inaa kako je proša uz?
Printable View
inaa kako je proša uz?
ajmo cure, anketa, bitno je pa sudjelujte:
Koliko jajnih stanica i embrija ste dobili nakon stimulacije? Imate li smrzlica?
evo mene cure moje,dr.kaže da je super zadovoljan,desno oko 5 folikula,lijevi jajnik je malo teže dostupan pa veli ako na desnom bude ovako lijepa situacija lijevi nam ni ne treba, još su malo sitni ali to je ok.Od danas po 3 MP i u utorak na uzv. Kaže meni da imaš uzv mogla bi se i sama pregledati više si sve naučila otkada dolaziš:lol: A za nalaze trombofilije kaže da je to ok,ne treba ništa osim folne.Pitala ga za andol 100 jer neke cure s istim nalazima ga piju,on veli možeš uzeti ali samo do testa,ako bude pozitivan prekini
Super inaa.lipo si odreagirala.a sad ce i mp učinit svoje.
Super inaa :*
Inaa bravooooo :)
super inaa :-D!!!!! kad je ovako lipo krenulo mora se i nastavit!!!!!!!!
jesi ti u dr P? i ja sam jučer bila tamo.
hvala vam drage moje :heart:,i ja se nadam da će ovaj put sve do kraja biti ovako dobro
Željkica,ja jesam u Poljaka,ali sam fulala dan:oops: uzv mi je bio danas,a ne jučer
Sara puno sreće u fet-u,da ti sve bude ni manje ni više nego kao u corine
Hvala Ina, i tebi od :heart: sretno da ti ovaj 7 put bude dobitni!
O sorry Ina, ovaj 6. put da ti bude dobitni!
Inaa sretnooooooo :-)
Virim iz prikrajka, redovito vas čitam i isčekujem naš sljedeći postupak!
Cvitaa dobro nam došla i puno sreće, strpljenja i pozitivnih vibra ti želim u tvojoj borbi u koju krećeš. Znači ovo je tvoj prvi pokušaj! Ako te bilo šta zanima, tu smo sve, pitaj nas bez ustručavanja, s obzirom da ti je prvi put sigurno imaš dosta nepoznanica (i ja sam ih imala). Al vjeruj, ništa nije strašno ni teško u ovom postupcima koliko ono čekanje nakon transfera hoće li uspjeti ili ne....Sretno:-)
:-))))) Bas si me obradovala,hvala! Za sad mi se cini da znam i previse nakon iscitavanja foruma,:-), al ako di zapne tlacit cu vas..:-)
Je, ovo je prvi pokusaj..muz je malo teze prihvatija da imamo problem, pa je prvo proba sa svim alternativama, kad je vidija da tu nema kruva napokon smo spremni!.-)
Ina kako ide kod tebe, jesi bila na FM, jel dr. P zadovoljan?
Cvita samo hrabro naprid.neka bude prvi i uspješan.
inaa kakva je reakcija.
sara jeli ti ono čekaš M?
kod mene stanje nije loše,dr kaže da je zadovoljan,desno 4-5 folikula, a lijevo dva. desni će punktirati,a lijevi vidjet ćemo. taj lijevi smo samo dva puta uspjeli punktirati i to samo po jednu stanicu.A ja zadovoljna s desnim neka budu 4 stanice super,prošli put smo od 4js dobili dvije blastice
punkcija i tesa sutra ujutro u sedam....uh...nije da me boli ali mi svakako nije svejedno
svima veeliki zagrljaj :heart:
Inaa draga sretno sutra :-*
inaa sretno <3
Inaa draga sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
Vedre ja ti čekam biopsiju endometrija (pisala sam već o tome) koja mi je u poned. Dr. kaže da su, kada se ta biopsija napravi, šanse za implantaciju veće 25% pa zašto ne pokušati! A onda će mi menga stići početkom 6-tog mjes. i onda FET. Kako ti, planiraš li šta??
