:-DDrage moje moja beta 12 dan 372:-D
Printable View
:-DDrage moje moja beta 12 dan 372:-D
Mery:heart::-D:heart::-D
Mery i ovdje moram čestitati! jupiiii!!!:-D:-D
:-D Mery čestitam od :heart:
Mery je danas definitivno kraljica foruma :-)
Čestitam i ovdje :-D
Drage moje hvalaaaaaaa vam...nemogu vam opisati kolko sam sretna...a vama svima želim da osjetit ovu sreću što prije...grlim vas i ljubim
Evo da i ja čestitam i ovdje. :-D
Mery13 čestitke od srca! Prekrasne vijesti!!! :-D :-D :-D
Jel zna netko razliku između vraćanja zametaka drugi tj. treći dan od punkcije?
Znam da to kao bilog procijeni i da nema pravila i bla bla...
Ali postoji li neki konkretniji razlog i šta je "bolje"??
Mery....čestitke!!! I sretno dalje!!!! :-D
Mery, evo da ti iovdje čestitam i zaželim sreću za dalje...;-)
Hvala vam drage moje:kiss:
Cure moje, da i ovdje javim. Danas dok sam čekala nalaze bete prokrvarila! Beta 8.
Sutra ću se čuti sa dr. da se dogovorimo za dalje.
~~~~~ svima za velike bete! :heart:
lapača baš mi je žao :-(
ja imam pitanje za one koje su imale hiperstimulaciju...koliko dugo vam je trebalo da se sve vrati u normalu? trbuh mi je ogroman i jako napet od nedjelje, a transfer je bio u subotu, zadnju štopericu sam dobila prije 2 dana, koliko treba da to ispari
pa bar da vidim koliko će to još trajati jer mi je grozno, nemogu apsolutno ništa nego ležati i do wc-a, jedva hodam, sve me zateže i već sam luda :-(
Ja sam imala HS. Meni je doktor već na punkciji rekao da moram početi piti bromergon i piti PUNO, PUNO vode. Ja sam do transfera (5 dan) samo ležala, jajnici su me užasno bolili, stomak ko bačva, kratak dah a kad bi se digla na wc imala sam osjećaj da ću se srušiti. Prvih 4-5 dana je baš gadno, a poslije toga svaki dan sam se osjećala bolje i bolje. Ja nisam ostala trudna tako da su se simptomi skoro skroz povukli, ali ako ostaneš trudna, stanje bi se moglo pogoršati. Uglavnom, polako i bez naglih pokreta, lezi i pazi da piješ puno vode (i pazi koliko izmokravaš). Sretno i nadam se da će ti brzo biti bolje!
pijem puno vode i čaja,i baš mi je tako kako opisuješ...
a zašto bromergon? ja sam ga inače pila do transfera, pa mi je dr rekao da prestanem, neznam zašto?
i hvala na savjetima :)
ma joj samo da ne moram u bolnicu....vidjet ću sutra kako će mi biti, a večeras ću uzeti bromergon
Nemoj uzimati na svoju ruku, sačekaj sutra pa zovni doktora. Bromergon se mora uzimati postepeno (ja sam uzimala 2 puta po pola tablete 3 dana, a nakon toga 2 puta po 1 tabletu). Ja sam se isto uplašila i mislila sam na početku koliko mi je bilo loše da ću završiti u bolnici, ali dok god mokriš normalno nema straha.
Drži se.
hvala :) ja pijem bromergon više od god dana po pola tablete, ali pričekat ću sutra
da se i ja pridružim čekalicama, danas smo 7 dnt i užasno me izluđuje ovo čekanje, mada dani brže prolaze uz klinca od 2,5 g i nema baš mirovanja. Danas nešto posebno nisam imala mira pa sam slagala ormare i donji dio trbuha me jako zabolio. Zalijepila sam se za kauč i ne mrdam.........nadam se da nisam pretjerala samo sam polagano slagala robu ....
odradili 1.uzv jučer...točno 6.tj...gestacijaska se vidi, mali smo 1,6 mm, ali već kucka:heart:
baš sam sretnaaa pa da podijelim s vama...:zaljubljen:
sretno curama u iščekivanju...;-)
Mala bu baš sam sretna radi tebe.. :heart:
čestitam od srca mala bu :-D
mala bu čestitam ti od srca! Želim ti lijepu i mirnu trudnoću :heart:
mala bu, čestitke! I uživaj do kraja trudnoće :-)
Mala bu prekrasno...za tvoju mrvicu i za urednu trudnoću do kraja:klap:
Ja sam danas bila na prvom uzv sve je ok ali srce jos ne kuca. Danas sam 6 tjedana trudna.Mene je uzasno strah. Kada u prosjeku pocinje kucat?
Achi prerano je mislim tek sa 7tjedana...Probaj se opustiti i uživati u svojoj trudnoći..
mala bu odlično!!! baš lijepe vijesti. :)
gdje ste nestale? meni danas 9dnt... nakon što je trbuh bio splasnuo, jučer je opet počeo rasti...
samo me brine dokad će to jer i ovako jedva hodam :-(
adria13, zvuči dobro... :-) držim fige, hoćeš raditi test ili čekaš betu?
adria beta ti je evo uskoro za par dana! nek bude veeeelika!