hvala puno! svima!!!! ne smijem zatrpavati više postovima...zezaju me...:lol:
i mm me zeza kaže ej nisi dugo pisala na forumu....:lol:
Printable View
bravo, Sanda - mrva se dobro ukopala kad je beta tolika 12dnt dvodnevnog embrija! čestitam! :klap:
mare41, Bab :heart::heart::heart::heart: za vaša 3 srca!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da hematom nestane!
mare41:heart::heart:
Bab :-D bravo za srčeko, odmaraj i uživaj
sanda :lol: ma bravo, čestitam!!!
mare85 :love2:
Bab čestitam za:heart: ... ja sam od počezka pila samo folnu, a negdje u 25-26 tt sam počela pit željezo koje mi se totalno srozalo...sve su mi pojeli moji twinsi
mare41 :-D:-D za :heart::heart:
mare bravo za dva mala bebolinca, prekrasno.
sanda bravo za betu, čestitam.
bab superrrrrrrr za malo kuckavo srculence, još kada počne da migulji kod mamice, vidjećeš te sreće.
mare85 žao mi je draga.
Jutro ja napokon uzivam u kavi nskon dugo vrmena
Svima za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury,tek sad vidim tvoj post
Iz sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da zlocesti hematom nestane a da tvoje dvije mrve te nastave uveseljavati
Waaauuuuu nema me par dana i superiska same lijepe vijesti, sve cestitke buducim mamicama a i tatekima,
A nama cekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uskoro isto tako lijepe i velike bete,
Ja sam jucer primila brevactid 1.500 kad naj prije mogu radit test, jer mi je dr rekao betu tek 18.12 a do tad cu sviknut lagano:cupakosu::cupakosu::cupakosu:
I da sjetila sam se neko mi je spomenuo neko kihanje, danas kisem ko luda
Curke koje ste testove kupovali na netu i ima li i tih lh trakica ili to samo u apoteci
Mury samo ti lijepo lezi i miruj i bit će sve dobro. Nemoj se plašit smeđarenja i sukrvice, kad je hematom u pitanju to je normalno. Moj se čistio jako dugo.
Samo strpljivo pazi na svoje slatke mrvice
Lottos ima na njuskalu i trakica i testica a mozes i sa ebaya narucit ali se dugo ceka da stignu cca 20 dana. Nadam se da sam pomogla
Cure jel se meni samo cini il ima puno vise ivf trudnoca nego spontanih prirodnih s hematomom? Pa citam zadnje vrijeme vas toliko ina krvarenje i hematom...cudno.jel moguce da se kod punkcije il transfera nekaj pobrcka pa nastane hematom?
Kaj se vitamina tice ja sam ih pila od pocetka jer sam bila jako prehladena kad sam saznala za t i gin mi je reko da moram cim prije to izlijecit i nek uzmem neke vitamine. I za par dana sam bila ko nova. Sad ih pijem kak se sjetim. Folacin sam do 12tt a omegu su mi rekli da ne prije 12tt. Inace krvna slika mi je sve u redu al ja sad pijem vitaminceke kad dolazi zima.
Hvala nana0501, i kad ih mogu testirat, imaju i oni veze sa brevactidom
Navali narode!
http://www.057info.hr/zabava/2012-12...veci-broj-beba
Hahaha sanda tebi sad dugo nece trebati!!!! :)
Bilo bi dobro da prije trošenja ičega (vitamina, minerala, tableta...) pitate svog liječnika, ili zatražite njegovo mišljenje. To što netko pije magnezij ne znači da on treba i meni. Isto vrijedi i za Normabel, željezo...
Ako nešto trebate trošiti vaš liječnik će vam to i reći.
Draga ja sam dobila magnezi tek kad sam prokrvarila, dok sam krvarila 2 kom dnevno, a odkad je prestalo, pijem jedan! On sprijecava kontrakcije maternice, opusta misice i olaksava odlazak na wc! Medutim nazovi doktora pa pitaj.... I ja pijem sumeci ali iz ljekarne ne onaj iz ducana!
da prijavim od danas čuvam dvije mrvice čeka me ludih 14 dana. Beta 25.12. Božić. ajme samo da mi taj Božić bude najljepši do sada:-)
Mare, čestitam od srca. Divne vijesti! Bravo za blizance!:-D Zaslužila si to!
Mury, da se brzo i bez problema riješiš hematoma. Biće tvoje mrvice jake, ne brini.
Svim čekalicama šaljem puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~ nek im Djed Božićnjak izvuče poklon iz čašice :-)
BigBlue molim te da mene skineš s liste čekalica punkcije itd. i stavi me na dno pod čekalice "nemam pojma ni ja čega". Moja punkcija 12 folikula završila s NULA jajnih stanica (ponovno) pa postajem doktorov slučaj za razmatranje i istraživanje u čemu je problem.
Mali mimi- e to ze zove utjeha, nadam se onda da ce i nas nalaz sgrama biti bolji za 15 dana :-)
Petra ~~~~~~~~~~~ za najljepsi poklon za bozic
Cure i ostalima ~~~~~~~~~~~~
Citam vas ali nikako da se aktiviram na ovom pdf, ne zamirite..puseee!!!
Muma :-o 0 od 12, užas! Jeste li odmah dogovorili još jednu stimulaciju ili postoje neke pretrage koje prije moraš napraviti? Je li moguće da je bila neka greška u protokolu, prerana štoperica, ne znam...ili ti dr. sumnja na sindrom praznih folikula?
Drž se :love2:
Aha, vidim sad prepisku na Vuku, idem čitat. Javljaj novosti kad ih bude.
Sama punkcija je bila mačji kašalj u usporedbi s bolovima koje osjećam čitav dan, i čim se dignem i prođem malo po stanu (npr pogledat kaj ću napokon staviti u usta), odmah me oblije vrućina, zvjezdice pred očima i počne mi se povraćat, a onda sam na podu. Ništa me od toga toliko ni ne brine nego bolovi koji su počeli popodne u želucu i prsnom košu - za sad nije strašno ali ako se pogorša, via hitna.
I prazni folikuli su sad već drugi put, doktor je bio šokiran i nije znao kaj sad, kak da mi kaže. Uglavnom, moram odraditi pretrage da pokušamo naći u čemu je problem, jer nije u amh - on je odličan. Eto, ukratko.
Muma, strogo miruj i pij pola pola izotonik/voda, prati mokrenje, ovi bolovi u prsnom kosu mi se ne svidjaju da ne bi jos zavrsila s hiperom...
Mokrit me uopće strah, bila sam jednom, nije bilo zgodno. Zašto izotonik/voda?
Hm, a da ti odmah lagano kreneš, bolje ispasti paničar nego se junačiti pa da nešto krene po zlu...meni se ne sviđa ni ovo mračenje pred očima.
muma, javit ce se cure s vise iskustva, al nije dobro da ne mokris, dobro kaze argente-zvuci na uzbunu..
Nitko mi nije rekao da pijem puno vode ili da bi moglo doći do hipera, sad pijuckam vodu ali mi teško ide pošto me želudac boli ko da sam strpala u njega 3 kg nečeg. Sve je ok kad mirno ležim, vidjet ću kak će se situacija razvijati.
Muma, to stvarno ne zvuci bas dobro. Ako ne mozes mokriti, odi na hitnu. Sa hiperom se nije za zezati... Drzim fige da sve brzo prodje!