto zanima me!!!
sara,ja mislim da ne može ,jer kad sam prvi put krenula u postupak sestra mi je rekla nemoj se kupat znači bučkat u kadi nego tuširat, sigurno će ti se javit netko sa većim iskustvom.
aaa moree moreee , nista meni od kupanja ovog ljeta ....ima da se skuham
sara ja osobno ne bi , jer ne bi rizikovala neke bakterije da pokupim
Cure ko kaže da se nećete moći kupati? Ako bude sve u redu s trudnoćom, naravno da ćete smiti. Ja sam rodila u 7. mj i dr. mi je već u 5. mj. rekao da slobodno mogu more i plivanje do termina, ali sam brzo nakon toga bila otvorena pa nisam smila, ali to je druga priča, no ipak sam išla 3 tjedna nakon poroda na kupanje :-)
A jesam lipo napisala post, a valjda ćete razumit što sam tila reći :*
ne znam , more nije stetno , bazeni jesu , ali kako sam ja imala tragediju zbog navodno bakterije ne bi bas rizikovala kupanje ,pusem na hladno ....to sam ja
corina cekamo lijepe vijesti :) :* sretno
corina sretno!
Cure
Di se u splitu točno vadi ,B12?
crvenkapice ja ti stvarno neznam sigurno će ti se neko javit.
corina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kapice b12 je na krizinama.evo ti br od laboratorija ako ti triba 557-465.mislim da je na istome mistu di vadis i lh,fsh,tsh,prl....
Cure, jel koja od vas u Cita bila kada u postupku, a da je prirodni + ICSI????
corina sretno sutra držim ručnonožne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :fige:
Željkice draga hvala puno ❤
corina sretno sutra ;)
Corina :fige: za sutra.jesi pisnila koji testić?
Imam plus na testu i to veliki plus :)
Još jutros napravila test mislila sam čekati betu sutra pa da javim ali eto ne mogu više izdržati na g... bi mi izašlo :)
Corina draga puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu do neba!
Pusa
Hvala Mimi, evo upravo izvadila betu ali nalaz je tek iza 16 gotov. A luda kuča jutros u bolnici, dobivaju nove aparate pa je sve usporeno.
Corina draga sve znaš :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
:kiss:Maco hočemo čim dođem ovih dana :klap:, onako moram ići do ginekologa.
Corina ~~~~~~~~~~da beta bude veeeelika.sritno draga
beta 14dpo 1180.0:zaljubljen: