sejla, dali si jučer bila na UZ ?
Printable View
sejla, dali si jučer bila na UZ ?
mare imas p.p
draga iva, bez kompa sam jos dva tjedna, a preko moba mogu postat, al ne i odgovorit na pp, grlim te i cekam s tobom!
sejlica, ima li novosti?
Evo me cure moje, oprostite mi ali imam tako strašne mučnine i povraćam da sam jučer završila i na infuziji....sad sam ulovila trenutak dok sam kolko-tolko stabilno....
Jučer je uzv pokazao embrionalni odjek 1,5mm :-) Za tjedan dana ponovno, nadam se da će sve biti u redu!
:kiss:
draga kockice, čestitke na kćerkici :-D :kiss:
iva, držim fige za duplanje bete i da sve dobro prođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sejla sve će biti ok..mučnine će proći a trbuh samo nastaviti rasti...:-)
Iva77 vibram za tebe ~~~~~
sejla sigurno ti nije lako sa tim mucninama ali poslje njih u drugom tromjesecju ces dozivljavati nesto carobno,vidjet ces;-)
Cure svima vama to zelim,sto prije!!
Sretno svimaaaa koji nesto cekaju!!!!
Kockica iskrene cestitke povodom rodjenja malog andjela:-)))
Mogu misliti kako uzivate:-))
Pusa!!
sretno cure s betama danas!
Kockica, čestitke!!! :-D
Sejla, drž' se! U can do it!!! :klap::love2::fige:
Curke, sretno sa betama!!!
cassie, thanks za info za stranicu, stavit cemo kad se vratimo s godisnjeg
moja danasnja beta iznosi 64 ali ja sad krvarim ne jako ali je tu poslije svakog brisanja i nesto malo bude na ulosku znaci nije vise tamno smedje sad je bas rozo
mozeli mi ko kazati dali se dovoljno uduplala bez obzira sto je mala i sto krvarim?
iva, po mom laickom iskustvu-nije, al ja doktor nisam, ono sto kazu je da te manje bete imaju jaci porast u prvih 48 sati, al beta je porasla i treba je pratit, ni dr nece reci nista drugo nego nastavit terapiju i ponovit, a mi draga cekamo s tobom!
iva, ovo ti je prva pozitivna beta? jel ti jesu rekli da ponovis opet u srijedu?
je je kako vidis u mom potpisu a rekli su mi da ako ne prokrvarim ono obilno da ponovim za 3,4 dana jer mi je rano za uz i naravno uzimati i dalje terapiju a to ti je prednizon 5mg, fraksiparin 3 ml i duphostan 3x2
folnu uzimam oko 3 mj od tvinabla a dr preporucila 10 mg dnevno
kad sam usla u postupak svaki dan bi si frisko ubranu ciklu naribala i dodala malo jabukovog domaceg sirceta te jedan limun i to bi cjedila i pila na cijeli dan te sam si kuhala caj od maticnjaka netom ubrani
dali je to imalo utjecaja na moju pozitivnu ß :neznam:
idemo dan po dan sto bude bit ce
tebi saljem :* i uzivaj ako si na odmoru
Iva samo nastavi sa terapijom i nadati se najboljem. Kad vidim inesz avatar vidimo da je to moguce. Sretno i vibramo!
Jutro svima,
evo imam jedno pitanje, nedoumicu pa sad ako ima neko pamtniji a sigurno ima.........:)
Supruga mi nema mjesečnicu ali ni betu???
Dr. u Pronatal-u je u otpusnom pismu napisao da ukoliko mjesečnice ne bude nakon 3 tjedna treba napravitit Betu
Ovu subotu, dakle 14.07 je bilo 14. dan od postupka.Mjesečnica kasni evo 4. dan (nema ni naznaka)
Mi se ponadali da smo uspili i napravili Betu, kad nalaz negativan ???Šta sad??
