Može provjera maila, dobivam slijedeću poruku, Vaša se poruka nije isporučila na adresu kjara007@net.hr jer se adresa ne može pronaći ili ne može primati e-poštu.
Printable View
Može provjera maila, dobivam slijedeću poruku, Vaša se poruka nije isporučila na adresu kjara007@net.hr jer se adresa ne može pronaći ili ne može primati e-poštu.
Alisa jesi dobila Stop injekciju? Kad je punkcija?
Da, jučer u 23 h sam piknula Ovitrelle. Sanjala da sam zaboravila dati injekciju i budila se u panici ha ha. Sutra aspiracija, aaa :)
Cure, ne treba COVID test niti potvrda za postupke.
Je li tko trenutno ovdje?
Hvala, sretno i tebi!!
Dolaziš taman kad ja odlazim.
Bok djevojke, evo i mene. 30., samica, želi bebicu.. uglavnom večina stvari mi je jasna. Odlučila sam se za Sisitinu, međutim, ne znam da li da zovem na info telefon ili imate kakve mailove? Na kontakt formu sam slala, nema odgovora.
Kako je sa čekanjem stanica? Iz Newborn poliklinile Skopje su mi javili da se čeka po 6 mj da dođu do njih.
Sve vas pozdravljam! :)
Pozdrav LaraLana i ostalim curama.Bila sam jutros na specijalistickom pregledu i sve ukazuje na dijfragma herniju odnosno stomak pritiska srce i pluca i ne dozvoljava da se razvijaju kako treba(to je kod ploda broj 2 a plod broj 1 je sasvim u redu i u skladu sa nedeljama trudnoce).Poslali su na dalje ispitivanje na Univerzitetskoj klinici al su sanse minimalne da rezultati pokazu suprotno.Doktor iz Sistine kaze da je to jako retka anomalija i javlja se jedan u milion slucajeva al eto mene je zadesila.
LaraLana,hvala ti.Bas me dobro uzdrmalo.Isplakala sam more suza od jutros al moram da se smirim i mislim na bebu koja je u redu da makar ona dodje na svet kako treba❤
Senka43, baš mi je žao. Kao i LaraLana, neću te ništa ispitivati. Vjerujem i nadam se da na kraju neće biti strašno. Drži se!!
LaraLana, oni su mi rekli da ću biti gotova u nedjelju ili ponedjeljak, ovisno o razvoju zametka. Ne znam koja je praksa dr. Popovića, nisam previše ispitivala dok ne odradim sutrašnji dan.
Hvala ti Alisa81 i srecno u postupku❤
Draga Senka 43,bas mi je zao,drzi se ❤
Alisa 81 i sve cure koje ste u postupcima zelim vam srecu
Senka43, zao mi je. Mi putujemo u nedjelju
Hvala cure!
Evo me s punkcije, imam 6 stanica za oplodnju, a koliko ih je izvučeno, ne znam. Znam da ih je na UZV bilo prek 10. Ja zadovoljna. Sutra ujutro prvi rezultati.
Senka baš mi je žao. Znam da nije lako, drž se i misli na drugu bebicu, kao što si i sama rekla.
Iva,Bambina,Dalma pozdrav i hvala vam na podrsci
Draga Senka zao mi je jako...ali ne predaj se nikad.Kako se kaze "dan po dan"..❤
Cure, kad su vama rekli podatke o kvaliteti embrija? Na dan transfera?
Pa javili su mi da su 3 oplođena i da je transfer najvjerojatnije u pon popodne. Ali nije sigurno..neka mlada embriologica mi sve javlja, Bobana nisam vidjela niti jednom sve ove dane.
Ugl., ne vraćaju dvodnevne.
Pozdrav borilice, ja sam imala punkciju u nedjelju, a transfer u utorak, tek mi je u utorak neka plava embriologica rekla koliko se oplodilo. Za Bobana mi je receno da je u izolaciji :)
Pitat ću sve u ponedjeljak. Nekak mi se čini da bi mi vratili i 2. dan da ne pada u nedjelju, hm...ne znam zašto bi mi odmah na punkciji embriologica rekla da transfer sigurno nije u nedjelju. Ma dobro, kaj je, je .
Tomoe, koliko ti se bilo oplodilo? Koliko izvađenih?
Izvadili su mi 14 stanica, a oplodilo se 2 embrija i obadva su mi vratili, tako da sada uz terapiju cekam betu. :)
Tomoe, budući da smo kod istog doktora, možeš mi reći koja ti je terapija propisana? Meni od aspiracije prolutex i utrogestan. Što si dalje dobila? Znam da ću saznati u ponedjeljak, ali sam mestrpljiva.
Dobila sam Utrogestan 200mg 2x1, prolutex 1x1, estrofem 2x1, decortin 1/2 ujutro i navecer, impryl 1x1 i aspirin 1x1, terapiju moram uzimat 15dana, samo me zanima kako si dajete prolutex u trbuh, potkozno? Mene malo boli na dodir na tom mjestu di se pikam, mozda radim nesto krivo?
Hvala ti! Pa ja potkožno u trbuh, ništa me ne boli na tom mjestu, svaki put odaberem drugi dio trbuha, samo sam postala osjetljivija na same ubode. Mislim da ću se početi u ruku pikati.
Želim ti sreću i veliku betu!!
Cure ima li ijedna broj od dr L... Nikako dočekat odgovor na mail (gledala sam spam), a ujutro bih trebala na avion hmm
Bambina1 pun ti je inbox, ne mogu ti porukw više stizati
Dobro došla Rayne.
Možeš se javiti embriologu Bobanu na ovaj mail:
boban.janevski@acibademsistina.mk
Ili dr.Lazarevskom na
slobodan.lazarevski@acibademsistina.mk
Odgovaraju dosta brzo samo provjeri u spam, često im tamo odu poruke.
Ja sam bila na dogovoru krajem sedmog mjeseca, a sredinom 10.me je zvao da je materijal stigao.
Kosuta364 izgleda da su mi hakirali taj mail.
Evo drugi, pa se javi ako nesto nije uredu.
ivrasic@gmail.com
Hvala ti.
I ja putujem danas.
Možeš mi se javiti na mail ivana7bas@yahoo.com