Ina SRETNO SUTRA :fige: Samo da ti kažem da ja svoju zadnju punkciju (bila 22.04.) nisam uopće osjetila, zamantat će te setra L. dobro, ne brini!! Sretno i javi nam stanje!!
ina sretno sutra!!!!!!!!!!!!:fige:
corina kako si,koji si sad tjedan?
sara :fige: za ponedjeljak!!!!!!!!!!da ne bude boli i da bude uspješno!
ja sam danas radila konbinirani test sutra su nalazi,nekim čudom nisam u strahu jer vjerujem da će bit dobar!danas sam bebaču vidila stopala,ručice,i prstiće i mali palac,kako smišno!
Sara vidila sam da si pisala o tome i malo sam čačkala po netu.iskreno,nisam za to nikad čula a vidila sam da su cure na forumu pisale već 2007 o tome.čudno mi je da nitko nepiše o tome.ali uglavnom to je super i vridi pokušati.držim fige da uspije.ja ću mislim pauzirat ovaj mj.na poslu mi ludilo i nemogu se maknit.vidit ću još.u zadnje vrime nešto više kombiniram matičnu mlječ,med,propolis,čajeve,vježbe.....onako baš prirodno.i sad još čekam da malo zatopli i da krenem na plažu,opuštanje,more,sol,miris bora i ja trudna.
corina dobro si reagirala.sritno sutra.
zeljkice uzivaj,uzivaj u svakom trenu,svakoj minuti....sritno do kraja
maco kisssss
Vedre nisam ni ja za to čula koliko god sam u ovim MPO vodama, dr. P mi je to sam predložio da napravimo sad prije transfera. Malo me je bio zatekao, ja mislila nema sad punkcije, nikakvog čačkanja, kad evo to sad. Ali nema veze, samo da pomogne:-) O vedre moja lipo si ti to opisala, ljeto, more, sol, miris bora, tako mi je savako lito, al T nema :no: Al svakako tebi želim da ti ovo ljeto bude plodno!!!
inaa,kako je prošla punkcija?????
Inaa draga~~~~~~~ nadam se da ne boli puno. I ~~~~~~~~~za veliki tulum u labu :) :) :)
evo mene drage moje,nije bolila pukcija,ali poslije nje kao da me pregazio tramvaj:lol:,na mom desnom jajniku bile samo tri js, četvrta mala i nezrela valjda,pa smo punktirali i lijevi,malo smo se namučili ali smo dobili pet lijepih js :-D
Sada navijamo za tulum u labu,i da me se dr.P napokon riješi,ne zna se tko bi bio sretniji ili ja ili on:lol:
Ina neka se sve oplode :fige: Poznato mi je to da se dr. P. želi riješiti nas ponavljačica :lol: I meni je na zadnjem transferu rekao da zanesem više, da sam mu dosadila, onako simpatično u njegovom stilu. Ina sretno dalje :-)
Inaa super za 5 js.a neka se naš dr riješi svih nas uskoro.
inaa :fige: za dobar tulum u labu!
meni je sad u danjem postupku reka da ako sad ne uspije da minjam i muža i doktor :lol:,!
sara jesi spremna za pon?
Inaa ~~~~~~~ za pravi party u labu.
Željkice hvala na pitanju, valjda jesam, ma nije to ništa strašno, kažu punkcija je gora, a meni ni punkcija nije strašna. Al najbitnije je da to pomogne da se ovaj put embrijići prihvate :-)
Ina kada će te zvati da ti jave za transfer??
vedre potpisujem da se što prije riješi svih nas
Sara sretno, da ne boli, a bude uspješno :fige:
Željkica :lol:, sva sreća za tm da si ovaj put ostala trudna:lol:
i da za transfer,zvali danas, kažu sve je ok, čujemo se sutra sa točnim informacijama o transferu
Inaa draga bravo za js.:klap: ima da bude veeelika beta :heart::heart:
inaa :fige: da bude sve super i js i beta!!!!!!
corina kako je?
Sara~~~~~~~za bezbolnu biopsiju.javi se sutra kako je prošlo.