hahaha,i kod mene mistic :lol:
hvala puno na odgovoru!!
Printable View
Venddy, možeš ići sa 11+2, CRL (udeljenost od tjemena do trtice zametka) će biti dovoljan da se nuhalni može mjeriti i koristiti za izračun rizika.
Sretno sa trudnoćom do kraja!
Hvala svima na cestitkama. Jos nekad ni sama ne mogu povjerovat u ovoliku srecu :heart:
evo da se i ja javim, rodila sam prekrasnu djevojcicu, jako sam sretna, uzivamo, mazimo se i pazimo! porod je prosao brzo i lagano i takav bih pozelila svakom! puse od nas dvije!
čestitam! puno sreće i zdravlja malenoj djevojčici! :-)
aslan čestitam i dobrodošlica malenoj!:-)
inesz topim se kad vidim Ivana:zaljubljen:
Di nam je nestala Tikica78 ?
Čestitam aslan!
aslan, četitam!
Sonja29 nam polako ulazi u finiš, još malo draga :zaljubljen:
Čestitam svim mamama na njihovoj sreći!
Ja evo jučer na pregledu, za sada sve ok, zatvorena sam (TP 16.08.), beba nije velika, oko 3 kg za sad....
i dalje pitam ima li neko vijesti o king jer mi se još ne javlja...
A ja malo kasnim na ovu temu
čestitke svim novim i mamicama i taticama,bebicama šaljemo pusice
i svim curama koje su blizu termina-da vam bude brzo i lagano (mada kada ugledate te okice niti se ne sjetite kako je bilo )
Aslan cestitam od srca na malenoj princezici.
aslan čestitke......
svim trudnicama školsku trudnoću sa što manje strijepnji želim.............
curke, evo i mene ponovo k vama :-)
kao prvo čestitke svim novim mamicama i trudnicama, nisam sve pohvatala jer me nije bilo neko vrijeme pa ovako grupno čestitam :-D.
mi smo danas 12+3, jučer obavili pregled i kombinirani probir, sa bebicom je sve super, samo još čekamo nalaze krvi od kombiniranog ali nadam se da će i to biti ok. ja se isto odlično osjećam, nemam baš nikakvih smetnji, toliko sam dobro da sam se ček bila i malo zabrinula je li sve u redu :drama:...
Ima tko ovdje Rh- ?
Radila sam testove senzibilizacije u 10 i 16 tjednu i sve OK, ali nemam pojma koliko to puta i u kojem tjednu još trebam odraditi?
ja sam rh-
u prvoj trudnoći dvaput sam radila test
u ovoj negdje na početku (mislim 10 tt) i rekao je doktor da moram ponoviti u 6. mjesecu trudnoće (negdje tamo u 28 tt), a tako su mi napisali i na nalazu u Petrovoj
draga sara38
svaka čast na školskoj trudnoći.ja sam imala temin 10.8 ali mali anđeo se odlučio doći ranije tako da danas ima 3 tjedna.
Evo i nas, danas 39. tt točno i već me danima peru lažnjaci, BH kontrakcije od kojih ne spavam po noći, užbuđenje i nervoza... Iščekujem našu curicu iako ne znam kada će, ali nadam se da će sve biti super kao i sama trudnoća do sada.
P.s. Ja sam rh-, radila sam testove oko 10 tt i u 25 tt.ali i moja beba je - pa nisam primala inekcije (voljela bih pomoći, ali ne živim u Hr. pa može biti da su ta testiranja ovdje u drugim tjednima nego u Hr.)
pati čestitam!
dagnja ti si nam sljedeća pa sara38,još malo i vaše mrvice su tu. Želim vam brz i bezbolan porod!
paty, čestitke!
Sonja, a sebe si kao zaboravila nadopisati u red trudnica koje su blizu termina:-)
vilo moja imam ja odguliti još 3 tjedna osim ako curka ne odluči drugačije :-) Budem javila u petak kakvo je stanje.
Kad vidim da si pisala uvijek pomislim jel rodila....svakako javi..a ja kao trudnica u 30 tt bi voljela znati kako cu izdrzati jos 10 tjedana jer ja vec sada ne mogu spavati i navecer kad bi trebala u setnju obicno krenem jesti jer sam teska i sebi i Bogu. ak netko ima bilo kakav savjet nek mi slobodno javi jer sam ocito munjena. i kad ta busa krene rasti najvise? strah me uopce kako cu izgledati. za sada sam dobila 9 kg. ne znam dal sam fulala temu ali pomozite malo savjetima.
ja isto iščekujem, danas je termin:-o
sretno cure!
kiarad ja ne spavam već tjednima što zbog vručine, što zbog trudnoće. Mrzim noć jer znam šta me čeka, spava mi se a ne mogu :roll: Imam još oko 4 tjedna do poroda i ne znam na šta ću do tada ličiti od neispavanosti i kroničnog umora...a tek tada kreče akcija :-)
Nema ti nekog posebnog savjeta osim da izdržiš...radi ono što ti paše i kako ti paše, prilagodi sve sebi...izdržat ćeš sigurna sam, kao i sve mi ;-) Na kraju češ i zaboraviti koliko ti je bilo teško i neizdrživo, čim ugledaš to malo čudo koje raste u tvojoj buši :zaljubljen:
artisan sretno!n Ima li kakvih naznaka da bi moglo ubrzo krenuti?
draga kiarad
ja sam najviše dobila kilograma zadnjih par tjedana tj.budući da sam rodila u 38 tj od 30tj do poroda dobila sam 8 kg a sve ukupno sam dobila 15kg.
nemoraš se brinuti za kilograme kad beba dođe brzo ih skidaš.evo moj bebač ima 3tj a ja imam 5 kg više nego prije trudnoće valjda bi i to skinula ali se prisiljavam jesti više puta dnevno radi dojenja.
hvala curke!
artisan sretno! Želim ti brz i bezbolan porod i javi nam se što prije sa detaljima:-)
artisan sretno ~~~~~~~~~~~~~!
Evo javljam da je mala cura dosla na svijet U petak 10.8., 3,5 kg I 51 cm. Porod je prosao dobro, mazimo se, cikimo I Uzivamo.... Sretno curama koja iscekuju svoja mala cuda.
a tvojoj malenoj kćerki želim lijep, sretan i dug život!
:heart:
artisan čestitke a maloj curi veeelika dobrodošlica :mama:
artisan čestitke!!!!!! :-D:-D
Artisan čestitke na curici, uživajte sada maksimalno!:-D