Supruga mi ima sve simptome trudoče osim bete (koji je najvažniji)
-Od Praga ima 15 dana, svakodnevno joj se puno spava (cilu noć al kao slabo, pa od 10 ujutro do podne, pa od 14-17 sati i u 23 sata jedva gleda na oći)
- Pojačao joj se osjetilo mirisa, neka spiza koja joj je draga sad joj je bila pre intezivna
-Svakodnevno joj je mučnina, dolazi joj povratit ali zasada još nije....
-Tijelesna temperatura joj je zadnjih par dana na 37-37,1 i ne pada
(nije prehlađena, bolesna ) i ima sve simptome trudnoče osim Bete
Ako i nismo uspili a di joj je mjesečnica ciklus je preša 30. dan ???
Ako i dalje koristi utrogestane to je razlog izostanka mjesečnice, nakon prestanka korištenja utrogestana otprilike za 3 dana treba doći menga
A doktor je rekao da tri tjedna od postupka koristi utrogestane i ako ne bude M da napravi betu.Nisu napomenuli da će skroz zaustavit proces, p.s. 3 dana nakon subote će biti 10 nakon šta je tribala doći?!
lili, kakva je beta?
alfa, dobro je anasi napisala, al mozda da ponovite sutra nalaz?
alfa91
bilo bi njabolje da ponovite betu.
laboratoriji znaju pogriješiti. nadajmo se da su u vašem slučaju pogriješili i da ti je draga zbilja trudna.
:-)
inesz i ja isto mislimo jer znamo da su pogreske labosa uvijek moguce, al ja sam u zadnjem postupku zaradila virozu i imala mucnine, al treba biti siguran u nalaz
Ej, češki narode, dobro jutro vam želim :-)!
Zna li možda netko kako piefsi obično radi oko Božića i Nove godine? Poslala sam jučer mail Mirni, a već su mi crvi proradili:trep:
ja ne bi rekla da oni ikad zakljucaju butigu, imaju dosta doktora i biologa da se mogu pokrit, i svi su divni, al ipak mirna zna najbolje:-)
curke pogledajte moj potpis pretuzna sam da vam sad ista pisem
iva draga, zao mi je, al kazu da je biokemijska ipak pomak, bit ce drugi put, imate li smrzlice? ja u 10 postupaka nisam vidjela plus, drzi se!
iva77, žao mi je:-(
bila sam se ponadala da može uspjeti.
Mare :heart:
draga iva jako mi je žao :-( :love2:
Iva zao mi je
iva77, što reći :-( suosjećam s tobom...
nije me dugo bilo.... al nije da ne pratim :mrgreen: škicam potajno :mrgreen:
sejlice ... vidim kod tebe sve lijepo ide.. baš mi je drago :klap:
iva77 .. nisam baš od nekih riječi utjehe jer ni sama ih ne volim.... al evo ako si za koktel od lubenice i votke svrati do mene.... ja baš guštam na terasi :pivo:
puse svima :heart:
iva77 žao mi je
kod tebe je se desio veliki pomak imala si betu . Dobar znak da možeš ostati trudna
Zato ne tuguj iduči postupak će biti prava trudnoća.
evo i meni se javila Danica da su mi našli odgovarajuću donatorku.
Mare41 vidim da si napisala da si bila na 10 postupaka,koji je vaš razlog neplodnosti
sara, poceli smo kao idiopati, a sad smo valjda samo idioti jer ne znamo odustati, pisala sam i u ameriku, smatraju da je u pitanju imunologija, sto sam i sama mislila pred dosta godina
tebi zelim srecu iz prve, kad je postupak?
Draga mare nema odustajanja. ovo mi je peti put da idemo na postupak u Prag .imla sam svoje 3 trudnoće i uvjek su završavale izmedju 2 i 3 mj. trudnoće.Prepostavljaju da je imunološki zbog pozitivnog ANF,ali zbog moji godina smo se odlučili na donaciju j s.Trebali bi biti u Pragu 20.8
matahari, mila, kiss
sara, pretpostavljam da si na terapiji s heparinom?
Mare naša draga... :love2: